Н У Х Т

Професійне зростання в дії: викладачі НУХТ – серед учасників тренінгу «ESG 2015 та їх імплементація в Україні»

01 august 2025

Професійне зростання в дії: викладачі НУХТ – серед учасників тренінгу «ESG 2015 та їх імплементація в Україні»

Асистентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, провідна фахівчиня відділу супроводу експертів Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти Марія Омельченко успішно пройшла тренінг «ESG 2015 та їх імплементація в Україні», організований для керівництва Агентства, його членів, керівного складу та працівників Секретаріату.

Цей етап підготовки є частиною системної програми розвитку персоналу Агентства з метою поглиблення розуміння ключових принципів європейських стандартів якості та підготовки до реалізації стратегічної мети – набуття повного членства в Європейській асоціації із забезпечення якості вищої освіти (ENQA) та включення до Європейського реєстру агентств із забезпечення якості (EQAR).

Тренінг був проведений представницями Національного агентства – заступницею голови Наталією Стукало, керівницею сектору аналітично-тренінгового забезпечення Оксаною Требенко, тренеркою Оленою Книш, провідною фахівчинею відділу акредитації освітніх програм Іриною Сімшаг і фахівчинею відділу зв’язків з громадськістю та міжнародного співробітництва Анною Шиліною. Він сприяв поглибленню знань щодо застосування Стандартів і рекомендацій із забезпечення якості в Європейському просторі вищої освіти. Учасники детально аналізували відповідність діяльності Національного агентства та зовнішньої системи забезпечення якості вищої освіти України вимогам другої та третьої частин ESG 2015. Окрема увага була приділена питанням прозорості процедур, залученню стейкґолдерів і постійному вдосконаленню процесів забезпечення якості.

Марія Омельченко щиро вдячна тренерській команді за глибоку експертність і безцінний обмін знаннями. Позаду – черговий крок, попереду – нові етапи, спільні перемоги й амбітні цілі на шляху до міжнародного визнання.

Published on: 01-08-2025
Read also:
Практика – перша сходинка до професіоналізму

Усім відомо, що практика для здобувачів є важливою сходинкою до успішного професійного майбутнього, тому вона є невід’ємною частиною освітнього процесу. Свій перший унікальний практичний досвід четвертокурсники-біотехнологи Дар’я Синявська і Єфим Тагізада набували на ТОВ «ФЗ «БІОФАРМА», що розробляє і виробляє препарати з донорської крові людини, ...

READ YOURSELF

Практика – перша сходинка до професіоналізму 15 february 2023

Менеджерка персоналу – учасниця LEADERS DAY ВІД UGEN

Днями відбулася конференція LEADERS DAY, організована компанією UGEN для студентів-лідерів та активістів студентського самоврядування. Участь у події взяли 40 студентів, які пройшли відбір за критеріями компаній-партнерів. Вони мали унікальну можливість познайомитися з представниками відомих компаній – BAT Україна, ProCredit Bank, Forvis Mazars, Ag...

READ YOURSELF

Менеджерка персоналу – учасниця LEADERS DAY ВІД UGEN 01 november 2024

Слухачі сертифікатної освітньої програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» дізналися всі тонкощі професійної дегустації пива

Курс крафтового пивоваріння завершився для слухачів сертифікатної освітньої програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» професійною дегустацією. Познайомив учасників із особливостями оцінювання органолептичних показників пива доцент кафедри готельно-ресторанної справи, досвідчений експерт і ентузіаст пивоваріння Володимир Рідкоус. Відбув...

READ YOURSELF

Слухачі сертифікатної освітньої програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» дізналися всі тонкощі професійної дегустації пива 15 april 2019

Як сучасне виробництво поєднує українські традиції пивоваріння з новітніми технологіями дізнавалися наші здобувачі-біотехнологи

Онлайн-навчання у цей вкрай непростий для нашої України час залишається чи не єдиним можливим способом не перервати підготовку висококласних фахівців так потрібних нашій Батьківщині. Не зважаючи на такий суттєвий недолік дистанційної освіти як відсутність безпосереднього контакту між учасниками освітнього процесу, вона все ж має і ряд переваг. Зокр...

READ YOURSELF

Як сучасне виробництво поєднує українські традиції пивоваріння з новітніми технологіями дізнавалися наші здобувачі-біотехнологи 08 april 2022