Н У Х Т

Свою наукову майстерність продовжують підвищувати фахівці кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

21 жовтня 2019

Свою наукову майстерність продовжують підвищувати фахівці кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Фахівці кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжують підвищувати свою наукову майстерність.

Компанія Clarivate Analytics з 24 по 26 вересня 2019 року проводила семінари, присвячені роботі з міжнародними наукометричними базами. Доцент кафедри Олег Кузьмін  взяв участь у 3-х вебінарах серії «Можливості Web of Science для наукової діяльності» тривалістю 4 академічні години: «Пошук і аналіз наукової літератури на платформі Web of Science», «Світ наукових видань: хороші, погані та хижацькі» і « Аналіз публікаційної активності науковця і установи».

Вітаємо колегу!

Опублікований: 21-10-2019
Читайте також:
З інноваційними рішеннями в упаковці знайомляться наші викладачі

На конференції «Інновації в упаковці», яка працювала у Києві 27 травня, розглядали тенденції ринку упаковки, тренди дизайну упаковки, сучасні технології пакування, інновації у збиранні та переробленні використаної упаковки. Інформацією про інноваційні рішення поділилися представники провідних виробників упаковки та пакувального обладнання – Dow, К...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З інноваційними рішеннями в упаковці знайомляться наші викладачі 02 червня 2021

Стартував конкурс на отримання грантової підтримки українсько-білоруських науково-дослідних проектів у 2019-2020 роках

Стартує прийом заявок на конкурс науково-дослідних проектів Державного фонду фундаментальних досліджень і Білоруського республіканського фонду фундаментальних досліджень. Пропозиція передбачає грантову підтримку українсько-білоруських науково-дослідних проектів у 2019-2020 роках. Заявки від претендентів прийматимуться до 20 вересня 2018 року. Пер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартував конкурс на отримання грантової підтримки українсько-білоруських науково-дослідних проектів у 2019-2020 роках 23 липня 2018

Тематична виставка розпочала роботу в Науково-технічній бібліотеці університету

22 січня Україна відзначає чергову річницю з дня проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося в 1919 році. Свято встановлене згідно з Указом Президента України № 42/99 від 21 січня 1999 року «Про День соборності України». У читальному залі для студентів розпочала роботу тематична к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тематична виставка розпочала роботу в Науково-технічній бібліотеці університету 20 січня 2017

Викладачі знайомляться з можливостями інноваційних підприємств

Доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяна Мірзодаєва і старша викладачка кафедри Світлана Батиченко відвідали Кулінарний центр МХП. Вони побували на індустріальній кухні з новітнім обладнанням, унікальною дизайнерською виробничою лінією та досвідченими кухарями; у лабораторії сенсорного аналізу – сучасному стратегічному підрозділі ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі знайомляться з можливостями інноваційних підприємств 04 грудня 2024