Н У Х Т

Формувати «Навички 21 століття» навчилася викладач кафедри іноземних мов професійного спрямування

23 квітня 2019

Формувати «Навички 21 століття» навчилася викладач кафедри іноземних мов професійного спрямування

Викладач кафедри іноземних мов професійного спрямування Надія Шерстюк відвідала 24th Annual National IATEFL Ukraine Conference, конференцію для викладачів англійської мови, яка щорічно організується IATEFL Ukraine – Українським відділенням Міжнародної організації викладачів англійської мови як іноземної, членом якого наш викладач є вже понад п’ять років.

Цьогоріч конференція відбулася за підтримки відомих міжнародних та українських організацій – Британської Ради (British Council), Cambridge University Press, Express Publishing, Macmillan Education, National Geographic Learning, Oxford University Press, Pearson, Лінгвіст та ін.

Пленарне засідання відкрив Джеремі Хармер, сучасний «гуру» у викладанні англійської мови та всесвітньовідомий автор багатьох підручників із методики викладання, серед яких «Як навчати англійської», «Практика викладання англійської мови». У доповіді основна увага була звернена на питання використання проблемно-пошукових методів у викладанні мови.

Відомий методист і викладач Марджорі Розенберг поділилася досвідом, як навчити студентів запам’ятовувати якомога більше корисної інформації в ході практичних занять.

Варто відзначити, що також були розглянуті такі актуальні питання у викладанні, як формування та розвиток у студентів «Навичок 21 століття», до яких відносяться комунікативні навички, інноваційність, критичне мислення, інформаційна та медіаграмотність, гнучкість, ініціативність, продуктивність, лідерство та ін.; розвиток комунікативних і міжособистісних компетенцій; ефективне використання автентичних матеріалів на заняттях; методика підготовки студентів до складання міжнародних іспитів із англійської мови.

Тож, освітяни мали нагоду вивчити досвід вітчизняних і зарубіжних професіоналів із подальшим використанням у своїй практиці, що, безперечно, матиме позитивний вплив на якість викладання англійської мови в Україні.  

Опублікований: 23-04-2019
Читайте також:
Університет на Дні кар’єри у м. Бориспіль

Одним із видів діяльності Державної служби зайнятості є забезпечення громадянам відповідних гарантій на працевлаштування в Україні. Відповідно до законодавства кожний громадянин має право звернутися до Державної служби зайнятості та отримати безкоштовно консультацію, відповідну інформацію та сприяння у пошуку роботи або працевлаштовуватися самостій...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Університет на Дні кар’єри у м. Бориспіль 04 жовтня 2019

Тривають захисти магістрантів на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

22 лютого 2022 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжилися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Магістр» за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Технології в ресторанному господарстві» денної форми навчання. Екзаменаційна комісія у складі керівниці Навчально...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тривають захисти магістрантів на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 24 лютого 2022

Про Digital у професії HR дізнавалися студенти під час онлайн-форуму

Вересень – місяць підприємців і управлінців із HR-функцією в компанії. У рамках навчальної дисципліни «HR-менеджмент підприємств туристичного та готельного бізнесу» студенти спеціальності «Туризм» освітнього ступеня «Магістр» денної та заочної форм навчання разом із викладачем Тетяною Мірзодаєвою були слухачами онлайн-форуму «LIGA HR BAR», який іні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про Digital у професії HR дізнавалися студенти під час онлайн-форуму 24 вересня 2020

Студентки-маркетологи – переможці Всеукраїнського конкурсу дипломних робіт

Студентки спеціальності «Маркетинг» Наталія Войтович та Анна Софійченко підтвердили свій високий науково-професійний рівень перемогою у Всеукраїнському конкурсі дипломних робіт студентів вищих навчальних закладів освіти зі спеціальності «Маркетинг» (за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавр, магістр). Бакалаврська робота «Дослідження змін у спож...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентки-маркетологи – переможці Всеукраїнського конкурсу дипломних робіт 11 червня 2018