Н У Х Т

Ефективні методики викладання іноземних мов опановують наші викладачі

30 листопада 2021

Ефективні методики викладання іноземних мов опановують наші викладачі

30 листопада старша викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Ольга Никитенко мала чудову нагоду стати учасником практичного вебінара «How languages are learned: Language learning Experience» («Як вивчаються мови: Досвід вивчення мови»), організованого International House Kyiv, лідером у навчанні англійської та підвищення кваліфікації викладачів в Україні, який входить до складу International House World Organisation – однієї з найбільших і найстаріших груп мовних шкіл у світі.

Спікер заходу, директор з досліджень у International House Kyiv Джо Фішер (Joe Fisher) викладає англійську мову з 2004 року і працював у Європі, Південній Америці, Азії та на Близькому Сході, досвідчений академічний менеджер і тренер-викладач.

Доповідач поділився власним досвідом тривалого вивчення іспанської мови, дав кілька головних порад щодо того, як розвивати мовні, творчі та критичні навички учнів і студентів та мотивувати їх стати більш самостійними та незалежними у вивченні англійської мови як іноземної. Адже відомо, що люди, які вирішили вивчати англійську мову з нуля, зустрічаються з багатьма проблемами і часто не знають, як мотивувати себе займатися систематично. Важливо розуміти, що тільки ефективне вивчення англійської мови дасть той результат, який відкриє перед людиною великі перспективи і можливості.  

У свою чергу учасники вебінару-викладачі англійської мови мали можливість поміркувати про власний досвід вивчення мови, обмінятися поглядами щодо питань ефективних методик викладання іноземних мов у школах і ЗВО і зробити висновки щодо ефективності вивчення мови тим чи іншим способом. Всі брали активну участь у дискусії щодо інноваційних технологій у вивченні та викладанні іноземних мов, і такий корисний захід дав можливість викладачам збагатити свій практичний досвід та отримати найбільш необхідні професійні знання відповідно до сучасних вимог.

Опублікований: 30-11-2021
Читайте також:
Подарунки кращим випускникам від професійного видання

Всеукраїнська професійна бухгалтерська газета «Все про бухгалтерський облік» ініціювала нагородження здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 071 «Облік і оподаткування», освітньо-професійної програми «Облік і аудит». Сертифікати про безкоштовний доступ до сайту редакції газети «Все про бухгалтерський облік» терміном до...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Подарунки кращим випускникам від професійного видання 15 березня 2021

Продуктивна співпраця кафедри готельно-ресторанної справи зі стейкхолдерами

Важливою складовою освітньо-професійних програм «Готельно-ресторанна справа» освітнього ступеня бакалавра і «Готельна і ресторанна справа» освітнього ступеня магістра з підготовки фахівців спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» є практична підготовка здобувачів. Свої практичні навички студенти здобувають у найкращих готельних підприємствах ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продуктивна співпраця кафедри готельно-ресторанної справи зі стейкхолдерами 10 грудня 2024

Гостьова лекція індійських фахівців для здобувачів освіти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

13 червня 2023 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулася гостьова лекція «Розуміння та основи Аюрведи, основні принципи аюрведичних харчових звичок» аюрведичного лікаря-кардіолга Джаянта Кумар Даса і представника Global Heartfuintss Institute в Україні, члена Української асоціації Аюрведа-Йоги Арнаба Ройчурамоні. На ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція індійських фахівців для здобувачів освіти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 16 червня 2023

Дванадцятирічна традиція – зимова практика першокурсників спеціальності «Туризм» у Карпатах

Кожна сім’я має свої традиції, які передаються від покоління до покоління. Не виключенням є і сім’я факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, а її традиції передаються від старшокурсників молодшим курсам. І зимова практика студентів першого курсу спеціальності «Туризм» – це не тільки обов’язковий елемент нав...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дванадцятирічна традиція – зимова практика першокурсників спеціальності «Туризм» у Карпатах 19 січня 2022