Н У Х Т

Про зберігання хлібобулочної продукції на засіданні студентського наукового гуртка «Смакота»

04 листопада 2022

Про зберігання хлібобулочної продукції на засіданні студентського наукового гуртка «Смакота»

4 листопада 2022 р. на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка відбулося засідання студентського наукового гуртка «Смакота», що працює під керівництвом доцентки кафедри Ірини Корецької. У засіданні взяли участь здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Технології харчування» другого, третього та четвертого року навчання та здобувачі освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійних програм «Технології в ресторанному господарстві» та «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» першого року навчання.

Здобувачі разом із керівницею відвідали міжнародний вебінар «Зберігання упакованих хлібобулочних виробів» від генерального директора компанії Baking Innovation Річарда Чарпентьєра, що має більше 36 років досвіду роботи в пекарні.

Спікер розповів про проблеми псування хлібобулочної продукції в ресторанних і домашніх господарствах, про причини зростання ринкового сектору продукції з «чистою» упаковкою, а також про фактори, які впливають на строки придатності хлібобулочних виробів. Також здобувачам були продемонстровані останні технології, застосування яких має на меті вирішення проблеми псування хлібобулочної продукції та представлені міжнародні компанії, які впровадили подібні технології на своїх виробництвах.

Здобувачі дуже задоволені відвідуванням заходу й обіцяють застосувати отримані знання у своїй науковій діяльності та при написанні курсових і дипломних робіт. 

Опублікований: 04-11-2022
Читайте також:
Локальний моніторинг – запорука якості освіти

Сучасний ринок праці вимагає від випускника закладу вищої освіти не лише глибоких теоретичних знань, а й здатності самостійно їх застосовувати в нестандартних, постійно змінюваних життєвих ситуаціях, переходу від суспільства знань до суспільства життєво компетентних громадян. Тому оцінювання якісно підготовленого випускника, що є основою його конку...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Локальний моніторинг – запорука якості освіти 21 лютого 2022

«Екватор» вступної кампанії: підсумки першого тижня подання заяв

«Сьогоднішній день можна вважати «екватором» вступної кампанії – тиждень подачі заяв вже позаду і тиждень ще попереду, їх прийом триватиме до 18-ї години 26 липня. До 18-ї години 25 липня буде відкрита реєстрація електронних кабінетів. А вже 1 серпня відбудеться оприлюднення рейтингового списку вступників», – повідомив заступник міністра освіти і н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Екватор» вступної кампанії: підсумки першого тижня подання заяв 19 липня 2018

Актуальні для ЄС напрями досліджень та сучасні наукові тренди з’ясовували викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

26 жовтня 2021 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, доценти Людмила Дейниченко, Ірина Корецька, Віра Зуйко, Ігор Устименко, Наталія Стукальська, старший викладач Володимир Захаров відвідали онлайн-захід Еразмус+ CBHE Virtual Fair, організований Національним офісом Еразмус+ в Україні за підтримки Європейського викон...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні для ЄС напрями досліджень та сучасні наукові тренди з’ясовували викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 27 жовтня 2021

Профспілка працівників освіти і науки наполягає на виконанні норм Закону «Про освіту» щодо підвищення зарплат педагогів

Профспілка працівників освіти і науки наполягає на необхідності забезпечення виконання норм Закону «Про освіту» щодо встановлення посадового окладу педагогічного працівника найнижчої кваліфікаційної категорії в розмірі 3 мінімальних заробітних плат і підвищення його не менше ніж на 10% за кожною наступною кваліфікаційною категорією. Відповідне зве...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профспілка працівників освіти і науки наполягає на виконанні норм Закону «Про освіту» щодо підвищення зарплат педагогів 30 липня 2020