Н У Х Т

Професійний майстер-клас з приготування кави для майбутніх фахівців сфери гостинності

14 жовтня 2024

Професійний майстер-клас з приготування кави для майбутніх фахівців сфери гостинності

Про альтернативні способи приготування кави дізналися третьокурсники-бакалаври спеціальності 241 «Готельно -ресторанна справа» під час вивчення дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє».

На запрошення лекторки дисципліни Ольги Пушки професійний майстер-клас з приготування кави з наступним капінгом провів бариста столичного закладу ресторанного господарства «One love» Дмитро Зуєв. Заклад, у якому працює Дмитро, має свою ростерню й спеціалізується на широкому асортименті кави. Компанія бере початок з 2014 року, коли була відкрита перша кавʼярня «ONE LOVE espresso bar». За цей час отримали не одну нагороду та десяток номінацій, зокрема ресторанні премії «СІЛЬ».

Під час заняття здобувачі мали змогу продегустувати три види кави і обрати свій улюблений сорт. Також активно залучалися до обговорення, заповнювали дегустаційні листи та задавали питання, на які отримали ґрунтовні відповіді.

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи висловлює подяку Дмитру Зуєву за чудовий майстер-клас.

Опублікований: 14-10-2024
Читайте також:
День захисників і захисниць України вшанувала кафедра гуманітарних дисциплін

Протягом минулого тижня колектив кафедри гуманітарних дисциплін провів низку заходів, присвячених Дню захисників і захисниць України, що традиційно відзначається 14 жовтня водночас зі святами Покрови Пресвятої Богородиці та Днем Українського козацтва. Професорка Надія Левицька знайомила здобувачів із історією вшанування цього свята та його значенн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День захисників і захисниць України вшанувала кафедра гуманітарних дисциплін 17 жовтня 2022

Поєднувати навчання та самоосвіту – можливо і корисно!

Здобувачі освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» – палкі прихильники неформальної освіти. Четвертокурсниця Анна Косяк також вирішила розширювати свої знання завдяки самоосвіті. Під час зустрічей з гаранткою освітньої програми, к.б.н. Світланою Старовойтовою бакалаври ознайомилися з можливо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Поєднувати навчання та самоосвіту – можливо і корисно! 15 квітня 2024

Подорож магістрів світовими технологіями хлібобулочних виробів – Середня Азія та Закавказзя

Не зважаючи на дистанційне навчання, протягом цього семестру здобувачі вищої освіти освітнього ступеня «Магістр» освітньої програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», вивчаючи дисципліну «Світові технології борошняних і кондитерських виробів», разом із доцентами Оленою Білик та Юлією Бондаренко здійснили тех...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Подорож магістрів світовими технологіями хлібобулочних виробів – Середня Азія та Закавказзя 10 червня 2020

Студенти-екологи 4 курсу познайомилися з інноваціями у сфері органічної та екологічно безпечної продукції

26-29 вересня у Міжнародному виставковому центрі відбулася XIIІ Міжнародна спеціалізована виставка екологічних товарів, інновацій та послуг для здорового способу життя Есо-Expo. Студенти-екологи 4 курсу разом із доцентом кафедри екології та збалансованого природокористування Оксаною Салавор також відвідали цей захід. Есо-Expo – це площадка для мак...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти-екологи 4 курсу познайомилися з інноваціями у сфері органічної та екологічно безпечної продукції 01 жовтня 2018