Н У Х Т

У глобальних трендах технологій виробництва продуктів для краси та персонального догляду розібрались магістранти

25 жовтня 2024

У глобальних трендах технологій виробництва продуктів для краси та персонального догляду розібрались магістранти

Про штучний інтелект у інноваційних технологіях виробництва продуктів для краси та персонального догляду і не тільки дізналися магістранти освітніх програм «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» і «Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів» кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів на гостьовій лекції керівниці відділу маркетингу компанії «Іnveran» Євгенії Макаренко.

Лекція з дисципліни «Інновації у технологіях харчових добавок та косметичних засобів» була присвячена глобальним трендам у технологіях косметичної галузі та впровадженням інновацій відомими косметичними брендами.

Зокрема, глобальним трендом стає використання штучного інтелекту у технологіях товарів для краси, як то підбір індивідуальних засобів для краси, моделювання пакувань і навіть розроблення парфумів. Проте, пані Євгенія запевнила, що наразі ШІ не може повністю замінити технолога.

Опублікований: 25-10-2024
Читайте також:
Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів зустрілася зі студентами Кам’янець-Подільського коледжу харчових технологій НУХТ

Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш зустрілася зі студентами 641 групи Кам’янець-Подільського коледжу харчових технологій НУХТ, що навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології». Для заохочення майбутніх випускників до подальшого навчання в нашому університеті та здобуття освітнього рівня «бакал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів зустрілася зі студентами Кам’янець-Подільського коледжу харчових технологій НУХТ 04 жовтня 2018

Незабутнє навчання в Греції за програмою Erasmus+

Здобувачка третього курсу освітньо-професійної програми «Економіка підприємства» (спеціальність 051 «Економіка») Марія Демчихіна повернулася з навчання у Греції за програмою Erasmus+, яке поєднало академічний розвиток, культурний обмін і нові знайомства. Програма дала здобувачці можливість зануритися в міжнародне середовище, удосконалити знання за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Незабутнє навчання в Греції за програмою Erasmus+ 05 лютого 2025

Професійний батл «Страви на вогні»

23 жовтня 2019 року в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбувся професійний батл «Страви на вогні», в якому брали участь студенти груп кулінарного напрямку. Були сформовані 6 команд. Готуючись до конкурсу, студенти вибрали різні види м’яса, різні їх поєднання, різні соуси, як доповнення і, звичайно, ово...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійний батл «Страви на вогні» 24 жовтня 2019

Нюанси автотранспортного страхування вивчали здобувачі-фінансисти з фахівчинею НАСК «ОРАНТА»

На запрошення доцентки кафедри фінансів Катерини Третяк гостьову лекцію «Автотранспортне страхування» для здобувачів спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування»29 листопада прочитала заступниця начальника Києво-Святошинського відділення ПАТ НАСК «ОРАНТА» Олександра Сміян. Під час лекції здобувачі ознайомилися з властивостями автотран...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нюанси автотранспортного страхування вивчали здобувачі-фінансисти з фахівчинею НАСК «ОРАНТА» 30 листопада 2021