Н У Х Т

Про наші спеціальності – учням багатопрофільного навчально-реабілітаційного центру

15 лютого 2019

Про наші спеціальності – учням багатопрофільного навчально-реабілітаційного центру

У рамках профорієнтаційної роботи викладачі циклової комісії філологічних дисциплін Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ організували зустріч із учнями випускних класів Кам’янець-Подільського багатопрофільного навчально-реабілітаційного центру.

Представники організованого сектору студентського самоврядування, студентки 021 групи Олександра Глезова та Наталія Іщук провели екскурсію коледжем, показали гостям аудиторії, лабораторії, розповіли про пріоритети спеціальностей, які можна здобути, роздали буклети.

Опублікований: 15-02-2019
Читайте також:
ЗМІ про науково-практичний семінар кафедри фізики

У грудневому номері «Пасічного Журналу» розміщена стаття про науково-практичний семінар кафедри фізики НУХТ «Удосконалення фізичних методів контролю якості продуктів харчування», присвячений 135-річчю заснування нашого університету. Нагадаємо, що цей науковий захід із міжнародною участю відбувся 26 листопада 2019 р. вперше в історії кафедри. До йо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ЗМІ про науково-практичний семінар кафедри фізики 20 грудня 2019

Ще один аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства виходить на захист дисертаційного дослідження

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбувся науковий семінар за темою дисертаційної роботи «Удосконалення технології хлібного квасу з використанням природних матеріалів». Доповідач – викладач Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ, аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробств...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще один аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства виходить на захист дисертаційного дослідження 26 червня 2019

Як підготуватись до співбесіди англійською дізналися студенти від носія мови

«Ви не заперечуєте, якщо співбесіда буде англійською?». Таке питання може багатьох загнати у глухий кут і стати причиною затяжної мовчанки та невпевненості у собі. «Як підготуватись до співбесіди англійською» - такою була сьогодні тема лекції з носієм мови Іфомою Саймон (Ifeoma Simon), викладачем компанії «Speak Up». Лекцію для усіх бажаючих студе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як підготуватись до співбесіди англійською дізналися студенти від носія мови 14 листопада 2019

Активно підвищують свій науковий рівень викладачі випускових кафедр

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції не припиняють активно підвищувати свій науковий рівень. Зокрема, доцент кафедри Олег Кузьмін узяв участь у низці онлайн-семінарів, що відбулися за сприяння компанії «Clarivate». Наш фахівець пройшов навчання за серіями та тематиками: - «Web of Science: система пошуку наукової інфор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Активно підвищують свій науковий рівень викладачі випускових кафедр 02 вересня 2020