Н У Х Т

Про безпеку – важливі настанови для здобувачів

30 червня 2022

Про безпеку – важливі настанови для здобувачів

Питання безпеки є одним із найважливіших аспектів людського життя. Безперечно, безпека має стосунок до усіх сторін існування та діяльності людини.

Доцентка кафедри технології оздоровчих продуктів, наставниця групи ОП-3-7 Світлана Бажай-Жежерун провела бесіду зі здобувачами щодо питань безпеки життєдіяльності, зокрема поведінки на літніх канікулах.

Розглянули ряд важливих питань: поводження з вибухонебезпечними предметами; правила запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19; правила пожежної безпеки та електробезпеки в побуті; дотримання правил дорожнього руху; правила поводження на річках і водоймах; поведінка в умовах підвищення температури повітря, попередження випадків перегрівання на сонці; рекомендації щодо надання допомоги при укусах комах, кліщів, змій; запобігання харчовим отруєння і гострим кишковим захворюванням; попередження травмування на об’єктах залізничної інфраструктури; правила поведінки в громадських місцях, транспорті, поводження з незнайомими людьми.

Викладачка наголосила, що дотримання правил безпеки дозволяє зберегти здоров’я, довкілля, благополуччя, а також є важливим чинником успішного життя людини.

Бажаємо нашим здобувачам безпечних у всіх відношеннях канікул!

Опублікований: 30-06-2022
Читайте також:
Тримаємо руку на пульсі подій у вищій освіті

13 липня 2023 року у змішаному форматі відбулося засідання Громадської організації «Спілка ректорів закладів вищої освіти України», на якому наш університет представляв перший проректор Володимир Яровий. У засіданні також взяли участь заступники міністра освіти і науки України Михайло Винницький та Світлана Даниленко, заступник керівника Офісу Пре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тримаємо руку на пульсі подій у вищій освіті 19 липня 2023

Тримаємо професійний та культурний фронт

Асистентка кафедри технології оздоровчих продуктів Тетяна Федоренко провела чергову кураторську онлайн-зустріч із академічною групою ОП-3-7+ск. Викладачка разом зі здобувачами освіти обговорила безпекову ситуацію й особливості начальних дисциплін весняного семестру, анонсувала заплановані наукові заходи в університеті та надала інформацію про вист...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тримаємо професійний та культурний фронт 14 лютого 2023

З маркетинговими технологіями для популяризації органічного виробництва ознайомилися наші викладачі

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів взяли участь в лекції-тренінгу «Застосування маркетингових технологій для популяризації органічного виробництва», що відбувся в рамках циклу лекцій-тренінгів з питань розвитку зеленого переходу та екологізації агропродовольчого бізнесу в Україні, які організувала Сільськогосподарс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З маркетинговими технологіями для популяризації органічного виробництва ознайомилися наші викладачі 10 березня 2025

Skills професії від практика

Першокурсники спеціальності 242 «Туризм і рекреація» проходять зимову та літню практики з активного туризму в Українських Карпатах. Крім того, вони знайомляться з профільними компаніями та опановують всі Skills професії гіда по дикій природі. 26 лютого вони разом із викладачами кафедри туристичного та готельного бізнесу побували на онлайн-зустрічі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Skills професії від практика 27 лютого 2024