Н У Х Т

Про роль іноземної мови в сучасному світі на засіданні Speaking club з гостем зі США

18 листопада 2022

Про роль іноземної мови в сучасному світі на засіданні Speaking club з гостем зі США

У цей непростий для українців час студенти та викладачі продовжують свій саморозвиток, обмінюються новою, цікавою інформацією, удосконалюють іноземну мову для побудови найкращого майбутнього для нашої України. Нещодавно викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталія Божок разом зі спеціальним гостем зі США Стюартом Снагсом провела  чергове засідання Speaking club на тему «The Importance of Learning Foreign Languages in the Modern World» для студентів першого курсу Навчально-наукового інституту економіки і управління.

Іноземний гість виступив із цікавою доповіддю  на теми «The Benefits of Learning English» і «The most interesting countries in the world» та поділився фото з особистого архіву. Під час виступу Стюарт розповідав про важливість практичних навичок застосування англійської мови у бізнесі, під час подорожей і встановлення міжнародних контактів.

На наступному етапі заходу студенти продемонстрували свої міні-презентації та висловили власні думки щодо важливості вивчення іноземних мов, а також обговорили оптимальні шляхи удосконалення своїх знань і навичок з англійської мови.

На завершальному етапі студенти активно дискутували з іноземним гостем щодо ролі іноземної мови в сучасному світі та місця України на міжнародній арені.

У результаті активного обговорення учасники зустрічі  дійшли висновку, що володіння іноземними мовами – це ключ до успіху, який відчиняє двері у світ незвіданих можливостей і перспектив для тих, хто прагне самовдосконалюватися, пізнавати світ й культури інших країн, налагоджувати іноземні контакти й обмінюватися досвідом із іноземними друзями та колегами та створювати позитивний імідж своєї держави у рамках міжнародних відносин.

Опублікований: 18-11-2022
Читайте також:
Лідерство і відповідальність від менеджерів персоналу

Ще один рік відзначився для здобувачок  освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» неймовірною перемогою! Єлизавета Козаченко та Анастасія Стойка (група МП 3-8) виявили величезний ентузіазм і лідерські якості, здобувши перемогу на виборах голови студентської ради університету та голови студентської ради Навчально-наукового інституту екон...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лідерство і відповідальність від менеджерів персоналу 18 грудня 2023

Триває підготовка до конкурсу ChillTech Students Awards-2025

Здобувачі освітньої програми «Холодильні техніка та технології» активно готуються до конкурсу професійної майстерності ChillTech Students Awards-2025. 25 грудня 2024 року кафедра теплоенергетики та холодильної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого та її команда отримали чудовий Різдвяний подарунок від орг...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває підготовка до конкурсу ChillTech Students Awards-2025 27 грудня 2024

Студенти Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ вперше в історії стажувалися в готелях Болгарії

12 вересня 2018 року відбулася зустріч студентів і викладачів Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ із директором Міжнародного коледжу індустріалізації та захисту населення від лих і аварій (Республіка Болгарія, м. Варна) Петром Сиротіним. Під час зустрічі студенти, що вперше в історії коледжу пройшли стажування в готелях Болгарії, звітува...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ вперше в історії стажувалися в готелях Болгарії 13 вересня 2018

Перші вісім бакалаврів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів підтвердили високий рівень своїх компетенцій

На кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів стартували захисти бакалаврів 2020 року денної форми навчання. Здобувачі спеціальності 181 «Харчові технології» , освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» 12 червня розпочали серію захистів кваліфікаційних бакалаврських робіт. Екзаменаційну комісію приємно вразив високий рівень...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші вісім бакалаврів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів підтвердили високий рівень своїх компетенцій 12 червня 2020