Н У Х Т

Про академічну доброчесність першокурсникам ОП «Менеджмент персоналу»

17 вересня 2025

Про академічну доброчесність першокурсникам ОП «Менеджмент персоналу»

16 вересня 2025 року гарантка освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» освітнього ступеня «Бакалавр», професорка кафедри економіки праці та менеджменту Олена Драган і кураторка груп, доцентка цієї ж кафедри Олена Безпалько провели зустріч зі здобувачами першого курсу.

Метою заходу було ознайомлення студентів із принципами академічної доброчесності, що є важливою складовою освітнього процесу в НУХТ.

У ході зустрічі здобувачі освіти були поінформовані про діяльність університету у сфері забезпечення академічної доброчесності, після чого вони підписали Декларацію про дотримання академічної доброчесності здобувачем вищої освіти в НУХТ.

Найбільший інтерес викликала тема застосування інструментів штучного інтелекту у навчальному процесі: дозволи та обмеження. Професорка ознайомила студентів із положеннями Політики використання ШІ в Національному університеті харчових технологій та навела практичні приклади.

На завершення зустрічі Олена Драган та Олена Безпалько домовилися з першокурсниками провести ще низку зустрічей, присвячених питанням академічної доброчесності. Вони побажали здобувачам освіти бути активними, допитливими, креативними, ставити безліч запитань викладачам і досягати високих результатів у навчанні.

Опублікований: 17-09-2025
Читайте також:
Наукове свято на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

У рамках 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» відбулося засідання секції «Технологія рослинних олій, жирових та парфумерно-косметичних виробів» кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукове свято на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 16 квітня 2021

Наші науковці отримали можливість дізнатися, як видання потрапляють до Web of Science

12 серпня наші науковці та всі зацікавлені можуть долучитися до вебінару українською мовою «Критерії та процедура відбору видань до Web of Science Core Collection» від компанії Clarivate. Його проведе експертка з інформаційно-аналітичних ресурсів та навчання компанії Ірина Тихонкова. Будуть розглянуті: складові успішного видання; ключові персони ж...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші науковці отримали можливість дізнатися, як видання потрапляють до Web of Science 06 серпня 2021

Викладачі кафедри маркетингу співпрацюють з ГО «Об’єднання маркетологів України»

Викладачки кафедри маркетингу Світлана Розумей, Наталія Скригун, Ірина Бойко, Лариса Капінус, Світлана Ткачук, Катерина Семененко, Ольга Лелека, Ірина Ніколаєнко, Лілія Минко отримали посвідчення членів Громадської організації «Об’єднання маркетологів України», що охоплює 14 територіальних осередків зі всієї країни, представників закладів вищої осв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри маркетингу співпрацюють з ГО «Об’єднання маркетологів України» 09 вересня 2022

Практичні аспекти харчових технологій

У рамках вивчення дисципліни «Вступ до харчових технологій: практичні і теоретичні аспекти. Модуль 5» для здобувачів-першокурсників Навчально-наукового інституту харчових технологій, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Харчові технології та інженерія», кафедрою технології м'яса і м'ясних продуктів за підтримки керівництва ПРАТ «МХП» ор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні аспекти харчових технологій 15 лютого 2024