Н У Х Т

Про діджиталізацію ринку фінансових послуг дискутували четвертокурсники-фінансисти

01 жовтня 2021

Про діджиталізацію ринку фінансових послуг дискутували четвертокурсники-фінансисти

29 вересня 2021 р. студенти-фінансисти 4-го курсу разом із завідувачкою кафедри фінансів, д.е.н., професоркою Ладою Шірінян і к.е.н., доценткою Катериною Третяк взяли участь у дискусії круглого столу «Діджиталізація ринку фінансових послуг: нові можливості та подолання бар’єрів», який відбувся у рамках 4-денного «Forum EFBM 2.0: Зміни. Адаптація. Нова економіка», організованого КНУ імені Тараса Шевченка.

Спікерами круглого столу стали: радник міністра цифрової трансформації України Максим Дем’янюк, співзасновниця ТОВ «НЕО.ПРО» Маргарита Побілець, директор ТОВ «ФІНІК.ПРО» Євгеній Кулик, керуючий партнер Всеукраїнських страхових історій Валерій Суксін і заступниця генерального директора МТСБУ Людмила Білошицька.

Під час зустрічі запрошені експерти поділилися думками про діджиталізацію ринку страхових послуг, ринку банківських послуг,фінансових компаній та їх послуг, а також про погляд регулятора на діджиталізацію ринку фінансових послуг.

Усі учасники в жвавій дискусії змогли обговорити візію та цілі цифрової економіки, вплив пандемії на розвиток цифрової галузі та переваги цифровізації. 

Опублікований: 01-10-2021
Читайте також:
Leaders Day від UGEN демонструє студентські таланти та інновації

Здобувачка четвертого курсу спеціальності «Теплоенергетика» Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого Софія Бойко взяла участь у Leaders Day від UGEN – престижному заході, який об'єднує студентську молодь і провідних роботодавців з усієї України. Цього року захід зібрав 50 студентських активістів, які об'єднали зуси...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Leaders Day від UGEN демонструє студентські таланти та інновації 11 вересня 2023

Лекція від польської фахівчині для здобувачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

2 грудня 2020 р. кафедрою технології хлібопекарських і кондитерських виробів у онлайн-форматі була організована гостьова лекція «Thixotropic properties of potato starch» від іноземної викладачки, доцентки Грети Адамчик (Жешувський університет, Польща). Лекція була прочитана для здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології» освітнього ступеня «...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція від польської фахівчині для здобувачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 03 грудня 2020

Профорієнтаційна робота під час війни

Відповідальна по кафедрі експертизи харчових продуктів за профорієнтаційну роботу, професорка Оксана Шульга ознайомила майбутніх випускників ліцею №142 та середньої загальноосвітньої школи №74 м. Києва з освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції». Зустрічі відбулися у різних форматах: з ліцеїстами – онла...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційна робота під час війни 30 листопада 2022