Н У Х Т

Про роль іноземної мови в сучасному світі на засіданні Speaking club з гостем зі США

18 листопада 2022

Про роль іноземної мови в сучасному світі на засіданні Speaking club з гостем зі США

У цей непростий для українців час студенти та викладачі продовжують свій саморозвиток, обмінюються новою, цікавою інформацією, удосконалюють іноземну мову для побудови найкращого майбутнього для нашої України. Нещодавно викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталія Божок разом зі спеціальним гостем зі США Стюартом Снагсом провела  чергове засідання Speaking club на тему «The Importance of Learning Foreign Languages in the Modern World» для студентів першого курсу Навчально-наукового інституту економіки і управління.

Іноземний гість виступив із цікавою доповіддю  на теми «The Benefits of Learning English» і «The most interesting countries in the world» та поділився фото з особистого архіву. Під час виступу Стюарт розповідав про важливість практичних навичок застосування англійської мови у бізнесі, під час подорожей і встановлення міжнародних контактів.

На наступному етапі заходу студенти продемонстрували свої міні-презентації та висловили власні думки щодо важливості вивчення іноземних мов, а також обговорили оптимальні шляхи удосконалення своїх знань і навичок з англійської мови.

На завершальному етапі студенти активно дискутували з іноземним гостем щодо ролі іноземної мови в сучасному світі та місця України на міжнародній арені.

У результаті активного обговорення учасники зустрічі  дійшли висновку, що володіння іноземними мовами – це ключ до успіху, який відчиняє двері у світ незвіданих можливостей і перспектив для тих, хто прагне самовдосконалюватися, пізнавати світ й культури інших країн, налагоджувати іноземні контакти й обмінюватися досвідом із іноземними друзями та колегами та створювати позитивний імідж своєї держави у рамках міжнародних відносин.

Опублікований: 18-11-2022
Читайте також:
Аспірант кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів успішно захистила дисертаційну роботу

На засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.06 відбувся захист дисертаційної роботи аспіранта кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Людмили Черниш. Дисертаційна робота «Використання високобілкової рослинної сировини у технології хлібобулочних виробів спеціального дієтичного споживання» виконана під керівництвом доцента к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аспірант кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів успішно захистила дисертаційну роботу 15 лютого 2018

Гостьова лекція від словацької експертки

29 жовтня 2024 р. відбулася гостьова онлайн-лекція «Benefits and risks of coffee consumption» викладачки кафедри технології та якості продукції рослинництва Словацького сільськогосподарського університету в м. Нітра, PhD Еви Іванісової, яка була організована кафедрою технології хлібопекарських і кондитерських виробів. Лекція була прочитана для здо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція від словацької експертки 31 жовтня 2024

Гарантка міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» завершила стажування у Канаді

Стажування, обмін досвідом і встановлення стійких міжнародних зв’язків із закладами вищої освіти є важливим кроком до зростання якості освіти та підготовки висококваліфікованих фахівців із міжнародною перспективою. Доцентка кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів, гарантка міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гарантка міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» завершила стажування у Канаді 15 серпня 2023