Н У Х Т

Computers and business на відкритому занятті з гостем зі США

04 квітня 2023

Computers and business на відкритому занятті з гостем зі США

Старша викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталія Божок провела відкрите практичне заняття з англійської мови з використанням сучасних та інноваційних технологій для студентів 1 курсу освітньої програми «Маркетинг».

Заняття відповідало змістовному модулю та було присвячене цікавій та надзвичайно важливій темі «Computers and business», що набуває особливої актуальності в епоху розвитку комп’ютерних технологій.

На заняття був запрошений гість зі Сполучених Штатів Стюарт Снагс, який дуже органічно вписався у хід заняття та ділився зі студентами своїм досвідом використання комп’ютеру та Інтернету.

Об’єм і зміст навчального матеріалу використовувалися згідно з рівнем навченості здобувачів освіти і відзначалися сучасністю, привабливістю, проблемністю та безпосереднім зв’язком із життям, що зумовило високу активність студентів і зацікавленість запропонованим матеріалом. Викладачка вдало використовувала такі форми узагальнення матеріалу як виконання різноманітних креативних вправ, спрямованих на систематизацію та формування навчальних умінь і навичок студентів й активізації їх творчого потенціалу. Переважали вправи репродуктивного та частково пошукового характеру. Влучно підібране відео про недоліки комп’ютерних технологій стало фундаментом для цікавої дискусії про плюси і мінуси Інтернету та як раціонально його використовувати.

Заняття було професійно-орієнтованим – обговорювалися онлайн-маркетингові стратегії просування продукту за допомогою комп’ютерних технологій, здобувачі освіти виконували творчі завдання й створювали онлайн-маркетингові компанії для обраних товарів.

Викладачка використовувала інтерактивні методи і форми навчання. Заняття проводилось у дистанційній формі з використанням мультимедійних засобів навчання, програми Power Point, автентичних матеріалів, карток для говоріння та засвоєння лексичного матеріалу.

Наприкінці заняття окремі студенти отримали сертифікати за активність.

Заняття відвідали завідувачка та викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації, які відзначили високий науково-методичний рівень, творчий потенціал колеги та вмотивованість й активність її студентів.

Опублікований: 04-04-2023
Читайте також:
Майстер-клас із визначення фальсифікації меду від наших викладачів старшокурсникам Васильківського професійного ліцею

22 квітня 2019 р. викладачі кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Шульга і Анастасія Чорна відвідали КНС КОР «Васильківський професійний ліцей» з метою презентації спеціальностей «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» і «Якість, стандартизація та сертифікація». Викладачів привітно зустріла заступник директора з навчально-ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас із визначення фальсифікації меду від наших викладачів старшокурсникам Васильківського професійного ліцею 23 квітня 2019

Про тренди індустрії гостинності Польщі на гостьовій лекції для фахівців сфери гостинності

Днями в рамках вибіркової дисципліни «Світова індустрія гостинності» відбувся гостьовий лекторій «Сучасні тенденції та тренди індустрії гостинності Польщі» для здобувачів освіти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка. На запрошення лекторки дисципліни, доцентки Ольги Дульки до освітнього онлайн-простору ф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про тренди індустрії гостинності Польщі на гостьовій лекції для фахівців сфери гостинності 28 лютого 2025

Науковий потенціал здобувачів-обліковців

У рамках проведення ювілейної 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» відбулося засідання підсекції кафедри обліку і аудиту. Молоді науковці представили свої дослідження, у яких висвітлили актуальні питання обліку, економічного анал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий потенціал здобувачів-обліковців 15 квітня 2024

Перші НУХТівські поліграфісти впевнено підтвердили свої знання

Сучасний споживач вимагає якісної безпечної харчової продукції, яка крім гарних смакових властивостей має привабливий зовнішній вигляд. Забезпечення цих властивостей харчових продуктів у більшості випадків гарантує упаковка. Враховуючи потребу виробників у фахівцях, які вміють спроектувати упаковку, створити цікавий привабливий дизайн, організуват...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші НУХТівські поліграфісти впевнено підтвердили свої знання 21 червня 2019