Н У Х Т

Про свою випускову кафедру технології хлібопекарських і кондитерських виробів розповіла школярам Диканьки студентка

22 грудня 2018

Про свою випускову кафедру технології хлібопекарських і кондитерських виробів розповіла школярам Диканьки студентка

Відомо, що ефективність профорієнтаційної роботи серед учнівської молоді значно підвищується, якщо вони отримують інформацію не від викладачів, а від студентів, які ще донедавна самі були школярами. Переконалася у цьому і студентка Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ (ННІ ХТ) Анна Кравець, яка відвідала випускні класи НВК імені М.В. Гоголя, що  в смт. Диканька Полтавської області. 

Традиційно на початку зустрічі Анна розповіла про університет, ННІ ХТ і кафедру технології хлібопекарських і кондитерських виробів, яку вона обрала для свого навчання, про можливості для повноцінного навчання і студентського дозвілля.

Роздані буклети дали змогу наочніше представити різні грані студентського життя, зорієнтувати зацікавлених у правилах і умовах вступу до НУХТ.

Учні, в свою чергу, цікавилися побутовими умовами проживання в гуртожитку, можливістю участі в художній самодіяльності та студентському самоврядуванні.

Відповівши на всі запитання, Анна Кравець побажала учням високих балів на ЗНО і правильного вибору закладу вищої освіти для продовження навчання.

Опублікований: 22-12-2018
Читайте також:
Бакалаври з екології – звучить гордо!

На кафедрі екологічної безпеки та охорони праці відбулися захисти кваліфікаційних робіт студентів бакалаврату спеціальності 101 «Екологія» освітньо-професійної програми «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування» денної форми навчання. Екзаменаційна комісія, яку очолила завідувачка кафедри Олена Семенова, прове...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври з екології – звучить гордо! 18 червня 2020

Економічний турнір серед першокурсників англомовних проектів

За ініціативи викладачів кафедри економічної теорії відбувся відкритий турнір із дисципліни «Економікс» для студентів перших курсів англомовних проектів. Завдання, що мали виконати конкурсанти, складалося із 3 секцій, кожна із яких оцінювалася окремо. За результатами конкурсу у складній боротьбі перемогла група менеджерів 1-5а, які отримали грамот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Економічний турнір серед першокурсників англомовних проектів 19 листопада 2018

Оголошено результати додаткової сесії магістерських іспитів

Результати додаткової сесії єдиного фахового вступного випробування (ЄФВВ) для вступу в магістратуру розміщені в кабінетах учасників тестування. Тож вступники до магістратури, які брали участь у додатковій сесії ЄФВВ, можуть сформувати екзаменаційну картку для вступу до університету. Для цього потрібно скористатися вкладкою «Результати» в кабінеті ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Оголошено результати додаткової сесії магістерських іспитів 17 серпня 2023