Н У Х Т

Продовжують відшліфовувати свою наукову майстерність наші викладачі

23 листопада 2021

Продовжують відшліфовувати свою наукову майстерність наші викладачі

З 15 по 18 листопада 2021 року доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ігор Устименко та доцентки кафедри біотехнології і мікробіології Оксана Скроцька і Світлана Тетеріна взяли участь у циклі вебінарів з наукометрії «Міжнародний досвід у публікаційній сфері. Успішні публікації у Scopus та Web of Science» від науково-навчального центру компанії «Наукові публікації».

Викладачі дізналися про міжнародний досвід у публікаційній сфері, як наукові публікації впливають на діяльність вчених, ознайомилися зі сервісами, наукометричними показниками та тонкощами роботи наукометричних баз даних Scopus і Web of Science, отримали інформацію щодо міжнародної кооперації – платформ для підвищення наукометричних показників вчених.

Отриманий досвід вони використовуватимуть під час подальшої наукової діяльності. 

Опублікований: 23-11-2021
Читайте також:
На кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів підвели підсумки технологічної практики четвертокурсників

Щороку на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів гарною традицією є проведення підсумкової конференції по результатах проходження технологічної практики студентів. Ось і в цьому році 8 жовтня відповідальним по кафедрі за практичну підготовку студентів, доцентом Олегом Галенком була організована конференція за результатами проходження студент...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів підвели підсумки технологічної практики четвертокурсників 10 жовтня 2018

Новорічно-різдвяні віншування у Вінницькому коледжі НУХТ

Новорічні свята – чарівні. Саме в цей час ми знову починаємо вірити в казку, сподіваємося на щасливі зміни і, затамувавши подих, загадуємо бажання. У ці святкові дні звідусіль лунають щирі вітання та дзвінкі колядки. Напередодні Нового року студенти  Вінницького коледжу  НУХТ усіх привітали з прийдешніми святами. Дід Мороз, Снігуронька, студактив...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новорічно-різдвяні віншування у Вінницькому коледжі НУХТ 28 грудня 2019

Запрошуємо старшокласників м. Прилуки до вступу в НУХТ

14 листопада 2024 р. викладачі кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування Андрій Слюсенко та Іван Миколів і другокурсниця Анастасія Ткаченко відвідали заклади освіти м. Прилуки. Вони завітали до Прилуцького ліцею №1 ім. Георгія Вороного, Прилуцького ліцею №5 ім. Віктора Андрійовича Затолокіна, Прилуцького закладу зага...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Запрошуємо старшокласників м. Прилуки до вступу в НУХТ 18 листопада 2024

Неординарністю концепцій вразили Екзаменаційну комісію магістри спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

З 12 по 18 лютого 2019 року на кафедрі готельно-ресторанної справи відбулися захисти дипломних магістерських проектів студентами денної форми навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньої програми «Готельна і ресторанна справа». Екзаменаційну комісію очолила доцент кафедри технології і організації ресторанного господарства Киї...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Неординарністю концепцій вразили Екзаменаційну комісію магістри спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 19 лютого 2019