Н У Х Т

Про екотренди для закладів гостинності подискутували викладачі кафедри готельно-ресторанної справи

28 вересня 2023

Про екотренди для закладів гостинності подискутували викладачі кафедри готельно-ресторанної справи

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи долучились до круглого столу за темою «Зелена відбудова України: роль HoReCa». Цей захід є частиною масштабного проєкту «Відновлення і модернізація закладів гостинності на принципах Zero Waste&Climate Friendly для зеленого розвитку громад України».

У рамках заходу викладачі мали змогу отримати актуальну інформацію від фахівців галузі щодо сучасних трендів екологізації готельних підприємств та створення середовища гостинності в рамках концепції еко-френдлі.

Організаторами також був презентований посібник «Відновлення і модернізація закладів гостинності на принципах Zero Waste&Climate Friendly для зеленого розвитку громад України (практичні кейси українських бізнесів)».

Програма круглого столу передбачала виступи доповідачів: співвласниці, екокоординаторки Cubby Hotel Ольги Кучер (м. Львів) «Sustainable practice та SMART principles при створенні концепції нового готелю»; старшої адміністраторкки рецепції готельно-ресторанного комплексу «Premium club SPA» Вікторії Ярош (Івано-Франківська область) «Обов’язок власника: залучити та мотивувати колектив до Zero Waste&Climate Friendly»; бухгалтерки, екокоординаторки готельного комплексу «Фортеця» Ольги Карчевської (м. Хмельницький) «Роль колективу у впровадженні екологічних ініціатив у готельному комплексі «Фортеця»; підприємця-митця, екокоординатора «Balcon cafe/coffee buffet» Максима Рижих (м. Дніпро) «Взаємодія з гостями та партнерами при впровадженні безвідходних і кліматично дружніх рішень на прикладі «Balcon cafe/Nash Coffee»; управительки кав'ярні, екокоординаторки «Dzendzik.Coffee» Альони Акімової (м. Львів) «Як наблизити до Zero Waste кав'ярню формату to go»; кандидатки географічних наук, доцентки, голови правління ГО «Екологічні новини», представниці Zero Waste Alliance Ukraine, менеджерки у Društvo Ekologi brez meja Ольги Машкової.

Отриману інформацію є доцільним інтегрувати в освітній процес за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», що дозволить нашим здобувачам освіти отримувати сучасні та актуальні знання з розвитку готельної індустрії в умовах сучасності.

Підготовка майбутніх фахівців готельної індустрії, які матимуть навички розроблення екологічного готельного продукту, є своєчасним завданням для нашого університету в рамках європейської консолідації України.

Опублікований: 28-09-2023
Читайте також:
Уряд призначив академічну стипендію здобувачці спеціальності «Хімічні технології та інженерія»

На своєму черговому засіданні Кабінет Міністрів України ухвалив розпорядження «Про призначення академічної стипендії Кабінету Міністрів України студентам закладів вищої освіти». Академічні стипендії на І семестр 2023/2024 навчального року отримають найбільш обдаровані здобувачі освіти і серед них третьокурсниця Навчально-наукового інституту харчови...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Уряд призначив академічну стипендію здобувачці спеціальності «Хімічні технології та інженерія» 14 вересня 2023

Переяславська мовознавча толока зібрала перший урожай

Осінь – улюблена пора року поетів, художників, музикантів. Та й як можна не любити осінь, коли вона така чудова, щедра, багата, яскрава? І хоч восени дедалі частіше сіє дрібний дощик, що навіває сум і журбу, у багатьох людей цей час асоціюється з яскравими кольорами та розмаїттям барв, які знаменують щедрий урожай та багатство плодів рідної землі. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Переяславська мовознавча толока зібрала перший урожай 24 вересня 2019

«Нібулон» зацікавлений у наших випускниках

У рамках розширення співпраці Смілянський технологічний фаховий коледж НУХТ приймав представників провідної агропромислової компанії України «Нібулон». До навчального закладу завітали заступниця начальника з підбору персоналу Ірина Савенко та начальниця відділу організації і контролю якості Олена Шевчук. Компанія ТОВ СП «Нібулон» зацікавлена у фор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Нібулон» зацікавлений у наших випускниках 30 грудня 2021

Інсайти від стейкхолдерів

Серед партнерів-стейкхолдерів випускових кафедр факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ім. професора В.Ф. Доценка є і мережа Ribas Hotels Group, яка протягом квітня-травня 2022 року проводить низку вебінарів, об’єднаних темою «Робота у готельному бізнесі». Цільова аудиторія онлайн-заходів – викладачі та здобувачі освіти профільни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інсайти від стейкхолдерів 11 травня 2022