Н У Х Т

Науковиця НУХТ на Львівських хімічних читаннях-2023

02 червня 2023

Науковиця НУХТ на Львівських хімічних читаннях-2023

Завідувачка кафедри харчової хімії, професорка Світлана Бондаренко взяла участь у ХІX науковій конференції «Львівські хімічні читання-2023», присвяченій 150-річчю Наукового товариства імені Шевченка, яка відбулася 29-31 травня 2023 року. Організатори форуму – хімічний факультет Львівського національного університету імені Івана Франка, Наукове товариство імені Шевченка та Львівське конференц-бюро. Захід відбувався у змішаному форматі.

Відкрив конференцію декан хімічного факультету Григорій Дмитрів. Він тепло привітав науковців і висловив впевненість, що цьогорічна конференція буде цікавою та продуктивною, а наступна, ювілейна ХХ наукова конференція «Львівські хімічні читання» відбудеться після перемоги, у мирній Україні.

Також до учасників конференції звернулися проректор з наукової роботи Львівського університету, академік НАН України, професор Роман Гладишевський,  голова Наукового товариства ім. Шевченка в Україні, академік НАН України, професор Роман Кушнір та директорка Львівського конференц-бюро Олена Павлюк.

Далі робота конференції продовжилася у форматі пленарного засідання, яке модерував Роман Гладишевський. Учасники заходу представили свої наукові доповіді, які супроводжувалися ґрунтовними презентаціями.

Після пленарного засідання наукові доповіді, присвячені найактуальнішим питанням сучасної хімічної науки, вчені представляли в рамках роботи п’яти секцій: «Неорганічна хімія», «Фізична хімія», «Аналітична хімія», «Хімічна технологія та хімія довкілля» та «Органічна та медична хімія».

Наша викладачка представила свої дослідження за темою «Синтез пренільованих гомоізофлавоноїдів сапанінового типу» у секції «Органічна та медична хімія».

Опублікований: 02-06-2023
Читайте також:
Нова переможниця конкурсу ЕРАЗМУС+

Днями відбулося чергове засідання комісії НУХТ, яка обрала номінантку на індивідуальну академічну кредитну мобільність за програмою ЕРАЗМУС+. Згідно з наказом до складу комісії увійшли: ректор Олександр Шевченко (голова комісії), директорка Навчально-наукового інституту харчових технологій Оксана Кочубей-Литвиненко, завідувачка кафедри іноземних м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нова переможниця конкурсу ЕРАЗМУС+ 03 червня 2021

Науковець Університету Гайзенхама (Німеччина) в гостях у НУХТ

У 2018 р. кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства спільно з відділом міжнародних зв’язків НУХТ налагодила контакти з Університетом Гайзенхама  (Німеччина, Гессен (Hochschule Geisenheim University) у рамках підготовки документів до участі у програмі Erasmus+. НУХТ заключив договір про співпрацю з цим університетом. Hochschule Geisenh...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковець Університету Гайзенхама (Німеччина) в гостях у НУХТ 04 березня 2020

Про особливості відновлення гастрономічного туризму дізнавалися студенти-першокурсники

Студенти першого курсу спеціальності «Туризм» разом із доцентом Тетяною Мірзодаєвою у рамках вивчення дисципліни «Винний та гастрономічний туризм: досвід ЄС для України», взяли участь у вебінарі «Як ми стикаємося з майбутнім гастрономічного туризму?», організованому UNWTO. Координатор Майстра з гастрономічного туризму при БКК Девід Мора та начальн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про особливості відновлення гастрономічного туризму дізнавалися студенти-першокурсники 25 травня 2020

Все про освітню програму «Електротехніка та інформаційні технології» здобувачам Вінницького технічного коледжу НУХТ

9 лютого 2024 р. у рамках проведення профорієнтаційної роботи у Вінницькому технічному фаховому коледжі НУХТ доктор філософії, асистент кафедри електропостачання і енергоменеджменту Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого Петро Зінькевич зустрівся зі здобувачами випускної групи спеціальності 141 «Електроенергетика, е...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Все про освітню програму «Електротехніка та інформаційні технології» здобувачам Вінницького технічного коледжу НУХТ 12 лютого 2024