Н У Х Т

Про проектування підприємств на відкритій лекції доцента кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

16 жовтня 2018

Про проектування підприємств на відкритій лекції доцента кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Валерій Махинько прочитав відкриту лекцію «Проектування підприємств хлібопекарської промисловості» з дисципліни «Проектування борошняних, кондитерських виробів» для студентів четвертого курсу кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Навчально-наукового інституту харчових виробництв НУХТ.

На відкритому занятті були присутні фахівець навчально-методичного управління університету Алла Оскілко, колеги і викладачі, а також завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса.

Заняття розпочалося зі з’ясування, що студенти уже повинні знати, а що вивчатиметься в подальшому по цій дисципліні. Після чого лектор представив студентам тему та план лекції. Валерій Махинько розпочав лекцію з історичного екскурсу будівництва хлібопекарських підприємств в м. Києві. Далі лектор акцентував увагу студентів на правилах вибору необхідної потужності проектованих підприємств та етапного методу проектування. Завершилася лекція детальним обговоренням питання проектування відділень приймання, зберігання та підготовки сировини.

Лекція була прочитана з використанням мультимедійних засобів, на високому методичному рівні з дотриманням усіх необхідних норм і вимог.

Опублікований: 16-10-2018
Читайте також:
Спортивний тріумф студента спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Березень – місяць спортивних перемог для студента 1 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» нашого університету Євгена Горкуна, міжнародного чемпіона з карате. Євген 9 березня брав участь у Чемпіонаті міста Києва з Фунакоші Шотокан Карате (FSКА), 3 березня – у Чемпіонаті міста Києва з рукопашного бою, 22-24 березня – у Чемпіонаті Укра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Спортивний тріумф студента спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 28 березня 2019

У центрі уваги – академічна доброчесність при написанні кваліфікаційної роботи

14 травня 2025 року для четвертокурсників-бакалаврів групи МП 4-8 освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» секретарка екзаменаційної комісії із захисту кваліфікаційних робіт Олена Баталова і гарантка освітньої програми Олена Драган провели тренінг «Академічна доброчесність при написанні кваліфікаційної роботи». Здобувачам були представ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У центрі уваги – академічна доброчесність при написанні кваліфікаційної роботи 14 травня 2025

Міжнародний день бармена на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

6 лютого у світі відзначають Міжнародний день бармена, і студенти нашого університету теж долучилися до цього свята. Старша викладачка кафедри іноземних мов професійного спрямування Лариса Яненко провела захід для студентів груп ГС 1-9 і ГС 3-5 факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка. Здобувачки Діана Мак...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародний день бармена на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 04 лютого 2022

Україна – територія вільних людей!

На кафедрі гуманітарних дисциплін відзначили День Гідності та Свободи. 21 листопада 2013 року студентська молодь, небайдужі українці вийшли на Майдан Незалежності Києва, центральні площі інших українських міст з акціями протесту, спричиненими несподіваним рішенням влади відкласти підписання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом. У...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Україна – територія вільних людей! 22 листопада 2023