На запрошення лекторок дисципліни «Основи нутриціології» Віти Цирульнікової і Олени Тищенко до освітнього онлайн-простору першокурсників спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» завітала лікарка терапевтка-дієтологиня, засновниця Клініки сучасної дієтології Dr. Lakusta Clinic, популяризаторка здорового способу життя Тетяна Лакуста.
У фокусі гостьового лекторію – емоційна їжа. Разом зі спікеркою здобувачі освіти з’ясовували, що таке емоційний голод, чи є у них емоційне переїдання, які детермінуючі фактори емоційного переїдання і найчастіші помилки режиму харчування, як розрізняти відчуття голоду і ситості.
Наші студенти отримали від фахівчині рекомендації щодо організації харчування за принципом здорової тарілки.
До лекторію з пізнавальним інтересом приєдналися здобувачі освіти спеціальності 181 «Харчові технології», які вивчають навчальні дисципліни «Нутриціологія» і «Дієтологія», та майбутні вступники, запрошені через комунікаційні канали факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка.
Найкращий фідбек для спікера – це активна залученість слухачів протягом освітнього івенту та щирі слова подяки за вагому актуальну інформацію.
Викладачки висловлюють подяку Тетяні Лакусті за цінні інсайти для формування культури харчування і змін харчової поведінки, мотивацію до усвідомленого харчування для збереження здоров’я.