Н У Х Т

Про актуальні професії сьогодення та майбутнього на зустрічі з учнями школи №175 ім. Марченка

29 березня 2024

Про актуальні професії сьогодення та майбутнього на зустрічі з учнями школи №175 ім. Марченка

Для того, щоб ознайомитися з актуальними професіями є декілька варіантів: пошук в інтернеті, спілкування з друзями та знайомими, дні відкритих дверей, а також профорієнтаційні зустрічі. І профорієнтаційні команди факультету біотехнології та екологічного контролю не втрачають такої нагоди ознайомити майбутніх вступників із актуальними спеціальностями й освітніми програмами, що пропонує факультет. Тож, асистентка кафедри біотехнології і мікробіології Ірина Ковшар і доцент кафедри екології та екоменеджменту В’ячеслав Харченко відвідали київську школу №175 ім. Марченка.

Ірина ознайомила учнів із можливостями біотехнологій. Вона розповіла школярам, що насправді вони стикаються з біотехнологіями чи не щодня. Різні харчові продукти, ліки, добавки, компоненти косметики і навіть нагальні питання людства, все це об’єднує біотехнологія. Викладачка занурила майбутніх вступників у мікросвіт, який межує з нашим повсякденним життям, тим самим демонструючи широкі можливості біотехнології в цілому.

Представники факультету не забули наголосити на європейському рівні освіти, який надає наш університет, та можливостях реалізації себе як висококласного фахівця у широкому полі актуальних сфер, оскільки в НУХТ готують не лише універсальних і при цьому унікальних спеціалістів, а й лідерів. Викладачі зазначили, що наші студенти мають можливість вивчати дисципліни бізнес-спрямування, отримуючи навички створення та управління власною справою. Школярі також дізналися, що в університеті визнаються результати неформальної освіти, тож наші здобувачі освіти широко користуються і цією опцією свого розвитку.

Викладачі вдячні адміністрації школи №175 ім. Марченка м. Києва за надану можливість проведення профорієнтаційної зустрічі зі своїми учнями. Цінуємо таку підтримку й сподіваємося на нашу подальшу співпрацю!

Опублікований: 29-03-2024
Читайте також:
Знайомство слухачів Підготовчого відділення з кафедрою технології м’яса і м’ясних продуктів

У час карантинних обмежень, коли усі види навчальних занять проводяться в онлайн-режимі, скориставшись нагодою «живого» спілкування 11 грудня на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ гостинно зустріли слухачів Підготовчого відділення Центру моніторингу та координації освітньої діяльності...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомство слухачів Підготовчого відділення з кафедрою технології м’яса і м’ясних продуктів 13 грудня 2021

Інституційний репозитарій НУХТ серед кращих в Україні і світі

За підсумками чергового рейтингу репозитаріїв – Transparent Ranking: Institutional Repositories by Google Scholar – інституційний репозитарій нашого університету (eNUFTIR) посів 120-те місце у світі серед майже 4500 учасників і 6 місце серед репозитаріїв України. У Міжнародному центрі ISSN (в рамках реалізації проєкту ROAR за підтримки інформаційн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інституційний репозитарій НУХТ серед кращих в Україні і світі 27 серпня 2024

«Safety at work» – тема чергового відкритого заняття на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

9 березня 2023 року викладачка кафедри іноземних мов професійного спрямування Юлія Ткачук провела зі студентами групи ГС-2-7 відкрите практичне заняття «Safety at work» (Безпека на робочому місці) з дисципліни «Іноземна мова за професійним спрямуванням». Заняття було спрямоване на розвиток умінь висловлювати свою точку зору, описувати значення між...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Safety at work» – тема чергового відкритого заняття на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 10 березня 2023

Лайфхаки при створенні CV

29 січня здобувачі освітніх програм «Менеджмент» і «Менеджмент персоналу» стали учасниками онлайн-майстер-класу «Як виділитися: лайфхаки для твого CV» від HR-еĸспертки «Бритіш Американ Тобакко Україна», директорки HR-агенції UGEN Анастасії Сичової. Це був інформативний вебінар, присвячений створенню якісного CV, який є важливим кроком для здобувач...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лайфхаки при створенні CV 30 січня 2025