Н У Х Т

Презентація освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» в коледжах НУХТ

19 листопада 2021

Презентація освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» в коледжах НУХТ

Карантин має не тільки недоліки щодо організації навчального процесу в закладах освіти, але й надає переваги щодо проведення профорієнтаційної роботи на відстані. З метою представлення наймолодшої кафедри НУХТ та її освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» (освітній ступінь «Бакалавр») у коледжах університету, відповідальна по кафедрі експертизи харчових продуктів за зв'язок із профільними колежами, професорка Оксана Шульга провела онлайн-зустрічі зі здобувачами освіти Вінницького фахового коледжу НУХТ, Волинського фахового коледжу НУХТ та Смілянського технологічного фахового коледжу НУХТ.

Кожна зустріч була особливою і цікавою. Так, зокрема до зустрічі у Волинському коледжі долучилися не тільки старшокурсники, але всі охочі, з метою дізнатися про освітньо-професійну програму «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції». Найбільшу кількість питань презентація зазначеної освітньої програми викликала у випускників Вінницького коледжу. Камерна та по сімейному теплою була зустріч зі здобувачами Смілянського коледжу.

Кафедра експертизи харчових продуктів вдячна заступниці директора Вінницького фахового коледжу Наталії Данильченко, завідувачці відділення харчових технологій Волинського фахового коледжу Оксані Цісар і викладачу-методисту спецдисциплін, гаранту спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» Смілянського технологічного фахового коледжу Івану Чорному, які оперативно допомогли організувати зустрічі.

Опублікований: 19-11-2021
Читайте також:
Як бути лідером світової індустрії гостинності дізналися здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

28 вересня 2021 р. на запрошення гарантки освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» Віти Цирульнікової і відповідальної від кафедри готельно-ресторанної справи за практичну підготовку Олени Шидловської до освітнього онлайн-простору нашого університету завітали стейкхолдери індустрії гостинності. На відеозв’язку з одного з кращих в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як бути лідером світової індустрії гостинності дізналися здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 30 вересня 2021

Лауреатом конкурсу «Кращий студент України» стала студентка факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Студентка факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу (ГРТБ) Анастасія Бакун взяла участь у конкурсі «Кращий студент України», організованому ВМГО «Студентська республіка», Народно-демократичною лігою молоді за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Міністерства освіти та науки України. Цьогоріч фінал конкурсу відбувся у м. Х...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лауреатом конкурсу «Кращий студент України» стала студентка факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 19 грудня 2018

Традиційний захід до Дня українського козацтва від Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого

14 жовтня українці святкують одразу три свята. Перше – День українського козацтва, друге – Свято Покрови Божої Матері, третє, дуже молоде – День захисника України. Усі ці свята дуже взаємопов’язані й виникали послідовно. Тож 10 жовтня в студентському клубі університету Навчально-науковим інженерно-технічним інститутом ім. акад. І.С.Гулого був орга...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Традиційний захід до Дня українського козацтва від Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого 12 жовтня 2018

Участь кафедри економіки праці та менеджменту в онлайн-проєкті від UGEN

Викладачі кафедри економіки праці та менеджменту також взяли участь у проєкті, організованому командою UGEN «Uni-Biz Bridge «Сучасний викладач». Організатори продовжують використання цікавого формату щодо розвитку підходів у співпраці освіти та бізнесу, а також надали можливість попрактикуватись у напрямках: інструменти та методи формування особист...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Участь кафедри економіки праці та менеджменту в онлайн-проєкті від UGEN 18 березня 2024