Н У Х Т

Про соціальну значимість професії технолога-харчовика дізналися київські школярі

14 березня 2024

Про соціальну значимість професії технолога-харчовика дізналися київські школярі

Доцентка кафедри іноземних мов професійного спрямування Ганна Бойко відвідала середню школу І-ІІІ ступенів № 245 Оболонського району міста Києва, де зустрілася та поспілкувалася з учнями випускних класів.

Майбутні абітурієнти дізналися про спеціальності, за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти в нашому університеті, про переваги навчання в НУХТ та соціальну роль професії фахівця з харчових технологій, у тому числі в умовах війни.

Наприкінці зустрічі викладачка запросила школярів на День відкритих дверей університету, який відбудеться у цю суботу, 16 березня.

Опублікований: 14-03-2024
Читайте також:
Нотка української культури від нашої викладачки для польських школярів

2023 рік у Польщі оголошено роком Миколи Коперника на честь 550-тої річниці від дня народження та 480-ї – від дня смерті видатного польського астронома та математика епохи Відродження, автора геліоцентричної системи світу. Тож, протягом року відзначають важливу дату на різних рівнях: на міських майданчиках, у телепередачах, музеях, науково-дослідни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нотка української культури від нашої викладачки для польських школярів 27 липня 2023

Студенти НУХТ відкривають нові фахові горизонти

Магістранти спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» Катерина Левченко та Вікторія Тиха (керівник – доцент Наталія Сабадаш) проходили переддипломну практику у ТОВ «Лукі Лук». Підприємство на ринку з 2013 року і вже завоювало прихильність споживачів. ТОВ «Лукі Лук» концентрується на «зеленій концепції», що дає змогу максимально вивчити п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти НУХТ відкривають нові фахові горизонти 25 жовтня 2019

Міні-виробництва для закладів ресторанного господарства опановують студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Доцент кафедри готельно-ресторанної справи Ольга Коваль прочитала лекцію з навчальної дисципліни «Харчові міні-технології в закладах готельно-ресторанного господарства» для студентів 2 курсу зі скороченим терміном навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». На лекцію завітали декан факультету готельно-ресторанного та туристичного бізн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міні-виробництва для закладів ресторанного господарства опановують студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 12 листопада 2018

Відбулося спільне засідання Організаційного комітету з виборів ректора НУХТ і Головної виборчої комісії

3 листопада в актовій залі університету з дотриманням усіх протиепідемічних заходів відбулося спільне засідання Організаційного комітету з виборів ректора НУХТ і Головної виборчої комісії. Основним питанням порядку денного була інформація про хід підготовки до виборів ректора і подання Оргкомітетом списків виборців до Головної виборчої комісії. Г...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулося спільне засідання Організаційного комітету з виборів ректора НУХТ і Головної виборчої комісії 03 листопада 2020