Н У Х Т

Про зберігання хлібобулочної продукції на засіданні студентського наукового гуртка «Смакота»

04 листопада 2022

Про зберігання хлібобулочної продукції на засіданні студентського наукового гуртка «Смакота»

4 листопада 2022 р. на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка відбулося засідання студентського наукового гуртка «Смакота», що працює під керівництвом доцентки кафедри Ірини Корецької. У засіданні взяли участь здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Технології харчування» другого, третього та четвертого року навчання та здобувачі освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійних програм «Технології в ресторанному господарстві» та «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» першого року навчання.

Здобувачі разом із керівницею відвідали міжнародний вебінар «Зберігання упакованих хлібобулочних виробів» від генерального директора компанії Baking Innovation Річарда Чарпентьєра, що має більше 36 років досвіду роботи в пекарні.

Спікер розповів про проблеми псування хлібобулочної продукції в ресторанних і домашніх господарствах, про причини зростання ринкового сектору продукції з «чистою» упаковкою, а також про фактори, які впливають на строки придатності хлібобулочних виробів. Також здобувачам були продемонстровані останні технології, застосування яких має на меті вирішення проблеми псування хлібобулочної продукції та представлені міжнародні компанії, які впровадили подібні технології на своїх виробництвах.

Здобувачі дуже задоволені відвідуванням заходу й обіцяють застосувати отримані знання у своїй науковій діяльності та при написанні курсових і дипломних робіт. 

Опублікований: 04-11-2022
Читайте також:
Перший випуск 2018 року відбувся у Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

30 січня 2018 року в актовій залі Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбулася урочиста подія – перший випуск груп 2018 року. Із привітальним словом до випускників звернулися  директор коледжу Віра Кузнецова,  духовний наставник,отець Михайло, голова державної кваліфікаційної комісії Володимир Васьків, батьки, викладач...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший випуск 2018 року відбувся у Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ 31 січня 2018

Співпраця з Національною службою посередництва і примирення

З метою поширення правових знань щодо соціально-трудових відносин серед студентської молоді директор відокремленого структурного підрозділу «Волинський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» Ігор Корчук і начальник відділення Національної служби посередництва і примирення (НСПП) у Волинській області Володимир Демидюк підписа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Співпраця з Національною службою посередництва і примирення 03 серпня 2023

Свято… і крапелька печалі на факультеті біотехнології та екологічного контролю

21 червня на факультеті біотехнології та екологічного контролю (БТЕК) відбувся урочистий вечір, присвячений випуску бакалаврів денної форми навчання. Цього року факультет успішно випустив близько 100 бакалаврів, які завершили навчання за напрямами «Біотехнологія» та «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування». С...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свято… і крапелька печалі на факультеті біотехнології та екологічного контролю 24 червня 2019

Презентація нової лабораторії кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

27 квітня на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки відбулася відеопрезентація можливостей нової спеціалізованої науково-навчальної лабораторії «Адаптроніка технічних систем», нещодавно обладнаної на кафедрі. Лабораторія була створена зусиллями колективу кафедри за спонсорської підтримки партнера кафедри мехатроніки та пакувальної техніки, все...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентація нової лабораторії кафедри мехатроніки та пакувальної техніки 28 квітня 2021