Н У Х Т

Презентація наукових здобутків магістрантів кафедри експертизи харчових продуктів

01 червня 2022

Презентація наукових здобутків магістрантів кафедри експертизи харчових продуктів

На кафедрі експертизи харчових продуктів вперше відбувся науковий семінар, присвячений презентації наукових здобутків здобувачів освітнього ступеня «Магістр», освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», отриманих за результатами вивчення дисципліни «Науково-дослідницький практикум».

Подібний формат дозволяє підтримувати на належному рівні студентську науку, що також стимулює здобувачів до відповідального ставлення під час виконання досліджень для майбутньої кваліфікаційної роботи.

Нелегкі теперішні часи, звісно, внесли корективи щодо глибини та обсягів досліджень, проте, не обмежували здобувачів у теоретичному опрацюванні літературних джерел і складанні детального плану досліджень майбутньої випускової роботи, а також проведенні органолептичних досліджень.

Науковий спектр представлених досліджень викликав жваву дискусію серед викладачів кафедри, що дозволило скоригувати теми майбутніх робіт. Здобувачі випробували свої сили щодо презентації наукової роботи, з’ясували найбільш дискусійні аспекти своїх тематик.

За результатами проведеного наукового семінару вирішено проводити його щорічно з метою підтримання належного студентського наукового рівня. 

Опублікований: 01-06-2022
Читайте також:
У тренінгу експертів із акредитації освітніх програм взяла участь професор кафедри туристичного та готельного бізнесу

21-22 листопада 2019 року на базі Національного університету фізичного виховання і спорту України відбувся тренінг експертів із акредитації освітніх програм, організований Національним агентством із забезпечення якості освіти. Участь у ньому взяла професор кафедри туристичного та готельного бізнесу Ірина Антоненко. Слухачам, а це викладачі з різни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У тренінгу експертів із акредитації освітніх програм взяла участь професор кафедри туристичного та готельного бізнесу 25 листопада 2019

Продуктивна зустріч: бакалаври готуються до написання кваліфікаційних робіт

У перший день весни на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки відбулася продуктивна зустріч здобувачів четвертого курсу освітнього ступеня «Бакалавр», освітньо-професійної програми «Прикладна механіка» з гарантами бакалаврської та магістерської освітніх програм – доцентами, к.т.н. Сергієм Токарчуком та Костянтином Васильківським, завідувачкою к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продуктивна зустріч: бакалаври готуються до написання кваліфікаційних робіт 04 березня 2024

На базі університету працюватиме Центр колективного користування науковим обладнанням

Наш університет на засадах експерименту став засновником Центру колективного користування науковим обладнанням «Лабораторія біобезпеки, якості харчової продукції та безпеки харчування». Центр працюватиме в структурі Науково-дослідної частини НУХТ за рахунок коштів бюджетної програми «Дослідження, наукові та науково-технічні розробки, виконання роб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На базі університету працюватиме Центр колективного користування науковим обладнанням 11 червня 2018

Лайфхаки здобувачам від всесвітньовідомого крафтового пивовара родом з НУХТ

Безцінним досвідом створення якісного харчового продукту та надання висококласних послуг у сфері гостинності поділився зі здобувачами освіти й викладачами Віктор Ващук – завзятий бровар, креативний beermaster, власник бару та пивоварень, керівник проєктів Beermaster Brewery у Сільпо. Під час гостьової лекції, організованої кафедрою іноземних мов п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лайфхаки здобувачам від всесвітньовідомого крафтового пивовара родом з НУХТ 13 листопада 2024