Н У Х Т

До вебінарів науковців Копенгагенського університету (Данія) долучилися викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

19 листопада 2021

До вебінарів науковців Копенгагенського університету (Данія) долучилися викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

18 листопада 2021 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін, доценти Ірина Корецька, Людмила Дейниченко, Олена Павлюченко, Ігор Устименко, старший викладач Володимир Захаров та асистентка Марина Гулевата взяли участь у серії вебінарів кафедри харчових наук Копенгагенського університету «Стійке пивоваріння» («Sustainable Brewing»), присвячених Дню напою-2021.

Наші викладачі прослухали та взяли участь в обговоренні доповідей: «DALUM CO2 Unit» (Кім Крістіан Далум, СЕО компанії «DALUM beverage equipment»); «Відпрацьоване зерно для виробництва нейтрального вуглецю газу» (Метте Смедегард Хансен, представниця фірми «Nature Energi Biogas»); «Кругова економіка як модель стійких пивоварень» (Матіас Селхау Майлунд, представник фірми «Transition»); «Чи є піроліз відпрацьованого зерна та створення біовугілля розумним варіантом?»  (Пітер Ліндхольст, представник STiesdal Fuel Technologies).

Отриманні знання будуть використані викладачами під час викладання освітніх компонент освітньо-професійних програм «Технології харчування», «Технології в ресторанному господарстві».

Колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції вдячний колегам із Копенгагенського університету за можливість взяти участь у заході.

Опублікований: 19-11-2021
Читайте також:
Про академічну доброчесність англійською

У рамках тижня академічної доброчесності НУХТ студенти-магістри факультету біотехнології та екологічного контролю обговорили з доценткою кафедри іноземних мов професійного спрямування Галиною Лук'янець питання академічної культури та інтеграції. Під час заняття виявили ключові характеристики плагіату та з’ясували механізми його уникнення в академі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про академічну доброчесність англійською 14 вересня 2021

Весняний хімічний лекторій на кафедрі харчової хімії

Наші майбутні студенти – учні випускових класів, вже неодноразово мали змогу поєднати підготовку до ЗНО з цікавими лекціями з хімічних дисциплін на кафедрі харчової хімії. Про це свідчить неабияка популярність зимових хімічних лекторіїв, де майбутні вступники розглядали складні завдання, знайомилися з новітніми харчовими технологіями, куштували сма...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Весняний хімічний лекторій на кафедрі харчової хімії 12 квітня 2019

Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – у полі зору наших науковців

Традиційно колектив Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого спільно з Міністерством аграрної політики і продовольства, Інститутом продовольчих ресурсів НААН України і виставковою компанією «АККО Інтернешнл» провів Міжнародну спеціалізовану науково-практичну конференцію «Ресурсо- та енергоощадні технології виробництв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – у полі зору наших науковців 14 вересня 2018

Викладачі нашого університету проходять тренінги для експертів з акредитації освітніх програм

Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти активно здійснює підготовку потенційних експертів із акредитації освітніх програм. 27-28 листопада 2019 р. участь в очному тренінгу експертів із акредитації освітніх програм на базі Національного університету «Києво-Могилянська академія» брала завідувач кафедри експертизи харчових продуктів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі нашого університету проходять тренінги для експертів з акредитації освітніх програм 03 грудня 2019