Н У Х Т

Про емоційну їжу розповіла здобувачам освіти лікарка-дієтологиня

01 листопада 2024

Про емоційну їжу розповіла здобувачам освіти лікарка-дієтологиня

На запрошення лекторок дисципліни «Основи нутриціології» Віти Цирульнікової і Олени Тищенко до освітнього онлайн-простору першокурсників спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» завітала лікарка терапевтка-дієтологиня, засновниця Клініки сучасної дієтології Dr. Lakusta Clinic, популяризаторка здорового способу життя Тетяна Лакуста.

У фокусі гостьового лекторію – емоційна їжа. Разом зі спікеркою здобувачі освіти з’ясовували, що таке емоційний голод, чи є у них емоційне переїдання, які детермінуючі фактори емоційного переїдання і найчастіші помилки режиму харчування, як розрізняти відчуття голоду і ситості.

Наші студенти отримали від фахівчині рекомендації щодо організації харчування за принципом здорової тарілки.

До лекторію з пізнавальним інтересом приєдналися здобувачі освіти спеціальності 181 «Харчові технології», які вивчають навчальні дисципліни «Нутриціологія» і «Дієтологія», та майбутні вступники, запрошені через комунікаційні канали факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка.

Найкращий фідбек для спікера – це активна залученість слухачів протягом освітнього івенту та щирі слова подяки за вагому актуальну інформацію.

Викладачки висловлюють подяку Тетяні Лакусті за цінні інсайти для формування культури харчування і змін харчової поведінки, мотивацію до усвідомленого харчування для збереження здоров’я.

Опублікований: 01-11-2024
Читайте також:
Завершили навчання бакалаври та магістри заочної форми спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування»

Завершили навчання студенти заочної форми – бакалаври та магістри спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування». У цьому навчальному році кафедра фінансів випустила 21-го магістра та 17 бакалаврів. Комісії зацікавили ґрунтовні доповіді дипломників, які були підготовлені на актуальні теми. Здобувачі пропонували в своїх роботах розв’язан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершили навчання бакалаври та магістри заочної форми спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» 25 лютого 2020

Сім наших спеціальностей мають особливу підтримку держави!

Існує низка спеціальностей, фахівців з яких нагально потребує наша держава, тож ці спеціальності мають особливу підтримку. При вступі на спеціальності, що мають особливу підтримку держави, для здобуття ступеня бакалавра для заяв вступників із пріоритетністю 1 та 2 застосовується галузевий коефіцієнт до конкурсного бала 1,02. Також до конкурсного б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сім наших спеціальностей мають особливу підтримку держави! 25 липня 2025

Учора – студент, сьогодні – ресторатор: мотиваційна зустріч із випускником

Новий навчальний березневий тиждень факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу почав із неймовірної зустрічі зі своїм випускником, учорашнім студентом освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві», а нині – засновником і співвласником мережі спеціалізованих закладів «Ronin sushi» у м. Луцьк і м. Рівне, а також завідувачем...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Учора – студент, сьогодні – ресторатор: мотиваційна зустріч із випускником 10 березня 2021

Стартували захисти кваліфікаційних робіт здобувачів-заочників кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочалися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеню «бакалавр» заочної форми навчання. На захист сьогодні були представлені 7 робіт. Студенти-випускники, відповідно до майбутньої кваліфікації, яку отримували за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія», предс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартували захисти кваліфікаційних робіт здобувачів-заочників кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 09 лютого 2021