Н У Х Т

Профдесант НУХТ у гімназії «Академія»

16 листопада 2018

Профдесант НУХТ у гімназії «Академія»

Студенти та викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства і кафедри автоматизації та інтелектуальних систем керування завітали до гімназії «Академія» з метою проведення профорієнтаційної роботи та запрошення учнів із батьками на День відкритих дверей університету 17 листопада.

Студенти Євгенія Горобйовська і Діана Бабко познайомили учнів 10 і 11-х класів ліцею з історією кафедри  біотехнології продуктів бродіння і виноробства та університету, розповіли про місце НУХТ у рейтингу вищих навчальних закладів України, про спеціальності і освітні програми, за якими ми готуємо фахівців. Крім того, Євгенія розповіла про перспективність спеціальності винороба, пивовара, зацікавила науковими розробками студентів кафедри.

Старший викладач кафедри автоматизації та інтелектуальних систем керування Микола Романов знайомив випускників зі спеціальностями підготовки своєї кафедри. Він наголосив, що основою підготовки випускників кафедри є вивчення передових технологій, створення систем автоматизованого керування, що базуються на сучасних прикладних платформах та методах інтелектуального аналізу даних. Розповів, що кафедра  автоматизації та інтелектуальних систем керування працює над укладенням угоди з польським Університетом наук , яка передбачає академічну мобільність студентів, обмін досвідом викладачів, участь у спільних науково-технічних проектах. Так студенти отримають можливість здобуття практичного досвіду на базі польського університету та диплома стандарту ЄС.  

Майбутні вступники дізналися, що випускник НУХТ отримує ряд компетенцій, необхідних для розв’язання професійних, інструментальних, загальнонаукових соціальних завдань. Вони отримали вичерпну інформацію про перспективи й переваги отримання вищої освіти у нашому навчальному закладі, тож тепер їм потрібно визначитися зі спеціальністю. На завершення їм роздали брошури з усією необхідною для цього інформацією.

Опублікований: 16-11-2018
Читайте також:
Фахівці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів засвідчили високий рівень дипломних проектів студентів заочної форми навчання

У Сумській філії нашого університету відбувся захист дипломних проектів студентів заочної форми навчання освітніх ступенів  «Бакалавр» і «Спеціаліст». Згідно з наказом Екзаменаційну комісію із захисту дипломних проектів «бакалаврів» очолив завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів університету Володимир Ковбаса, а комісі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів засвідчили високий рівень дипломних проектів студентів заочної форми навчання 14 лютого 2017

Крок у міжнародний хімічний науковий простір зробили вчені кафедри хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів…

6-7 березня 2018 року відбулася четверта всесвітня Twitter-конференція «RSC Twitter Poster Conference 2018», організована за сприяння Британського Королівського хімічного товариства (Royal Society of Chemistry - RSC). Захід демонструє все більшу прихильність фахівців до нового формату оприлюднення наукових результатів, і набув великої популярності ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Крок у міжнародний хімічний науковий простір зробили вчені кафедри хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів… 12 березня 2018

Фахівці кафедри теплоенергетики і холодильної техніки презентували НУХТ майбутнім вступникам із м. Біла Церква

20 березня 2018 року співробітники кафедри теплоенергетики і холодильної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого НУХТ відвідали місто Біла Церква та провели профорієнтаційні бесіди з учнями 11-го класу Білоцерківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №17 та зі студентами 4-го курсу спеціальності 142 «Е...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри теплоенергетики і холодильної техніки презентували НУХТ майбутнім вступникам із м. Біла Церква 21 березня 2018

У першокурсників кафедри туристичного та готельного бізнесу триває навчальна практика

21-22 січня студенти першого курсу кафедри туристичного та готельного бізнесу спеціальності 242  «Туризм» у рамках навчальної практики продовжили знайомство з майбутньою професією. По-перше, першокурсники відвідали об’єкти готельного господарства м. Києва: 3-зірковий мережевий бізнес-готель «Ibis Kiev City Center» та 4-зірковий готель «Aloft». Під...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У першокурсників кафедри туристичного та готельного бізнесу триває навчальна практика 24 січня 2019