Н У Х Т

Підвищуємо кваліфікацію в режимі онлайн

17 березня 2021

Підвищуємо кваліфікацію в режимі онлайн

Днями на кафедрі експертизи харчових продуктів в режимі онлайн відбувся науковий семінар «Практичні засади реалізації ДСТУ ISO 17025:2017 у випробувальних лабораторіях». Захід був проведений спільно з фахівцями Українського державного науково-дослідного інституту «Ресурс» у рамках договору про співпрацю

Із презентаційною доповіддю виступила завідувачка лабораторії досліджень хіміко-біологічних чинників Олена Гавриленко.

Під час обговорення були висвітлені важливі питання щодо практичного досвіду реалізації принципів ризик-орієнтованого менеджменту в лабораторіях, постійного вдосконалення системи ризик-менеджменту та самого процесу управління ризиками на етапі відбору проб і детальної ідентифікації ризиків на етапі подальшого проведення випробування.

Сторони домовилися про подальшу співпрацю в рамках виконання спільних науково-дослідних робіт, проведення семінарів, круглих столів та інших заходів. 

Опублікований: 17-03-2021
Читайте також:
Шириться коло наукових інтересів наших викладачів

Із середини 1930-х років вчені нашого університету створюють інновації у обладнанні та технологічних комплексах із виробництва спирту, алкогольних напоїв, квасу, ферментованих газованих напоїв тощо. Нині особливий інтерес наших фахівців виник до пробіотичного ферментованого напою на основі чайного гриба – Комбучі. Чайний гриб, який ми знаємо з дит...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Шириться коло наукових інтересів наших викладачів 23 вересня 2024

Викладачі кафедри маркетингу підвищують кваліфікацію дистанційно

Викладачі кафедри маркетингу Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ постійно покращують рівень своєї професійної підготовки. Нещодавно доцентка Лариса Капінус та асистентка Ольга Лелека пройшли навчання по програмі підвищення кваліфікації «Використання безкоштовних онлайн-ресурсів для організації навчального процесу в дистанційні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри маркетингу підвищують кваліфікацію дистанційно 07 грудня 2020

Практикуємо англійську з english4ukraine

Студенти групи ЕК 1-3 факультету біотехнології та екологічного контролю разом із викладачкою кафедри іноземних мов професійного спрямування Інною Форостюк у рамках мовного клубу знайомилися з матеріалами курсу english4ukraine, створеними Маріупольським університетом. Ця платформа дає можливість залучити до вивчення англійської мови студентів із бу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практикуємо англійську з english4ukraine 17 березня 2025

Практична підготовка здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у готелі «Президент»

З 1 по 28 вересня здобувачі вищої освіти 4 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» денної форми навчання проходили виробничу практику в засобах розміщення м. Київ та інших містах України. Однією з баз практик був 4-зірковий «Президент Готель» у самому центрі столиці за 5 хв. ві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практична підготовка здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у готелі «Президент» 07 жовтня 2020