Н У Х Т

До вебінарів науковців Копенгагенського університету (Данія) долучилися викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

19 листопада 2021

До вебінарів науковців Копенгагенського університету (Данія) долучилися викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

18 листопада 2021 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін, доценти Ірина Корецька, Людмила Дейниченко, Олена Павлюченко, Ігор Устименко, старший викладач Володимир Захаров та асистентка Марина Гулевата взяли участь у серії вебінарів кафедри харчових наук Копенгагенського університету «Стійке пивоваріння» («Sustainable Brewing»), присвячених Дню напою-2021.

Наші викладачі прослухали та взяли участь в обговоренні доповідей: «DALUM CO2 Unit» (Кім Крістіан Далум, СЕО компанії «DALUM beverage equipment»); «Відпрацьоване зерно для виробництва нейтрального вуглецю газу» (Метте Смедегард Хансен, представниця фірми «Nature Energi Biogas»); «Кругова економіка як модель стійких пивоварень» (Матіас Селхау Майлунд, представник фірми «Transition»); «Чи є піроліз відпрацьованого зерна та створення біовугілля розумним варіантом?»  (Пітер Ліндхольст, представник STiesdal Fuel Technologies).

Отриманні знання будуть використані викладачами під час викладання освітніх компонент освітньо-професійних програм «Технології харчування», «Технології в ресторанному господарстві».

Колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції вдячний колегам із Копенгагенського університету за можливість взяти участь у заході.

Опублікований: 19-11-2021
Читайте також:
Навчання розпочинається із захисту практики

Навчальний процес для студентів 4 курсу гр. хп-08 і хп-09 освітньо-професійної програми «Виробництво харчової продукції» Сумського фахового коледжу НУХТ розпочався із захисту технологічної практики, що проходила на провідних підприємствах м. Суми та області. Захисти були змістовними та цікавими. Кожний студент надав характеристику підприємства, сп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навчання розпочинається із захисту практики 10 вересня 2020

Здобувачі-експерти долучилися до Загальнонаціональної хвилини мовчання

Указом Президента України запроваджена Загальнонаціональна хвилина мовчання на знак вшанування пам’яті загиблих захисників і захисниць. 1-го жовтня, у День захисників і захисниць України та День українського козацтва. здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» освітньо-професійні програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» академ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-експерти долучилися до Загальнонаціональної хвилини мовчання 02 жовтня 2024

Дванадцятирічна традиція – зимова практика першокурсників спеціальності «Туризм» у Карпатах

Кожна сім’я має свої традиції, які передаються від покоління до покоління. Не виключенням є і сім’я факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, а її традиції передаються від старшокурсників молодшим курсам. І зимова практика студентів першого курсу спеціальності «Туризм» – це не тільки обов’язковий елемент нав...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дванадцятирічна традиція – зимова практика першокурсників спеціальності «Туризм» у Карпатах 19 січня 2022

Викладачі університету відзначають високу вмотивованість студентів, що навчаються за дуальною формою

Родзинкою для кафедри іноземних мов професійного спрямування серед студентів-магістрів стала група МЯ 1-1МД, яка розпочала навчання за дуальною формою. Цей пілотний проект вміщує в собі важливу комплексну формулу: навчання – робота – досвід – стипендія/заробітна плата – конкуренція – кар’єрний зріст – самостійність…І це, навіть, не всі переваги ціє...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі університету відзначають високу вмотивованість студентів, що навчаються за дуальною формою 28 лютого 2018