Н У Х Т

Професійний майстер-клас з приготування кави для майбутніх фахівців сфери гостинності

14 жовтня 2024

Професійний майстер-клас з приготування кави для майбутніх фахівців сфери гостинності

Про альтернативні способи приготування кави дізналися третьокурсники-бакалаври спеціальності 241 «Готельно -ресторанна справа» під час вивчення дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє».

На запрошення лекторки дисципліни Ольги Пушки професійний майстер-клас з приготування кави з наступним капінгом провів бариста столичного закладу ресторанного господарства «One love» Дмитро Зуєв. Заклад, у якому працює Дмитро, має свою ростерню й спеціалізується на широкому асортименті кави. Компанія бере початок з 2014 року, коли була відкрита перша кавʼярня «ONE LOVE espresso bar». За цей час отримали не одну нагороду та десяток номінацій, зокрема ресторанні премії «СІЛЬ».

Під час заняття здобувачі мали змогу продегустувати три види кави і обрати свій улюблений сорт. Також активно залучалися до обговорення, заповнювали дегустаційні листи та задавали питання, на які отримали ґрунтовні відповіді.

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи висловлює подяку Дмитру Зуєву за чудовий майстер-клас.

Опублікований: 14-10-2024
Читайте також:
Зростанням професійної кваліфікації своїх студентів опікуються на кафедрі туристичного та готельного бізнесу

Пошук гарної роботи за спеціальністю – актуальне завдання для студентів 4 курсу, які завершують навчання за освітнім ступенем «бакалавр». Тому для четвертокурсників спеціальності «Туризм» була організована зустріч із керівником відділу управління персоналом та тренінгів мережі готелів «Reikartz Hotel Group», п. Іриною Магалецькою. Доступно, профес...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зростанням професійної кваліфікації своїх студентів опікуються на кафедрі туристичного та готельного бізнесу 20 вересня 2018

Глибоке розуміння технологічного процесу – результат виробничої практики

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства нещодавно відбувся захист виробничої практики четвертокурсників-бакалаврів, який став важливою подією для здобувачів і викладачів кафедри.  Студенти, які проходили практику на різних підприємствах галузі, презентували результати роботи перед членами комісії, продемонструвавши не лише теорет...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Глибоке розуміння технологічного процесу – результат виробничої практики 17 жовтня 2024

Рідне, українське слово є, було і буде!

Викладачі кафедри гуманітарних дисциплін провели низку заходів до відзначення Дня української писемності та мови. Свято встановлене Указом № 1241/97 Президента України Леоніда Кучми, у якому зазначено: «Установити в Україні День української писемності та мови, який відзначати щорічно 9 листопада в день вшанування пам’яті Преподобного Нестора-Літопи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Рідне, українське слово є, було і буде! 10 листопада 2022

Здобувачі опановують інформальну освіту щодо санітарних і гігієнічних вимог для закладів громадського харчування

На другому занятті інтенсиву «Внутрішній аудитор системи харчової безпеки НАССР/ХАССП» бакалаври освітньо-професійної програми «Технології харчування» і магістранти освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» опановували hard skills у межах теми «Санітарні і гігієнічні вимоги для закладів громадського харчування». Основн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі опановують інформальну освіту щодо санітарних і гігієнічних вимог для закладів громадського харчування 15 листопада 2023