Н У Х Т

Продовжують відшліфовувати свою наукову майстерність наші викладачі

23 november 2021

Продовжують відшліфовувати свою наукову майстерність наші викладачі

З 15 по 18 листопада 2021 року доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ігор Устименко та доцентки кафедри біотехнології і мікробіології Оксана Скроцька і Світлана Тетеріна взяли участь у циклі вебінарів з наукометрії «Міжнародний досвід у публікаційній сфері. Успішні публікації у Scopus та Web of Science» від науково-навчального центру компанії «Наукові публікації».

Викладачі дізналися про міжнародний досвід у публікаційній сфері, як наукові публікації впливають на діяльність вчених, ознайомилися зі сервісами, наукометричними показниками та тонкощами роботи наукометричних баз даних Scopus і Web of Science, отримали інформацію щодо міжнародної кооперації – платформ для підвищення наукометричних показників вчених.

Отриманий досвід вони використовуватимуть під час подальшої наукової діяльності. 

Published on: 23-11-2021
Read also:
Провідні позиції у рейтингу Webometrics займає веб-ресурс університету

Webometrics опублікував рейтинг університетів світу Ranking Web of Universities станом на січень 2019 року. Всього до рейтингу з понад 24 тисяч закладів вищої освіти світу потрапили 323 українських університети. Приємно, що наш університет продовжує займати провідні позиції у цьому рейтингу, й посів 31 місце серед українських вишів і 4929 місце се...

READ YOURSELF

Провідні позиції у рейтингу Webometrics займає веб-ресурс університету 05 february 2019

Нові перемоги наших студентів і викладачів

Надзвичайно активна та плідна студентська весна знову принесла приємну звістку про успіхи наших студентів і викладачів на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей «Економіка підприємства» 2018/2019 навчального року. Цього разу в конкурсі, який проходив на базі ДВНЗ «Київський національний університет ім...

READ YOURSELF

Нові перемоги наших студентів і викладачів 20 april 2019

Вітаємо переможців конкурсу наукових робіт за благодійної підтримки Корпорації «Артеріум»!

Уже третій рік поспіль Корпорація «Артеріум» підтримує наших здобувачів, започаткувавши ще в 2020 році конкурс наукових робіт для біотехнологів Національного університету харчових технологій. І це не перший захід, який реалізує Корпорація в нашому виші. Упродовж багатьох років цей фармацевтичний гігант підтримує талановиту молодь, спонсоруючи прове...

READ YOURSELF

Вітаємо переможців конкурсу наукових робіт за благодійної підтримки Корпорації «Артеріум»! 05 july 2022

На дві позиції вище – НУХТ покращив свої результати у консолідованому рейтингу вишів і у ТОП кращих ЗВО Києва

Інформаційний освітній ресурс Освіта.ua склав щорічний консолідований рейтинг закладів вищої освіти України, відповідно до якого наш університет займає 32 позицію з 241 закладу вищої освіти України, що увійшли до рейтингу, і 7-й серед 60 вишів Києва, які посіли найвищі місця в консолідованому рейтингу вищих навчальних закладів України 2020 року. У...

READ YOURSELF

На дві позиції вище – НУХТ покращив свої результати у консолідованому рейтингу вишів і у ТОП кращих ЗВО Києва 11 august 2020