Н У Х Т

Про екотренди для закладів гостинності подискутували викладачі кафедри готельно-ресторанної справи

28 вересня 2023

Про екотренди для закладів гостинності подискутували викладачі кафедри готельно-ресторанної справи

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи долучились до круглого столу за темою «Зелена відбудова України: роль HoReCa». Цей захід є частиною масштабного проєкту «Відновлення і модернізація закладів гостинності на принципах Zero Waste&Climate Friendly для зеленого розвитку громад України».

У рамках заходу викладачі мали змогу отримати актуальну інформацію від фахівців галузі щодо сучасних трендів екологізації готельних підприємств та створення середовища гостинності в рамках концепції еко-френдлі.

Організаторами також був презентований посібник «Відновлення і модернізація закладів гостинності на принципах Zero Waste&Climate Friendly для зеленого розвитку громад України (практичні кейси українських бізнесів)».

Програма круглого столу передбачала виступи доповідачів: співвласниці, екокоординаторки Cubby Hotel Ольги Кучер (м. Львів) «Sustainable practice та SMART principles при створенні концепції нового готелю»; старшої адміністраторкки рецепції готельно-ресторанного комплексу «Premium club SPA» Вікторії Ярош (Івано-Франківська область) «Обов’язок власника: залучити та мотивувати колектив до Zero Waste&Climate Friendly»; бухгалтерки, екокоординаторки готельного комплексу «Фортеця» Ольги Карчевської (м. Хмельницький) «Роль колективу у впровадженні екологічних ініціатив у готельному комплексі «Фортеця»; підприємця-митця, екокоординатора «Balcon cafe/coffee buffet» Максима Рижих (м. Дніпро) «Взаємодія з гостями та партнерами при впровадженні безвідходних і кліматично дружніх рішень на прикладі «Balcon cafe/Nash Coffee»; управительки кав'ярні, екокоординаторки «Dzendzik.Coffee» Альони Акімової (м. Львів) «Як наблизити до Zero Waste кав'ярню формату to go»; кандидатки географічних наук, доцентки, голови правління ГО «Екологічні новини», представниці Zero Waste Alliance Ukraine, менеджерки у Društvo Ekologi brez meja Ольги Машкової.

Отриману інформацію є доцільним інтегрувати в освітній процес за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», що дозволить нашим здобувачам освіти отримувати сучасні та актуальні знання з розвитку готельної індустрії в умовах сучасності.

Підготовка майбутніх фахівців готельної індустрії, які матимуть навички розроблення екологічного готельного продукту, є своєчасним завданням для нашого університету в рамках європейської консолідації України.

Опублікований: 28-09-2023
Читайте також:
Захоплива лабораторна об’єднала здобувачів освіти університету та фахового коледжу

17 квітня 2024 р. відбулося чергове віртуальне лабораторне заняття з дисципліни «Технологічні принципи виробництва продукції харчування в закладах ресторанного господарства» для здобувачів освіти другого курсу освітньо-професійної програми «Технології харчування». Долучитися до заняття були запрошені здобувачі групи ХТ-31 Волинського фахового колед...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захоплива лабораторна об’єднала здобувачів освіти університету та фахового коледжу 19 квітня 2024

Цікаве завершення курсу дисципліни «Технологія косметичних лікарських засобів»

Сесія у розпалі, а це означає, що підходить до завершення ще один навчальний семестр на кафедрі біотехнології і мікробіології. У цьому семестрі магістранти першого року навчання за спеціалізацією «Фармацевтична біотехнологія» під керівництвом доцента кафедри Оксани Скроцької вивчали дисципліну «Технологія косметичних лікарських засобів», на практич...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікаве завершення курсу дисципліни «Технологія косметичних лікарських засобів» 26 грудня 2017

Студенти продемонстрували свої знання під час економічних дебатів

14 лютого 2017 року викладачі комісії фахових дисциплін економічного циклу Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ провели дебати «Підвищення мінімальної зарплати до 3200 грн. – крок до покращення економічної ситуації в Україні». Захід підготувала викладач комісії Тетяна Чубін. У дебатах свої позиції відстоювали: команда «ЗА» групи ВЦР-13 (...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти продемонстрували свої знання під час економічних дебатів 14 лютого 2017

Перший у 2020 році захист бакалаврів на кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки

На кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки стартували захисти бакалаврів 2020 року. Здобувачі-заочники спеціальності 144 «Теплоенергетика» 10 лютого розпочали серію захистів. Екзаменаційну комісію приємно вразив високий рівень підготовки студентів, актуальність і практична спрямованість представлених дипломних проектів. Після оголошення ре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший у 2020 році захист бакалаврів на кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки 11 лютого 2020