Н У Х Т

Про свою випускову кафедру технології хлібопекарських і кондитерських виробів розповіла школярам Диканьки студентка

22 грудня 2018

Про свою випускову кафедру технології хлібопекарських і кондитерських виробів розповіла школярам Диканьки студентка

Відомо, що ефективність профорієнтаційної роботи серед учнівської молоді значно підвищується, якщо вони отримують інформацію не від викладачів, а від студентів, які ще донедавна самі були школярами. Переконалася у цьому і студентка Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ (ННІ ХТ) Анна Кравець, яка відвідала випускні класи НВК імені М.В. Гоголя, що  в смт. Диканька Полтавської області. 

Традиційно на початку зустрічі Анна розповіла про університет, ННІ ХТ і кафедру технології хлібопекарських і кондитерських виробів, яку вона обрала для свого навчання, про можливості для повноцінного навчання і студентського дозвілля.

Роздані буклети дали змогу наочніше представити різні грані студентського життя, зорієнтувати зацікавлених у правилах і умовах вступу до НУХТ.

Учні, в свою чергу, цікавилися побутовими умовами проживання в гуртожитку, можливістю участі в художній самодіяльності та студентському самоврядуванні.

Відповівши на всі запитання, Анна Кравець побажала учням високих балів на ЗНО і правильного вибору закладу вищої освіти для продовження навчання.

Опублікований: 22-12-2018
Читайте також:
Керівник Народної студії естрадного співу університету отримав чергову відзнаку

Керівник Народної студії естрадного співу нашого університету, музикант, співак, звукорежисер Андрій Бут відповідно до рішення про нагородження № 897 від 11 серпня 2024 року нагороджений міжнародною премією «Культурна дипломатія». Міжнародну премію «Культурна дипломатія» вручають за зміцнення міжнародного авторитету України, розвиток культури й ми...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Керівник Народної студії естрадного співу університету отримав чергову відзнаку 16 серпня 2024

Про всі нюанси вступу і навчання в Навчально-науковому інституті харчових технологій НУХТ дізналися здобувачі Смілянського коледжу

Директорка Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ Оксана Кочубей-Литвиненко, заступниця директора з навчальної роботи Анастасія Пухляк і доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Олена Білик та Юлія Бондаренко на запрошення викладачки Смілянського технологічного фахового коледжу НУХТ Ольги Дем’яненко взяли ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про всі нюанси вступу і навчання в Навчально-науковому інституті харчових технологій НУХТ дізналися здобувачі Смілянського коледжу 19 січня 2021

Відомі українські ресторатори Борисови знову в гостях на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Навчальний рік факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу закінчується феєричним лекторієм від родини відомих і неймовірних українських рестораторів – Дмитра та Олени Борисових. Ранкова зустріч 31 травня в онлайн-форматі була яскраво емоційною та інформаційно насиченою. Понад 240 здобувачів вищої освіти у різних курточках нашої країн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відомі українські ресторатори Борисови знову в гостях на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 02 червня 2021

Державний екзамен зі спеціальності «Виробництво харчової продукції» склали у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбувся комплексний державний екзамен зі спеціальності «Виробництво харчової продукції». Комісію очолила доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції НУХТ, кандидат технічних наук Надія Кравчук. Студенти групи 4-ХП-06 виявили достатній і високий рівень знань із предметів, включених...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Державний екзамен зі спеціальності «Виробництво харчової продукції» склали у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ 29 січня 2019