Н У Х Т

Про нові виклики та стратегії розвитку індустрії гостинності дискутують викладачі кафедри готельно-ресторанної справи

21 жовтня 2021

Про нові виклики та стратегії розвитку індустрії гостинності дискутують викладачі кафедри готельно-ресторанної справи

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи, які є членами Асоціації Індустрії Гостинності України, активно беруть участь у заходах від професійного об’єднання і нетворкінгу з професіоналами.

Серед останніх освітніх івентів – презентація аналітичного звіту «Культурний туризм Приазов’я: стан, виклики та стратегії». Проєкт здійснюється за підтримки Українського Культурного Фонду.

Наші викладачі дізналися про дослідження сучасного стану, викликів, перспектив розвитку культурного туризму Приазов’я, нову методологію досліджень дестинацій культурного туризму, удосконалення інструментів промоції та вироблення ефективних стратегій сталого розвитку культурного туризму у розрізі основних п’яти дестинацій (Бердянськ, Генічеськ, Кирилівка, Маріуполь, Мелітополь).

Аналітичний звіт сформований за результатами глибинних інтерв’ю та опитувань фокус-груп у складі Лідерів громадської думки секторів культури і туризму національного рівня і місцевих експертів секторів культури і туризму Приазов’я.

Кафедра готельно-ресторанної справи дякує Асоціації Індустрії Гостинності України за нетворкінг із професіоналами галузі й можливість долучитися до обговорення досліджень сучасного стану, викликів і тенденцій індустрії гостинності. 

Опублікований: 21-10-2021
Читайте також:
Святкові традиції кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Студенти групи ХЧ-3-14ск кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції разом із наставником, асистентом кафедри Ганною Березовою, доцентом Надією Кравчук та асистентом Володимиром Польовиком відвідали пацієнтів Відділення дитячої онкології Національного інституту раку. Студенти подарували дітям імбирні пряники, які самі спекли, та привіта...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Святкові традиції кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 26 грудня 2019

Щасливої дороги випускникам 2019-го побажали у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ

У Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся випускний вечір для студентів комп’ютерно-технологічного відділення. На свято зібралася дружна родина студентів, викладачів та батьків. Із вітальним словом звернувся до всіх присутніх директор коледжу, кандидат технічних наук Анатолій Палаш. В урочистій обстановці він вручив випускникам дипло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Щасливої дороги випускникам 2019-го побажали у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ 01 лютого 2019

Розкриваємо кулінарні таємниці

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжують цикл пізнавальних фахових лекцій для старшокурсників відокремлених структурних підрозділів університету. Так, 7 травня старший викладач Володимир Польовик прочитав гостьову лекцію «Розкриваємо кулінарні таємниці : знайомтесь – «Котлета по-київські» для четвертокурсників с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розкриваємо кулінарні таємниці 08 травня 2025

Магістранти-біотехнологи на захисті рослин

Ні для кого не секрет, що в мирні часи нашу країну називали аграрною. І хоча зараз цей статус звучить дедалі рідше, основу економіки ще досі тримає саме ця ланка. Особливо гостро стоїть питання поставок зерна до всього світу. Війна порушила не тільки логістику, а й можливість проведення адекватної посівної кампанії. Окрім того, процеси вирощування ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти-біотехнологи на захисті рослин 14 червня 2022