Н У Х Т

Про управління якістю продукції та послуг у сфері HoReCa дізналися здобувачі від міжнародного аудитора

05 травня 2020

Про управління якістю продукції та послуг у сфері HoReCa дізналися здобувачі від міжнародного аудитора

Кафедрою готельно-ресторанної справи був організований онлайн-тренінг «Впровадження та аудит систем управління якістю на підприємствах готельно-ресторанного господарства», що відбувся на комунікаційній платформі Zoom.

Гостьовий лектор – міжнародний аудитор систем менеджменту якості та харчової безпеки швейцарської компанії «SGS» по стандартах ISO 9001, ISO 22000, FSSC 22000, BRC Food, FSMA, SQMS, NQMS Наталія Велемець.

Цільова аудиторія – здобувачі освітнього ступеню «бакалавр» 4 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа», які вивчають навчальну дисципліну «Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарства». Серед запрошених гостей – викладачі кафедр факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – туристичного та готельного бізнесу, технології ресторанної і аюрведичної продукції, а також профільної для нашого університету у сфері управління безпечністю та якістю кафедри експертизи харчових продуктів.

У фокусі двогодинного онлайн-інтенсиву від фахівця міжнародної компанії було актуальне питання управління якістю продукції та послуг підприємств сфери HoReCa: системний підхід до управління з дотриманням принципів цілеспрямованості, комплексності, об’єктивності з охопленням усіх стадій життєвого циклу продукції та послуг та усіх структурних підрозділів підприємств для забезпечення безперервності результативності та ефективності процесів і системи в цілому; стратегічне і тактичне управління якістю; основні складові структури управління якістю; сертифікація послуг у сфері готельного господарства та критерії оцінювання готельних підприємств; впровадження системи аналізу небезпечних факторів і контролю у критичних точках (HACCP); нормативно-правове регулювання управління якістю у сфері готельно-ресторанного бізнесу.

Міжнародний аудитор Наталія Велемець наголосила, що для успішного функціонування підприємства готельно-ресторанного господарства необхідне формування та підтримання ефективної системи управління, складовою якої є управління якістю відповідно до міжнародних стандартів ISO серії 9000.

Студенти і викладачі ефективно комунікували з лектором через чат платформи Zoom, надсилаючи текстові повідомлення, а модератором онлайн-дискусії була лектор дисципліни, доцент кафедри Наталія Бондар.

Кафедра готельно-ресторанної справи вдячна фахівцю-практику міжнародного рівня за нові сучасні знання, а викладачам-колегам – за активну участь у міжкафедральному онлайн-заході.

Опублікований: 05-05-2020
Читайте також:
Інформаційні зустрічі викладачів кафедри іноземних мов професійного спрямування напередодні Дня відкритих дверей

Наш університет має певні традиції, які складались впродовж 135-літньої історії. Серед них – День відкритих дверей. Цього особливого дня до НУХТ запрошуються майбутні вступники та їх батьки. Викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування завжди ґрунтовно готуються до зустрічі школярів у нашому навчальному закладі. Та спершу вони активно ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інформаційні зустрічі викладачів кафедри іноземних мов професійного спрямування напередодні Дня відкритих дверей 04 жовтня 2019

Викладачі кафедри фізики підвищили кваліфікацію у Національній академії педагогічних наук України

Двоє викладачів кафедри фізики Світлана Літвинчук і Наталія Медвідь завершили останній етап курсів підвищення кваліфікації у Центральному інституті післядипломної педагогічної освіти Державного вищого навчального закладу «Університет менеджменту освіти» Національної академії педагогічних наук України. У процесі навчання з квітня по листопад 2018 р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри фізики підвищили кваліфікацію у Національній академії педагогічних наук України 07 грудня 2018

Біотехнологічні студії: таємниці коду ДНК

Біотехнологічні студії продовжуються. Їхніми учасниками стали здобувачі освіти Шпитьківського ліцею «Скіф», а також інші учні та ліцеїсти. Подорож у цікавий світ спеціальностей нашого університету почалася з кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, викладачі якої ділилися думками про необхідність кваліфікованих спеціалістів ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологічні студії: таємниці коду ДНК 19 травня 2023

Уряд спростив процес формування тематики наукових досліджень і науково-технічних розробок, що виконуються за кошти держбюджету

Уряд спростив і вдосконалив процес формування тематики наукових досліджень і науково-технічних розробок, що виконуються за кошти держбюджету. Відповідний Порядок був затверджений Постановою Кабінету Міністрів України. Документ визначає нові правила, за якими головні розпорядники бюджетних коштів, зокрема міністерства, національні академії наук,  ф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Уряд спростив процес формування тематики наукових досліджень і науково-технічних розробок, що виконуються за кошти держбюджету 16 січня 2018