Н У Х Т

Про функціонування ресторанного бізнесу в умовах війни від HR-директорки – здобувачам спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

22 травня 2024

Про функціонування ресторанного бізнесу в умовах війни від HR-директорки – здобувачам спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

HR-директорка компанії «Pesto Family» Віра Новицька в рамках дисципліни «Ресторанна справа» прочитала гостьову лекцію здобувачам освіти третього курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа». Тема лекторію – «Ресторанний бізнес мережі закладів «Pesto café» в умовах сьогодення».

Гостьова спікерка познайомила студентів із особливостями функціонування та розвитком мережі закладів ресторанного господарства «Pesto café». Звернула увагу на концепцію сьогодення мережі закладів, зокрема – зробити сімейний відпочинок доступним і комфортним; стати улюбленим місцем для батьків і дітей; створити атмосферу, коли на роботу ходиш залюбки; смачно та ситно годувати своїх споживачів та організовувати родинні свята.

Лекторка детально ознайомила здобувачів освіти з меню закладів ресторанного господарства та виробничими новаціями в бізнесі. Не зважаючи на складний час для економіки країни та ресторанного бізнесу, надихнула студентів до успішної професійної реалізації і звершень у сфері обслуговування, поділилася складовими та концепцією успіху мережі закладів «Pesto café» та з радістю запропонувала здобувачам проходження практики і стажування у визнаній вітчизняні мережі.

Опублікований: 22-05-2024
Читайте також:
Як забезпечити належну увагу до свого дослідження дізналися наші науковці

Викладачки кафедри мехатроніки та пакувальної техніки, професорка Людмила Кривопляс-Володіна та доцента Анастасія Деренівська взяли участь у вебінарах від «BrightTALK», присвячених вивченню наукометричних баз.  Спікеркою заходів виступила офіційна тренерка компанії «Elsevier», головна бібліотекарка Наукової бібліотеки ім. М. Максимовича Київського...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як забезпечити належну увагу до свого дослідження дізналися наші науковці 29 грудня 2020

Фінішувала переддипломна практика здобувачів кафедри туристичного та готельного бізнесу

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу завершилася переддипломна практика здобувачів груп ТУ-4-9а, ТУ-4-10, ТУ-4-11 і ТУ-4-12, під час якої здобувачі опрацьовували матеріали для написання звітів, і відбувся їх публічний захист. У звітах здобувачі приділили багато уваги дослідженню та обґрунтуванню загальної характеристики туристичних і готе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фінішувала переддипломна практика здобувачів кафедри туристичного та готельного бізнесу 20 травня 2020

Прогресивні методи і техніки обговорили з англійським фахівцем викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

Викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Юлія Калюжна та Олена Гаркуша взяли участь у науковій конференцію «Learning-oriented feedback in the development and assessment of interactional competence», яку проводив представник Кембриджського науково-дослідного центру, Dr Daniel Lam. Daniel Lam презентував новий підхід до по...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Прогресивні методи і техніки обговорили з англійським фахівцем викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації 11 травня 2018

Коли спілкування і навчає, і збагачує

Дистанційне навчання ніколи не було на заваді вивченню англійської мови в нашому університеті, а навпаки, мотивувало викладачів кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації випробовувати різні засоби комунікації, зокрема й ті, що віднедавна широко використовуються в освіті. Відеоконференції в онлай-режимі продемонстрували студентам гру...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Коли спілкування і навчає, і збагачує 01 жовтня 2021