Н У Х Т

Ефективні методики викладання іноземних мов опановують наші викладачі

30 листопада 2021

Ефективні методики викладання іноземних мов опановують наші викладачі

30 листопада старша викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Ольга Никитенко мала чудову нагоду стати учасником практичного вебінара «How languages are learned: Language learning Experience» («Як вивчаються мови: Досвід вивчення мови»), організованого International House Kyiv, лідером у навчанні англійської та підвищення кваліфікації викладачів в Україні, який входить до складу International House World Organisation – однієї з найбільших і найстаріших груп мовних шкіл у світі.

Спікер заходу, директор з досліджень у International House Kyiv Джо Фішер (Joe Fisher) викладає англійську мову з 2004 року і працював у Європі, Південній Америці, Азії та на Близькому Сході, досвідчений академічний менеджер і тренер-викладач.

Доповідач поділився власним досвідом тривалого вивчення іспанської мови, дав кілька головних порад щодо того, як розвивати мовні, творчі та критичні навички учнів і студентів та мотивувати їх стати більш самостійними та незалежними у вивченні англійської мови як іноземної. Адже відомо, що люди, які вирішили вивчати англійську мову з нуля, зустрічаються з багатьма проблемами і часто не знають, як мотивувати себе займатися систематично. Важливо розуміти, що тільки ефективне вивчення англійської мови дасть той результат, який відкриє перед людиною великі перспективи і можливості.  

У свою чергу учасники вебінару-викладачі англійської мови мали можливість поміркувати про власний досвід вивчення мови, обмінятися поглядами щодо питань ефективних методик викладання іноземних мов у школах і ЗВО і зробити висновки щодо ефективності вивчення мови тим чи іншим способом. Всі брали активну участь у дискусії щодо інноваційних технологій у вивченні та викладанні іноземних мов, і такий корисний захід дав можливість викладачам збагатити свій практичний досвід та отримати найбільш необхідні професійні знання відповідно до сучасних вимог.

Опублікований: 30-11-2021
Читайте також:
Ерудити Вінницького коледжу НУХТ – переможці інтелектуальної гри

Команда Вінницького коледжу нашого університету здобула впевнену перемогу у запеклому та напруженому інтелектуальному бою гри «Що? Де? Коли?». Четверте змагання у Студентській Лізі-2019 визначало кращих із кращих відповідно до рівня акредитації навчальних закладів. Питання були різнобічними та багатоступеневими, проте ерудити продемонстрували усі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ерудити Вінницького коледжу НУХТ – переможці інтелектуальної гри 16 травня 2019

Вийшов новий навчальний посібник, у авторському колективі якого доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін спільно з науковцями двох закладів вищої освіти – Національного авіаційного університету і Приватного акціонерного товариства «Вищий навчальний заклад «Міжрегіональна академія управління персоналом» підготував до друку навчальний посібник «Дизайн систем візуальної інформації...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вийшов новий навчальний посібник, у авторському колективі якого доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 16 жовтня 2019

Згідно з планом: відбулося засідання вченої ради університету

26 вересня у залі засідань відбулося планове засідання вченої ради університету. Розпочали традиційно з урочистого – привітали членів ради, що відсвяткували дні народження між засіданнями, а також ректор Олександр Шевченко вручив відзнаки: - нагрудний знак «Відзнака Національного університету харчових технологій» професорові кафедри економіки і п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Згідно з планом: відбулося засідання вченої ради університету 26 вересня 2023

Нові горизонти практичних знань магістрантів освітньої програми «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі»

Нові горизонти практичних знань підкорюють магістранти другого курсу освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі» денної форми навчання. З 15 січня до 11 лютого 2024 року триває їх переддипломна практика згідно з укладеними угодами між університетом та підприємствами галузі. Варто зазначити, що в цьому році г...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові горизонти практичних знань магістрантів освітньої програми «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі» 26 січня 2024