Н У Х Т

Про кухні народів світу говорили першокурсники на підсумковому занятті з англійської мови

26 листопада 2024

Про кухні народів світу говорили першокурсники на підсумковому занятті з англійської мови

Як частину підсумкового оцінювання студенти групи ТІ-1-4 отримали завдання від викладачки кафедри іноземних мов професійного спрямування Юлії Ткачук підготувати та захистити презентації на тему «Кухні народів світу».

Здобувачі чудово впоралися із завданням, використавши творчий і креативний підхід до його виконання, а також продемонстрували високий рівень володіння англійською мовою.

Серед різноманітної обраної тематики були: німецька кухня (Єгор Скрипник), північнокорейська кухня (Катерина Трубілко), мексиканська кухня (Софія Патюк), грузинська кухня (Ангеліна Коломай), турецька кухня (Анна Бальоха), італійська кухня (Данііл Іванник), іспанська кухня (Михайло Демиденко), словацька кухня (Артем Білоус), болгарська кухня (Олександр Дзюба), південнокорейська кухня (Вероніка Машталір), чилійська кухня (Анна Макаренко), українська кухня (Дем’ян Максимов), фінська кухня (Олександра Чуприна), румунська кухня (Богдан Барахтенський), тайська кухня (Антон Білозуб і Марія Бабак), французька кухня (Єлизавета Єременко та Марія Бобошко), японська кухня (Олександра Білим), англійська кухня (Руслан Федченко), в’єтнамська кухня (Серафим Коваль), грецька кухня (Віктор Мельнічук).

Викладачка вдячна здобувачам за активність і творчий підхід!

Опублікований: 26-11-2024
Читайте також:
На студентів Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ чекає капітально відремонтований гуртожиток

У Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ постійно піклуються про комфортне, безпечне проживання студентів у гуртожитку та покращення їхніх житлово-побутових умов. Так, у студентському гуртожитку вже довгий час тривають планові ремонтні роботи.  15 серпня 2018 року завершився ремонт 8-го поверху гуртожитку. На студентів чекають затишні кімна...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На студентів Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ чекає капітально відремонтований гуртожиток 20 серпня 2018

PR харчових брендів від наших маркетологів

Які особливості PR у харчовій промисловості? На чому робити акценти та які мейнстріми враховувати? Про це і не тільки говорили учасники на черговому засіданні студентського гуртка кафедри маркетингу «Інтелектуал». Формування зв’язків із громадськістю – тема, що зацікавила здобувачів спеціальностей 075 «Маркетинг», 076 «Підприємництво і, торгівля» т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

PR харчових брендів від наших маркетологів 03 грудня 2024

Знайомимося з підручниками авторства наших викладачів

У вільному доступі з’явився підручник «Логістика» авторів Валентини Марченко і професора кафедри технології консервування Віталія Шутюка. У підручнику викладені методологічні основи логістики та розкрита сутність основних її функціональних процесів. Розглянуті базові поняття логістики та охарактеризовані компоненти логістичної системи підприємства...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомимося з підручниками авторства наших викладачів 19 серпня 2020

Академічна доброчесність у наукових дослідженнях у фокусі уваги четвертокурсників освітньої програми «Технології харчування»

Здобувачі-бакалаври четвертого курсу освітньої програми «Технології харчування», разом із гарантом програми, професором Олегом Кузьміним і викладачами кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції взяли участь у вебінарі «Академічна доброчесність в наукових дослідженнях», що відбувся за сприяння Полтавського державного аграрного університе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Академічна доброчесність у наукових дослідженнях у фокусі уваги четвертокурсників освітньої програми «Технології харчування» 29 квітня 2024