Н У Х Т

Гравці «IMS-НУХТ» – чемпіонки України з пляжного футболу серед жіночих команд сезону 2018

23 липня 2018

Гравці «IMS-НУХТ» – чемпіонки України з пляжного футболу серед жіночих команд сезону 2018

22 липня в Одесі завершився ІІ чемпіонат України з пляжного футболу серед жіночих команд сезону 2018.

На майданчику Центру пляжних видів спорту запеклу боротьбу за престижний трофей вели десять команд із шести регіонів країни. У перший ігровий день команди проводили зустрічі у групах. Наступного дня відповідно до результатів групового етапу спортсменки грали у матчах плей-офф.

Київська команда «5G», розгромивши у фінальному поєдинку суперниць із Одеси, стала чемпіоном України. Також володарки золотих медалей отримають звання Майстра спорту. Кращим гравцем турніру стала Анастасія Кліпаченко, яка забила однакову кількість голів із найкращим бомбардиром Чемпіонату. Нагадаємо, що Анастасія, як і ще один гравець «5G» Сніжана Воловенко – члени команди «IMS-НУХТ» і випускниці Навчально-наукового інституту економіки і управління нашого університету.

Раніше повідомлялося, що 14-15 липня відбувся Чемпіонат Києва з пляжного футболу серед жіночих команд, який дівчата також виграли. Ось такі результативні у наших спортсменок тренування у міжсезоння.

Вітаємо наших випускниць! Бажаємо подальших феєричних перемог!

Опублікований: 23-07-2018
Читайте також:
Нові завдання визначив для себе колектив кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

Із подовженням в Україні карантинних заходів, продовжується і робота викладачів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів у дистанційній формі. 28 квітня 2020 року відбулося чергове засідання кафедри на платформі zoom-конференції, яке провів завідувач Василь Пасічний. Разом із колективом розглянули та обговорили наступні питання: 1. Організаці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові завдання визначив для себе колектив кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 29 квітня 2020

Інноваційні технології магістрантки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції представлені на кулінарний конкурс

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка згідно зі стратегічним планом кафедри на 2022 рік впроваджують «зони елітарної освіти» з організацією для здобувачів-відмінників індивідуального підходу щодо виконання науково-дослідної роботи у рамках с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні технології магістрантки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції представлені на кулінарний конкурс 15 грудня 2022

Як забезпечити належну увагу до свого дослідження дізналися наші науковці

Викладачки кафедри мехатроніки та пакувальної техніки, професорка Людмила Кривопляс-Володіна та доцента Анастасія Деренівська взяли участь у вебінарах від «BrightTALK», присвячених вивченню наукометричних баз.  Спікеркою заходів виступила офіційна тренерка компанії «Elsevier», головна бібліотекарка Наукової бібліотеки ім. М. Максимовича Київського...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як забезпечити належну увагу до свого дослідження дізналися наші науковці 29 грудня 2020

Науковий доробок викладачів і учених НУХТ – широкому загалу

Вийшов друком №2 25-го тому журналу «Наукові праці Національного університету харчових технологій». У номері опубліковані статті за результатами фундаментальних теоретичних розробок і прикладних досліджень у галузі автоматизації та інформаційних технологій, економіки і соціального розвитку, менеджменту і стратегічного управління, охорони праці і ц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий доробок викладачів і учених НУХТ – широкому загалу 02 серпня 2019