Днями на кафедрі експертизи харчових продуктів в режимі онлайн відбувся науковий семінар «Практичні засади реалізації ДСТУ ISO 17025:2017 у випробувальних лабораторіях». Захід був проведений спільно з фахівцями Українського державного науково-дослідного інституту «Ресурс» у рамках договору про співпрацю
Із презентаційною доповіддю виступила завідувачка лабораторії досліджень хіміко-біологічних чинників Олена Гавриленко.
Під час обговорення були висвітлені важливі питання щодо практичного досвіду реалізації принципів ризик-орієнтованого менеджменту в лабораторіях, постійного вдосконалення системи ризик-менеджменту та самого процесу управління ризиками на етапі відбору проб і детальної ідентифікації ризиків на етапі подальшого проведення випробування.
Сторони домовилися про подальшу співпрацю в рамках виконання спільних науково-дослідних робіт, проведення семінарів, круглих столів та інших заходів.