Н У Х Т

Про професію аудитора з перших рук: досвідом діляться випускники кафедри економіки і права

21 жовтня 2021

Про професію аудитора з перших рук: досвідом діляться випускники кафедри економіки і права

Сьогодні відбулася зустріч із випускницею кафедри економіки і права, а нині фахівчинею компанії PwC Тетяною Загородньою. У форматі гостьової лекції вона розповіла здобувачам старших курсів спеціальностей 051 «Економіка», 071 «Облік і оподаткування», 075 «Маркетинг» про професію аудитора і поділилася враженнями й досвідом роботи у компанії.

Спікерка ознайомила присутніх із діяльністю компанії та основними клієнтами, які відомі не тільки на ринку України. Виокремила знання та навики, отримані під час навчання в університеті, що використовує у роботі. Відзначила високий рівень командної роботи і комунікацій у колективі, що сприяє комфортній адаптації новачків до роботи. Також, виділила перелік програм, якими користуються в сучасному ритмі праці компанія, та запросила всіх бажаючих приєднуватися до колективу PwC. Частина зустрічі була присвячена особливостям проходження етапів відбору персоналу компанією та в який спосіб це здійснюють зважаючи на сезонність. Поділилася власним досвідом проходження співбесід і підбадьорила, вмотивувала здобувачів навчатися.

На зустрічі були присутні викладачі Навчально-наукового інституту економіки і управління, які відзначили актуальність зустрічі не лише для здобувачів, а і для колективу інституту. Адже, такий формат співпраці та зустрічей дає змогу бути завжди орієнтованими на потреби ринку під час формування навчальних програм бакалаврського та магістерського освітньо-професійних ступенів.

Опублікований: 21-10-2021
Читайте також:
Гості Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ продовжують давати майстер-класи студентам

3 квітня до Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ завітав Максим Івченко. Він є ініціатором та організатором цілої низки майстер-класів від бренд-шефів ресторанів міста Суми, що відбувалися на базі нашого коледжу. Максим вирішив провести власний майстер-клас, адже сам колись працював у сфері ресторанного бізнесу. Він розповів студентам про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гості Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ продовжують давати майстер-класи студентам 03 квітня 2018

Міжнародне стажування, що запам’ятається на все життя

У нашому університеті навчання в умовах воєнного стану відбувається не лише у студентів, а й у викладачів. Нещодавно старша викладачка кафедри біотехнології і мікробіології Олена Гудзенко завершила проходження міжнародного стажування для педагогічних і науково-педагогічних працівників «Фандрейзинг та організація проєктної діяльності в закладах осві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародне стажування, що запам’ятається на все життя 20 квітня 2022

Гостьові лекції від практиків тривають

30 січня 2024 р. в рамках лекційних занять із дисциплін «Інженерні мережі та устаткування підприємств харчових виробництв» і «Складське господарство харчових виробництв» для здобувачів освітнього ступеня «магістр», що навчаються за освітньою програмою «Інжиніринг харчових виробництв», відбувся онлайн-лекторій від технічного директора компанії кліма...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьові лекції від практиків тривають 31 січня 2024

Про логістичні рішення при експорті органічної продукції дізналися викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Доценти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш та Інна Зінченко взяли участь в онлайн-тренінгу «Логістичні рішення при експорті та контроль при відвантаженні органічної продукції», проведеному за ініціативи єдиної української Сертифікаційної компанії «Органік стандарт». Метою тренінгу було ознайомлення вітчизня...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про логістичні рішення при експорті органічної продукції дізналися викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 21 серпня 2020