Н У Х Т

Співробітництво НУХТ з Інститутом садівництва НААН України

21 грудня 2023

Співробітництво НУХТ з Інститутом садівництва НААН України

Продовжується співробітництво у галузі науки і освіти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції з лабораторією інноваційних харчових технологій Інституту садівництва НААН України при реалізації бакалаврської освітньо-професійної програми «Технології харчування» та магістерських освітньо-професійних програм «Технології в ресторанному господарстві» і «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції».

На запрошення завідувача лабораторії, д.т.н., професора Олександра Литовченка наші науковці – завідувачка кафедри Олександра Нєміріч і професор Олег Кузьмін відвідали Інститут садівництва НААН України. Під час зустрічі були обговорені перспективність розроблення інноваційних технологій напоїв із підвищеною антиоксидантною здатністю на базі місцевої плодово-ягідної, пряно-ароматичної і лікарської рослинної сировини та їх реалізація у межах ДРН 0123U102921 «Розроблення ресурсозберігаючих технологій ресторанної, дієтичної та аюрведичної харчової продукції».

Нагадаємо, співпраця нашого університету з Інститутом садівництва НААН України відбувається у межах меморандуму про співробітництво у галузі науки і освіти №56/23, згідно зі стратегічним планом розвитку НУХТ на 2021-2025 роки щодо співпраці з інститутами НАН України та галузевими академіями наук у виконанні спільних наукових досліджень.

Колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції висловлює подяку завідувачу лабораторії інноваційних харчових технологій Інституту садівництва НААН, професору Олександру Литовченку за співпрацю.

Опублікований: 21-12-2023
Читайте також:
Відкрита лекція завідувача кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування

27 вересня 2021р. на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування відбулася відкрита лекція «Системи контролю технологічних операцій в мікропроцесорних схемах керування. Типи датчиків. Схеми підключення» з дисципліни «Мехатроніка» завідувача кафедри, професора, д.т.н. Миколи Якимчука. Лекція була прочитана для здобувачі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрита лекція завідувача кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування 29 вересня 2021

Актуальну тему профілактики торгівлі людьми обговорили студенти Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ

2 березня відбулася зустріч студентів Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ із представниками громадської організації «Гроно». На заході йшлося про актуальну тему профілактики торгівлі людьми. Організатори показали студентам театральні постановки, у яких представили життєві ситуації, через які людина попадає в рабство. Учасники заходу отр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальну тему профілактики торгівлі людьми обговорили студенти Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ 03 березня 2020

Особливості організації технологічного процесу у закладах ресторанного господарства від фахівчині-практика

10 листопада 2022 року для здобувачів освіти ІІ курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» в межах вивчення дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» відбувся гостьовий лекторій «Побудова технологічного процесу в ресторані» від фахівчині з розвитку персоналу мережі закладів ресторанного господарства «Євразія» Ольги Зілін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Особливості організації технологічного процесу у закладах ресторанного господарства від фахівчині-практика 11 листопада 2022

Тематична виставка розпочала роботу в Науково-технічній бібліотеці університету

22 січня Україна відзначає чергову річницю з дня проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося в 1919 році. Свято встановлене згідно з Указом Президента України № 42/99 від 21 січня 1999 року «Про День соборності України». У читальному залі для студентів розпочала роботу тематична к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тематична виставка розпочала роботу в Науково-технічній бібліотеці університету 20 січня 2017