Н У Х Т

Про проектування підприємств на відкритій лекції доцента кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

16 жовтня 2018

Про проектування підприємств на відкритій лекції доцента кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Валерій Махинько прочитав відкриту лекцію «Проектування підприємств хлібопекарської промисловості» з дисципліни «Проектування борошняних, кондитерських виробів» для студентів четвертого курсу кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Навчально-наукового інституту харчових виробництв НУХТ.

На відкритому занятті були присутні фахівець навчально-методичного управління університету Алла Оскілко, колеги і викладачі, а також завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса.

Заняття розпочалося зі з’ясування, що студенти уже повинні знати, а що вивчатиметься в подальшому по цій дисципліні. Після чого лектор представив студентам тему та план лекції. Валерій Махинько розпочав лекцію з історичного екскурсу будівництва хлібопекарських підприємств в м. Києві. Далі лектор акцентував увагу студентів на правилах вибору необхідної потужності проектованих підприємств та етапного методу проектування. Завершилася лекція детальним обговоренням питання проектування відділень приймання, зберігання та підготовки сировини.

Лекція була прочитана з використанням мультимедійних засобів, на високому методичному рівні з дотриманням усіх необхідних норм і вимог.

Опублікований: 16-10-2018
Читайте також:
Захоплюючий майстер-клас «Фізика навколо нас»

На кафедрі фізики відбувся захоплюючий майстер-клас «Фізика навколо нас» для учнів київських коледжів, шкіл і гімназій, що зібралися у спеціально підготовленій фізичній аудиторії. На початку майстер-класу доцент кафедри Володимир Носенко провів цікаві демонстраційні експерименти, зокрема, пояснив принцип роботи лави Жуковського. Потім учні особист...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захоплюючий майстер-клас «Фізика навколо нас» 13 листопада 2023

Мікробіологічну безпеку опановують здобувачі-харчовики

Продукти та напої, які ми вживаємо, є одними з основних факторів, що впливають на здоров’я та самопочуття людини. Цілком обґрунтованим є той факт, що споживачі почали звертати все більше уваги на якісний склад свого раціону, в тому числі значна увага приділяється мікробілогічному забрудненню продуктів і способам його попередження. Саме ці питання ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мікробіологічну безпеку опановують здобувачі-харчовики 26 травня 2022

Плідно співпрацює з роботодавцями колектив кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій

9-10 листопада 2022 року на Бердичівському пивоварному заводі за участі завідувача кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування  Миколи Якимчука, професора Валентина Олішевського, доцентів Євгена Бабка та Дмитра Люльки відбувся круглий стіл «Залучення роботодавців до організації та реалізації освітнього процесу за освіт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Плідно співпрацює з роботодавцями колектив кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій 14 листопада 2022

Управлінські технології розвитку обговорили магістранти освітньої програми «Менеджмент організацій і адміністрування»

Нещодавно магістранти кафедри економіки праці та менеджменту разом із викладачами здійснили огляд застосування управлінських технологій розвитку на прикладі відомих підприємств України. Ініціаторкою такого формату лекції стала доцентка кафедри Світлана Стахурська в межах дисципліни «Менеджмент організацій», учасники – магістранти спеціальності 073...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Управлінські технології розвитку обговорили магістранти освітньої програми «Менеджмент організацій і адміністрування» 07 листопада 2023