Н У Х Т

Презентація наукових здобутків магістрантів кафедри експертизи харчових продуктів

01 червня 2022

Презентація наукових здобутків магістрантів кафедри експертизи харчових продуктів

На кафедрі експертизи харчових продуктів вперше відбувся науковий семінар, присвячений презентації наукових здобутків здобувачів освітнього ступеня «Магістр», освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», отриманих за результатами вивчення дисципліни «Науково-дослідницький практикум».

Подібний формат дозволяє підтримувати на належному рівні студентську науку, що також стимулює здобувачів до відповідального ставлення під час виконання досліджень для майбутньої кваліфікаційної роботи.

Нелегкі теперішні часи, звісно, внесли корективи щодо глибини та обсягів досліджень, проте, не обмежували здобувачів у теоретичному опрацюванні літературних джерел і складанні детального плану досліджень майбутньої випускової роботи, а також проведенні органолептичних досліджень.

Науковий спектр представлених досліджень викликав жваву дискусію серед викладачів кафедри, що дозволило скоригувати теми майбутніх робіт. Здобувачі випробували свої сили щодо презентації наукової роботи, з’ясували найбільш дискусійні аспекти своїх тематик.

За результатами проведеного наукового семінару вирішено проводити його щорічно з метою підтримання належного студентського наукового рівня. 

Опублікований: 01-06-2022
Читайте також:
Свято для маркетологів «LOVE IS… MARKETING»

На честь Дня маркетолога студенти 4-го курсу спеціальності «Маркетинг» у рамках вивчення практичної частини маркетингових дисциплін разом із викладачами влаштували свято найкреативнішої та найяскравішої індустрії. Було створено п’ять команд, які змагалися між собою у три етапи: «Future» (група МА-1-3), «Slay» (група  МА-1-3), «Шиншили маніпулятори...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свято для маркетологів «LOVE IS… MARKETING» 27 жовтня 2023

Яскраві враження від ПАТ «Фармак» отримали учасники ІІ туру Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології

Колектив кафедри біотехнології і мікробіології, готуючись до проведення ІІ туру Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології, вирішив, що враження його учасників від перебування у НУХТ мають бути яскравими, позитивними, а ще краще, якщо і корисними! І, напевно, саме такими вони й залишаться після екскурсії на фармацевтичне підприємство, я...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Яскраві враження від ПАТ «Фармак» отримали учасники ІІ туру Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології 25 квітня 2018

Чекаємо на талановиту молодь

Доцентка кафедри технології молока і молочних продуктів Оксана Басс провела профорієнтаційну бесіду з учнями 10-их і 11-их класів Спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №269 з поглибленим вивченням французької мови. Зустріч відбулася під час шкільного благодійного заходу «Благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ». Учні школи пригощали відвідувачів смако...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чекаємо на талановиту молодь 28 травня 2024

Професорсько-викладацький склад кафедри технології молока і молочних продуктів збагатився двома дипломованими викладачами

4 грудня 2019 року відразу два асистенти кафедри технології молока і молочних продуктів – випускники аспірантури НУХТ успішно захистили дисертаційні роботи у  спеціалізованій вченій раді Д 26.058.03. Дисертаційні роботи асистентів Оксани Басс («Удосконалення технології морозива із цукрозамінниками», науковий керівник – д.т.н., проф. Галина Поліщук...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професорсько-викладацький склад кафедри технології молока і молочних продуктів збагатився двома дипломованими викладачами 10 грудня 2019