Н У Х Т

На перетині бізнесу й освіти: викладачі НУХТ – серед учасників «Бізнес-школи «Артеріум»!

10 june 2025

На перетині бізнесу й освіти: викладачі НУХТ – серед учасників «Бізнес-школи «Артеріум»!

Завершився надзвичайний проєкт «Бізнес-школа «Артеріум» для викладачів ЗВО, який став платформою для глибокого переосмислення ролі освіти в сучасному світі.

Протягом двох місяців викладачі з різних куточків України, і серед них представники нашого університету з кафедри біотехнології і мікробіології та кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів брали участь у лекціях, майстер-класах, працювали над проєктами й презентували нові підходи до взаємодії зі студентами та вступниками.

Це була не просто школа – це був виклик, натхнення і початок трансформації. Під час фінальної зустрічі одним із найяскравіших моментів став виступ заступника міністра освіти і науки України Михайла Винницького, який закликав викладачів не просто передавати знання, а надихати, підтримувати свободу мислення та формувати майбутнє освіти разом із бізнесом.

Основні інсайти, які наші викладачі винесли під час навчання у «Бізнес-школі «Артеріум» – освіта має бути простором змін; викладач – це провідник до самопізнання здобувача; бізнес-підхід – це про ефективність, сталість і вплив.

Проєкт «Бізнес-школа «Артеріум» став значним кроком у напрямку співпраці між бізнесом та освітою, сприяючи підвищенню кваліфікації викладачів і адаптації освітніх програм до актуальних потреб фармацевтичної індустрії України.

Щиро вдячні організаторам – Корпорації «Артеріум», спікерам і всім учасникам за створення потужної освітньої спільноти. Для педагогів нашого університету це був не лише професійний розвиток, а й нове дихання з вірою в молодь, з орієнтацією на якісну освіту та з розумінням, що зміни починаються саме з нас!

Published on: 10-06-2025
Read also:
Гарантка міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» завершила стажування у Канаді

Стажування, обмін досвідом і встановлення стійких міжнародних зв’язків із закладами вищої освіти є важливим кроком до зростання якості освіти та підготовки висококваліфікованих фахівців із міжнародною перспективою. Доцентка кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів, гарантка міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові т...

READ YOURSELF

Гарантка міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» завершила стажування у Канаді 15 august 2023

Наша студентка – переможець ІІ туру Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології

10-12 квітня 2019 р. на базі кафедри біотехнології і мікробіології відбувся ІІ тур Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології. Цьогорічна Олімпіада мала особливий статус, оскільки її проведення було присвячено знаменній події – 135-річчю заснування нашого університету. Учасниками ІІ туру були 50 найталановитіших студентів-біотехнологів ...

READ YOURSELF

Наша студентка – переможець ІІ туру Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології 15 april 2019

Добра традиція організації круглого столу для обговорення освітнього процесу із роботодавцями

У Навчально-науковому інституті харчових технологій вже стало доброю традицією на початку лютого у форматі круглого столу зустрічатися зі стейкхолдерами і обговорювати стан та перспективи розвитку освітніх програм спеціальності 181 «Харчові технології». До роботи тематичного круглого столу долучилося понад 40 учасників, серед яких директорка інсти...

READ YOURSELF

Добра традиція організації круглого столу для обговорення освітнього процесу із роботодавцями 09 february 2022

Викладачі оновлюють інформативні та сенсорні навички на дегустації у відомого вітчизняного сомельє

Зовсім нещодавно на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулася гостьова лекція засновника Асоціації сомельє України Дмитра Сидоренка, і ось нова зустріч, цього разу офлайн. Колектив кафедри побував на дегустації у фахівця, який представив нову лінійку «Вина Болгарії». Локацією для професійного спілкування став київський заклад...

READ YOURSELF

Викладачі оновлюють інформативні та сенсорні навички на дегустації у відомого вітчизняного сомельє 10 may 2024