Н У Х Т

Казкова резиденція Святого Миколая створена руками студентів Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ

19 грудня 2018

Казкова резиденція Святого Миколая створена руками студентів Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ

19 грудня українці відзначають одне з найулюбленіших свят року – День Святого Миколая. До цього свята викладачем спецдисциплін Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ Оксаною Палаш був проведений майстер-клас, де разом зі студентами групи 41-ТХ Анастасією Степовою, Валерією Дубиною, Олександрою Кривороговою, Наталією Нестеренко була створена експозиція «Казкова резиденція Святого Миколая». У якості «будівельного» матеріалу використовували ароматне пряничне тісто, айсинг, фантазію та творчий потенціал всієї команди. При виготовленні виробів студенти виявили неабиякі здібності та вміння творити красу своїми руками.

Пряники та пряничні будиночки – не просто солодощі, а і чудовий подарунок. Учасники майстер-класу довели, що красу можна виготовити власними руками, і це – найкращий подарунок рідним та близьким.

Опублікований: 19-12-2018
Читайте також:
Фахівці кафедри мехатроніки та пакувальної техніки вміють зацікавити майбутніх вступників

27 квітня 2022 року відбулася розширена online-зустріч колективу кафедри мехатроніки та пакувальної техніки і Київського фахового коледжу комп'ютерних технологій та економіки НАУ. Зустріч відкрила завідувачка кафедри, професорка, д.т.н. Людмила Кривопляс- Володіна, яка привітала та відрекомендувала всіх учасників, розповіла про кафедру мехатроніки...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри мехатроніки та пакувальної техніки вміють зацікавити майбутніх вступників 28 квітня 2022

Нові висоти репозитарію Науково-технічної бібліотеки НУХТ

Двічі на рік, у січні та липні, оновлюється світовий рейтинг транспарентності (Transparent Ranking of Repositories) інституційних репозитаріїв університетів та інших науково-освітніх установ. За результатами останнього рейтингування репозитарій Науково-технічної бібліотеки нашого університету (National University of Food Technologies Institutional...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові висоти репозитарію Науково-технічної бібліотеки НУХТ 07 лютого 2019

З новими можливостями співпраці з університетами Франції знайомилася доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу

Про нові можливості співпраці з університетами Франції, які відкрилися внаслідок початку нового етапу Програми ЄС Еразмус+ на 2021-2027 рр. дізналася доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяна Примак. На зустрічі, організованій на найвищому рівні державною агенцією Campus France за участі послів Франції в країнах Східного Партнерст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З новими можливостями співпраці з університетами Франції знайомилася доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу 05 травня 2021

Особливості виробництва лікарських засобів на гостьовій лекції від експерта з питань GxP

У рамках дисципліни «Нормативне забезпечення біотехнологічних виробництв» за ініціативи лекторки Світлани Старовойтової з метою поглиблення та прокачування навичок hard skills бакалаврів третього курсу освітньої програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» відбулася гостьова лекція від фахівчині-практика з багаторіч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Особливості виробництва лікарських засобів на гостьовій лекції від експерта з питань GxP 26 лютого 2024