Н У Х Т

Профдесант НУХТ у гімназії «Академія»

16 листопада 2018

Профдесант НУХТ у гімназії «Академія»

Студенти та викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства і кафедри автоматизації та інтелектуальних систем керування завітали до гімназії «Академія» з метою проведення профорієнтаційної роботи та запрошення учнів із батьками на День відкритих дверей університету 17 листопада.

Студенти Євгенія Горобйовська і Діана Бабко познайомили учнів 10 і 11-х класів ліцею з історією кафедри  біотехнології продуктів бродіння і виноробства та університету, розповіли про місце НУХТ у рейтингу вищих навчальних закладів України, про спеціальності і освітні програми, за якими ми готуємо фахівців. Крім того, Євгенія розповіла про перспективність спеціальності винороба, пивовара, зацікавила науковими розробками студентів кафедри.

Старший викладач кафедри автоматизації та інтелектуальних систем керування Микола Романов знайомив випускників зі спеціальностями підготовки своєї кафедри. Він наголосив, що основою підготовки випускників кафедри є вивчення передових технологій, створення систем автоматизованого керування, що базуються на сучасних прикладних платформах та методах інтелектуального аналізу даних. Розповів, що кафедра  автоматизації та інтелектуальних систем керування працює над укладенням угоди з польським Університетом наук , яка передбачає академічну мобільність студентів, обмін досвідом викладачів, участь у спільних науково-технічних проектах. Так студенти отримають можливість здобуття практичного досвіду на базі польського університету та диплома стандарту ЄС.  

Майбутні вступники дізналися, що випускник НУХТ отримує ряд компетенцій, необхідних для розв’язання професійних, інструментальних, загальнонаукових соціальних завдань. Вони отримали вичерпну інформацію про перспективи й переваги отримання вищої освіти у нашому навчальному закладі, тож тепер їм потрібно визначитися зі спеціальністю. На завершення їм роздали брошури з усією необхідною для цього інформацією.

Опублікований: 16-11-2018
Читайте також:
Захоплюючий мовний квест

12 червня 2018 року у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбулося відкрите засідання гуртка мовознавців у формі квесту «Калейдоскоп мовних явищ», у якому взяли участь студенти груп МД/ОРГ17, ВХК17, МЕХ17. Студенти швидко відгадували підказки, де знаходяться завдання, щодуху мчали за загадками, сперечалися, радилися, відгадували. Завда...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захоплюючий мовний квест 13 червня 2018

Запрошуємо на підсумкову конференцію ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія»

Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України № 1457 від 24.11.2020 р. Національний університет харчових технологій призначений базовим закладом вищої освіти з проведення ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія» у 2020/2021 навчальному році. Для участі у ІІ турі Конкурсу н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Запрошуємо на підсумкову конференцію ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія» 06 квітня 2021

Демонстрація педагогічної майстерності на відкритій лекції доцентки кафедри харчової хімії

Доцентка Тетяна Петренко 15 листопада 2023 року провела відкрите лекційне заняття з дисципліни «Хімія в харчових технологіях. Модуль 5. Фізична та колоїдна хімія» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології». Тема лекції – «Загальна характеристика дисперсних систем, їх класифікація, властивості, методи одержан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Демонстрація педагогічної майстерності на відкритій лекції доцентки кафедри харчової хімії 16 листопада 2023

Як здобувачі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» альтернативну каву вчилися готувати…

Альтернативні способи приготування кави освоїли здобувачі освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» в межах вивчення навчальної дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє». Воркшоп з кавової альтернативи провів бариста топової кав’ярні Yellow Place Coffee В′ячеслав Плюта. Yellow Place – імпортер кави від фермерів, що має ро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як здобувачі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» альтернативну каву вчилися готувати… 24 жовтня 2023