Н У Х Т

Свою наукову майстерність продовжують підвищувати фахівці кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

21 жовтня 2019

Свою наукову майстерність продовжують підвищувати фахівці кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Фахівці кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжують підвищувати свою наукову майстерність.

Компанія Clarivate Analytics з 24 по 26 вересня 2019 року проводила семінари, присвячені роботі з міжнародними наукометричними базами. Доцент кафедри Олег Кузьмін  взяв участь у 3-х вебінарах серії «Можливості Web of Science для наукової діяльності» тривалістю 4 академічні години: «Пошук і аналіз наукової літератури на платформі Web of Science», «Світ наукових видань: хороші, погані та хижацькі» і « Аналіз публікаційної активності науковця і установи».

Вітаємо колегу!

Опублікований: 21-10-2019
Читайте також:
Вікторина «Я – маркетолог»: креативно про перспективи

5 жовтня в рамках Дня відкритих дверей кафедра маркетингу провела зустріч із старшокласниками, які відвідали університет. Серед гостей кафедри були мешканці, як Києва, так й інших міст України – Івано-Франківська, Чернігова, Білої Церкви, Кагарлика, Шепетівки. Завідувач кафедри маркетингу, професор Олена Пєтухова та доцент Вікторія Стеценко ознайо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вікторина «Я – маркетолог»: креативно про перспективи 07 жовтня 2019

Фахівці кафедри мехатроніки і пакувальної техніки підвищують кваліфікацію за програмами UNIDO (ООН)

Доцент кафедри мехатроніки і пакувальної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Людмила Кривопляс-Володіна взяла участь у семінарі підвищення кваліфікації «Оптимізація систем стисненого повітря на промислових підприємствах харчової галузі», організованому UNIDO (ООН). Лекторами проекту виступили фахівці ко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри мехатроніки і пакувальної техніки підвищують кваліфікацію за програмами UNIDO (ООН) 21 лютого 2018

Лекція від лікаря-дієтолога для третьокурсників спеціалізації «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»

Студенти третього курсу спеціалізації «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» зустрілися з лікарем-дієтологом, фудотерапевтом, спеціалістом по здоровому харчуванню клініки «Добробут» Катериною Толстіковою . Присутнім було цікаво послухати про те, як правильно  харчуватися, звідки виникають проблеми зі здоров’ям та як позбутися їх з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція від лікаря-дієтолога для третьокурсників спеціалізації «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 26 квітня 2018

Вступники до магістратури отримали запрошення на тестування

3 серпня 2022 року у кабінетах учасників вступних випробувань до магістратури з’явилися запрошення, де зазначені дата, час і місце проведення магістерського комплексного тесту (МКТ) або магістерського тесту навчальної компетентності (МТНК). Учасникам тестування необхідно самостійно сформувати та надрукувати (за можливості) запрошення з кабінету уч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступники до магістратури отримали запрошення на тестування 04 серпня 2022