Н У Х Т

Нові знання з менеджменту завдяки Erasmus+

05 листопада 2024

Нові знання з менеджменту завдяки Erasmus+

Здобувачка бакалаврату освітньо-професійної програми «Менеджмент» Тамара Баталова навчалася у Щецинському університеті (Польща) в рамках програми «Erasmus+ академічна кредитна мобільність».

Для навчання здобувачкою була обрана програма університету «Business management», де вона вивчила та успішно склала іспити і заліки з дисциплін «Creativity and innovations», «Transport management», «Informatic tools of data mapping and analysis», «International corporate finance», «Marketing», «Fundamentals of accounting», «Lean management». Дисципліни були цікавими та корисними для становлення майбутнього менеджера, а їх викладення англійською мовою сприяло, крім іншого, удосконаленню і мовних навичок.

Навчання в Європі дало шанс Тамарі познайомитися зі сучасними методами представлення матеріалу викладачами з різних куточків світу та здобути важливі знання в сфері бізнес-менеджменту. Як зазначила здобувачка, значна увага приділялася практичним заняттям і самостійній роботі студентів: викладачі використовували кейси, які допомагали чітко зрозуміти та спробувати себе у ролі менеджера-практика у сфері виробництва товарів і надання послуг. 

Участь у програмі Erasmus+ дозволила набути теоретичні знання і практичні навички, необхідні для навчання на освітній програмі «Менеджмент»; ознайомитися з основними принципами менеджменту в організаціях Європейського Союзу; зрозуміти вплив самоорганізації та самомотивування менеджерів на досягнення високих результатів роботи міжнародних компаній; ознайомитися з культурою країн Європейського Союзу та розповісти про українську культуру учасникам програми з інших країн.

Тамара Баталова із захватом згадує свою академічну мобільність і вдячна за чудову можливість і досвід, який дозволив отримати нові знання, познайомитися з цікавими людьми та розширити кругозір.

Опублікований: 05-11-2024
Читайте також:
Викладацьким досвідом ділиться завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

4 березня 2024 року відбулася відкрита лекція завідувача кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимира Ковбаси на тему «Екструзія – сучасний спосіб виробництва харчових продуктів. Технологічна схема виробництва екструзійних продуктів на одно- та двошнековому екструдері» з дисципліни «Низькотемпературні та екструзійні техноло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладацьким досвідом ділиться завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 07 березня 2024

Про харчову біотехнологію і не тільки на майстер-класі для майбутніх вступників

У рамках Дня відкритих дверей на кафедрі біотехнології і мікробіології відбувся майстер-клас із харчової біотехнології. Асистентка кафедри Ірина Ковшар розповіла його учасникам про ту частину біотехнології, яка оточує кожного з нас щодня. Усім відомо, що багато українців полюбляє вживати молочнокислі продукти. Сметана, кефір, різні види сиру, ряжа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про харчову біотехнологію і не тільки на майстер-класі для майбутніх вступників 10 жовтня 2023

Міжнародне стажування

Викладачі кафедри вищої математики ім. проф. В.І. Можара продовжують підвищувати рівень своєї майстерності, беручи участь у міжнародних онлайн-стажуваннях для педагогічних і науково-педагогічних працівників. Доцентка Ганна Циганкова пройшла стажування на базі Економічного університету у місті Краків (Польща) за темою «Нові та інноваційні методи ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародне стажування 08 січня 2024

Досвід проєктування технологічного обладнання в Autodesk Inventor від інженера-конструктора

У рамках вивчення дисципліни «Системи автоматизованого проєктування» відбулося гостьове онлайн-заняття на тему «Практична реалізація функціоналу Autodesk Inventor в процесі проєктування технологічного обладнання». Спікером виступив інженер-конструктор ТОВ «Аккерман солюшнс Україна» Іван Глущенко. Цільова аудиторія – здобувачі групи ОХ-2-2 освітньог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвід проєктування технологічного обладнання в Autodesk Inventor від інженера-конструктора 24 жовтня 2023