Н У Х Т

Професійне зростання в дії: викладачі НУХТ – серед учасників тренінгу «ESG 2015 та їх імплементація в Україні»

01 серпня 2025

Професійне зростання в дії: викладачі НУХТ – серед учасників тренінгу «ESG 2015 та їх імплементація в Україні»

Асистентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, провідна фахівчиня відділу супроводу експертів Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти Марія Омельченко успішно пройшла тренінг «ESG 2015 та їх імплементація в Україні», організований для керівництва Агентства, його членів, керівного складу та працівників Секретаріату.

Цей етап підготовки є частиною системної програми розвитку персоналу Агентства з метою поглиблення розуміння ключових принципів європейських стандартів якості та підготовки до реалізації стратегічної мети – набуття повного членства в Європейській асоціації із забезпечення якості вищої освіти (ENQA) та включення до Європейського реєстру агентств із забезпечення якості (EQAR).

Тренінг був проведений представницями Національного агентства – заступницею голови Наталією Стукало, керівницею сектору аналітично-тренінгового забезпечення Оксаною Требенко, тренеркою Оленою Книш, провідною фахівчинею відділу акредитації освітніх програм Іриною Сімшаг і фахівчинею відділу зв’язків з громадськістю та міжнародного співробітництва Анною Шиліною. Він сприяв поглибленню знань щодо застосування Стандартів і рекомендацій із забезпечення якості в Європейському просторі вищої освіти. Учасники детально аналізували відповідність діяльності Національного агентства та зовнішньої системи забезпечення якості вищої освіти України вимогам другої та третьої частин ESG 2015. Окрема увага була приділена питанням прозорості процедур, залученню стейкґолдерів і постійному вдосконаленню процесів забезпечення якості.

Марія Омельченко щиро вдячна тренерській команді за глибоку експертність і безцінний обмін знаннями. Позаду – черговий крок, попереду – нові етапи, спільні перемоги й амбітні цілі на шляху до міжнародного визнання.

Опублікований: 01-08-2025
Читайте також:
Гостьовий лекторій від експертки у сфері сталого споживання та виробництва

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова лекція на тему «Еко-, органік-, натуральний продукт – переваги на ринку та підтвердження відповідності» для здобувачів освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійної програми «Технології органічних харчових продуктів» та освітнього ступеня «Бакалавр» освітньо-профес...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьовий лекторій від експертки у сфері сталого споживання та виробництва 29 листопада 2024

Викладачі НУХТ узяли участь у вебінарах із ІТ у Індонезії

Викладачі кафедри інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки (ІТШІК) черговий раз виступили на міжнародних вебінарах від наших партнерів із Індонезії. Нагадаємо, у 2023 році наш університет підписав меморандум щодо партнерства з індонезійським вишем University of Computer Science&Technology (Universitas STEKOM). У рамках цієї...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі НУХТ узяли участь у вебінарах із ІТ у Індонезії 23 жовтня 2024

Блискучий захист ще одного аспіранта кафедри біотехнології і мікробіології

Сьогодні у разовій спеціалізованій вченій раді відбувся блискучий захист дисертації «Вплив біологічних індукторів на антимікробну та антиадгезивну активність поверхнево-активних речовин Acinetobacter calcoaceticus IМВ В-7241» випускником аспірантури кафедри біотехнології і мікробіології Микитою Івановим на здобуття ступеня доктора філософії у галуз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Блискучий захист ще одного аспіранта кафедри біотехнології і мікробіології 08 вересня 2025

Готується до захисту ще один аспірант кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній захист дисертаційної роботи «Удосконалення технології формованих картопляних чіпсів підвищеної харчової цінності» аспірантки Аліни Ковтун. Науковий керівник – завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, професор Володимир Ковбаса. Автором за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Готується до захисту ще один аспірант кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 23 грудня 2019