Як частину підсумкового оцінювання студенти групи ТІ-1-4 отримали завдання від викладачки кафедри іноземних мов професійного спрямування Юлії Ткачук підготувати та захистити презентації на тему «Кухні народів світу».
Здобувачі чудово впоралися із завданням, використавши творчий і креативний підхід до його виконання, а також продемонстрували високий рівень володіння англійською мовою.
Серед різноманітної обраної тематики були: німецька кухня (Єгор Скрипник), північнокорейська кухня (Катерина Трубілко), мексиканська кухня (Софія Патюк), грузинська кухня (Ангеліна Коломай), турецька кухня (Анна Бальоха), італійська кухня (Данііл Іванник), іспанська кухня (Михайло Демиденко), словацька кухня (Артем Білоус), болгарська кухня (Олександр Дзюба), південнокорейська кухня (Вероніка Машталір), чилійська кухня (Анна Макаренко), українська кухня (Дем’ян Максимов), фінська кухня (Олександра Чуприна), румунська кухня (Богдан Барахтенський), тайська кухня (Антон Білозуб і Марія Бабак), французька кухня (Єлизавета Єременко та Марія Бобошко), японська кухня (Олександра Білим), англійська кухня (Руслан Федченко), в’єтнамська кухня (Серафим Коваль), грецька кухня (Віктор Мельнічук).
Викладачка вдячна здобувачам за активність і творчий підхід!