Н У Х Т

Співробітництво НУХТ з Інститутом садівництва НААН України

21 грудня 2023

Співробітництво НУХТ з Інститутом садівництва НААН України

Продовжується співробітництво у галузі науки і освіти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції з лабораторією інноваційних харчових технологій Інституту садівництва НААН України при реалізації бакалаврської освітньо-професійної програми «Технології харчування» та магістерських освітньо-професійних програм «Технології в ресторанному господарстві» і «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції».

На запрошення завідувача лабораторії, д.т.н., професора Олександра Литовченка наші науковці – завідувачка кафедри Олександра Нєміріч і професор Олег Кузьмін відвідали Інститут садівництва НААН України. Під час зустрічі були обговорені перспективність розроблення інноваційних технологій напоїв із підвищеною антиоксидантною здатністю на базі місцевої плодово-ягідної, пряно-ароматичної і лікарської рослинної сировини та їх реалізація у межах ДРН 0123U102921 «Розроблення ресурсозберігаючих технологій ресторанної, дієтичної та аюрведичної харчової продукції».

Нагадаємо, співпраця нашого університету з Інститутом садівництва НААН України відбувається у межах меморандуму про співробітництво у галузі науки і освіти №56/23, згідно зі стратегічним планом розвитку НУХТ на 2021-2025 роки щодо співпраці з інститутами НАН України та галузевими академіями наук у виконанні спільних наукових досліджень.

Колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції висловлює подяку завідувачу лабораторії інноваційних харчових технологій Інституту садівництва НААН, професору Олександру Литовченку за співпрацю.

Опублікований: 21-12-2023
Читайте також:
Майстер-класами з розпису імбирних пряників і карвінгу зацікавили майбутніх вступників студенти Кам’янець-Подільського коледжу харчових технологій НУХТ

18 жовтня 2018 року за ініціативи міського та районного Центрів зайнятості у Кам’янець-Подільському відбувся «Ярмарок професій», участь у якому взяв колектив Кам’янець-Подільського коледжу харчових технологій НУХТ. Навчальний заклад представляли заступник директора з виховної роботи Антоніна Боднар, викладачі циклової комісії технологічних дисциплі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-класами з розпису імбирних пряників і карвінгу зацікавили майбутніх вступників студенти Кам’янець-Подільського коледжу харчових технологій НУХТ 18 жовтня 2018

Економічні системи України та США обговорили учасники завершального у цьому році засідання Еnglish speaking club

Кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації провела завершальне в цьому році засідання Еnglish speaking club, традиційно за участю спеціального гостя зі Сполучених Штатів Stuart Snuggs та викладача Наталії Божок. Цього разу тема обговорення – «The economy of the USA in 2018: economic reforms and prospects». Розпочалося засідання, як ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Економічні системи України та США обговорили учасники завершального у цьому році засідання Еnglish speaking club 17 грудня 2018

Маркетингові та рекламні стратегії відомих брендів від здобувачів кафедри маркетингу

Студентський гурток «Інтелектуал» кафедри маркетингу продовжує свою роботу. Актуальна й важлива тема «Маркетингові та рекламні стратегії» зацікавила здобувачів спеціальностей «Журналістика» (освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськістю»), «Маркетинг» і «Підприємництво та торгівля» освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр». Ініціаторкою про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Маркетингові та рекламні стратегії відомих брендів від здобувачів кафедри маркетингу 29 лютого 2024