Н У Х Т

Про готельний бізнес проти кризи у період пандемії: другокурсникам від засновника одного з кращих бутик-готелів

28 квітня 2020

Про готельний бізнес проти кризи у період пандемії: другокурсникам від засновника одного з кращих бутик-готелів

Студенти 2 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у межах вивчення дисципліни «Організація готельного господарства» долучилися до прямого ефіру на YouTube-каналі платформи соціального навчання від UNIT.City.

Спікер – Василь Гроголь, готельєр, який змінює уявлення про гостинність і доводить, що готель може бути не лише засобом розміщення, а й, власне, метою подорожі. «BURSA Hotel Kyiv» – це готельний комплекс на 68 номерів із рестораном «White Noise Coffee & Bistro», руфтоп-баром «1818», музичним баром «PARAKALΩ», а також галереєю «Bursa Gallery» і камерним кінотеатром «KIНO42».

Під час онлайн-зустрічі спілкувався Василь Гроголь з аудиторією про кризу готельного бізнесу 2008 і 2020 років, особистий досвід антикризового управління, розроблення нового меню ресторану «White Noise Coffee & Bistro» і організацію доставки ресторанної продукції під час карантину, розвиток авторського проекту Hospitality Talks у соціальній мережі Instagram (прямі ефіри з готельєрами і рестораторами), прогнозування відновлення готельного бізнесу і очікування готельєрів.

Компетентно на актуальну тему від відомого готельєра! Вчимося цікавого разом із кафедрою готельно-ресторанної справи під час дистанційного навчання!

Опублікований: 28-04-2020
Читайте також:
НУХТ-AbitFest-2022

21 травня наш університет знову приймав гостей – майбутніх вступників та їх батьків. Враховуючи безпекову ситуацію, ми не змогли запросити охочих відвідати його офлайн. Тому скористалися онлайн-технологіями, аби наші гості змогли отримати вичерпну інформацію про наш навчальний заклад, а головне, про те, як відбуватиметься вступ у нинішніх непростих...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ-AbitFest-2022 21 травня 2022

Особливості процесу отримання інсуліну на ПрАТ «Індар» вивчали студенти-біотехнологи

23 травня студенти кафедри біотехнології і мікробіології, які навчаються за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія», разом із викладачами Оксаною Скроцькою та Тетяною Нечипор відвідали єдиний в Україні завод із повним технологічним циклом виробництва генно-інженерних інсулінів (від субстанції до готових лікарських форм) – ПрАТ «Індар». С...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Особливості процесу отримання інсуліну на ПрАТ «Індар» вивчали студенти-біотехнологи 24 травня 2018

Про сучасні тенденції розвитку культури споживання вина від кращої сомельє нашої країни

12 листопада 2024 р. магістранти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» мали можливість відвідати лекторій-семінар на тему «Сучасні тенденції розвитку культури споживання вина» з відомою українською сомельє, переможницею конкурсу «Український сомельє 2021», Sommelier Goodwine та засновницею проєкту «Винні вечорниці» Ольгою Гірман. Фахівчиня ді...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про сучасні тенденції розвитку культури споживання вина від кращої сомельє нашої країни 14 листопада 2024

Наука без кордонів

21 квітня 2023 року на кафедрі експертизи харчових продуктів відбувся науковий семінар «The German Science System: postdoc and funding». Доповідачка – к.х.н., доцентка кафедри Ася Калініченко, яка зараз проходить наукове стажування за напрямом «Харчова хімія» на хімічному факультеті Тюнінбергського університету (Німеччина). На семінарі також був пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наука без кордонів 24 квітня 2023