Н У Х Т

Частування від кафедри технології оздоровчих продуктів

18 жовтня 2019

Частування від кафедри технології оздоровчих продуктів

У рамках святкування 135-річчя заснування НУХТ та з нагоди Дня працівників харчової промисловості кафедра технології оздоровчих продуктів у внутрішньому дворику університету пригощала всіх бажаючих смачними та корисними желейними цукерками двох видів: яблуко+вишня+смородина та гарбуз+апельсин, а також гарячим фіточаєм із композиції трав – чебрецю, м’яти та чорнобривців.

При виробництві желейних цукерок не було використано жодних штучних добавок: ароматизаторів і барвників, цукор був замінений на солодкий екстракт стевії. Тому цукерки були не тільки смачними, а й низькокалорійними. Ці цукерки містять велику кількість вітамінів (С, β-каротин, вітаміни групи В), пектину, флавоноїдів і мінеральні речовини (К, Ca, Fe, P, Mg).

Гості свята оцінили неперевершений смак і аромат фіточаю, який підняв настрій, додав сили, бадьорості та позитивних емоцій, оскільки чебрець містить ефірну олію, ряд вітамінів (А, C, РР і група В), флаваноїди, органічні кислоти, смоли і камедь, дубильні речовини і велику кількість мінералів, серед яких калій, магній, кальцій, натрій, фосфор, селен, цинк, марганець, молібден, залізо і мідь.

Опублікований: 18-10-2019
Читайте також:
Маємо ще одного чемпіона України!

У с. Яворів Львівської області на базі Західного реабілітаційно-спортивного центру НКСІУ відбувся Чемпіонат України з біатлону серед юнаків і дівчат старшої вікової категорії. Насичена програма турніру включала чотири види змагань – короткі індивідуальні гонки, гонки переслідування, естафети та мас-старти. У Чемпіонаті взяли участь здобувачі освіт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Маємо ще одного чемпіона України! 29 грудня 2021

Яким «смачним» і креативним буває маркетинг…

Березневі засідання студентського гуртка кафедри маркетингу «Інтелектуал» обіцяли бути не лише науковими, але й сповненими креативу та дуже «смачними». Тож, наші юні маркетологи запаслися чаєм, кавою і смаколиками й приступили до обговорення маркетингових інструментів ресторанних закладів. Бажаючих поділитися своїми дослідженнями виявилося більше,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Яким «смачним» і креативним буває маркетинг… 27 березня 2023

Акредитацію пройшли успішно – освітній програмі «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» бути!

Період підготовки акредитаційної справи освітньої програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»: збирання інформації, робота зі зовнішніми і внутрішніми стейкхолдерами, детальне опрацювання документів, підготовка фото- та відеозвітів, а також два місяці очікування завершення процедурних моментів прийняття рішення керівництвом Галузевої ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Акредитацію пройшли успішно – освітній програмі «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» бути! 16 квітня 2021

Робоча група освітньої програми «Технології продуктів бродіння і виноробства» приступила до її локального моніторингу

24 січня 2024 року на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулося засідання робочої групи магістерської освітньо-професійної програми «Технології продуктів бродіння і виноробства». Гарант програми, професор Віталій Прибильський ознайомив присутніх із вимогами до розроблення нової редакції освітньо-професійної програми та її за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Робоча група освітньої програми «Технології продуктів бродіння і виноробства» приступила до її локального моніторингу 25 січня 2024