Н У Х Т

Практичний менеджмент: методи та прийоми від досвідченого керівника, тренера, консультанта

30 вересня 2021

Практичний менеджмент: методи та прийоми від досвідченого керівника, тренера, консультанта

Розуміючи цінність порад фахівців-практиків, бакалаври освітньо-професійної програми «Менеджмент» і магістранти освітньо-професійної програми «Менеджмент організацій і адміністрування» взяли участь у майстер-класі, що проводився сертифікованим консультантом Adizes Institute (США), міжнародним консультантом з трансформації бізнесу Борисом Шевельовим.

Тема майстер-класу – «Система мотивації компанії: як налаштувати? націлити? впровадити?» була актуальною та пізнавальною для здобувачів. Спікер доступно й цікаво презентував інформацію щодо макетування системи мотивації компанії, грейдингу та відкритості зарплат, оптимальної структури стимулювання працівників та команди в цілому. Окремо зупинився на відмінностях мотивації для топ-менеджерів, PAEI-мотивації працівників. Він поділився знаннями щодо способів зміни системи мотивації в компанії та шляхів уникнення конфліктів при цьому, зупинився на питаннях бонусів у системі мотивації і подискутував, чи доцільно їх впроваджувати.

На прикладі реальних кейсів слухачі отримали можливість прослідкувати трансформації мотиваційної поведінки підприємств. 

Опублікований: 30-09-2021
Читайте також:
За першу добу до нашого університету вже подано понад дві тисячі заяв від вступників на освітній ступінь «Бакалавр»

Станом на 15 липня до нашого університету вже подано понад 2 тисячі заяв для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» на основі повної загальної середньої освіти на денній та заочній формі. Середній конкурсний бал по університету складає майже три особи на одне бюджетне місце на денній формі і близько однієї – на заочній. Наразі найбіл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

За першу добу до нашого університету вже подано понад дві тисячі заяв від вступників на освітній ступінь «Бакалавр» 15 липня 2021

Приємно вразили Екзаменаційну комісію захисти кваліфікаційних робіт здобувачів спеціальності «Менеджмент»

10 та 12 червня 2020 року на кафедрі економіки праці та менеджменту відбулися захисти випускних кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 073 «Менеджмент»  освітньо-професійних спрямувань «Менеджмент». Не зважаючи на те,  що це відбувалося вперше дистанційно в режимі онлайн-конферецій на платформі Z...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Приємно вразили Екзаменаційну комісію захисти кваліфікаційних робіт здобувачів спеціальності «Менеджмент» 15 червня 2020

Самоосвіта та підвищення мовної компетентності здобувачів освітньої програми «Технології харчування»

Бакалаври освітньої програми «Технології харчування» успішно завершили онлайн-курс «Англійська для кар'єрного зростання», розміщений на платформі масових відкритих онлайн-курсів Prometheus. Курс розроблений Університетом Пенсильванії за підтримки Державного бюро департаменту освіти та культурних зв’язків Сполучених Штатів Америки та Офісу програм ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Самоосвіта та підвищення мовної компетентності здобувачів освітньої програми «Технології харчування» 16 квітня 2025

Наукові семінари – відповіді на питання й можливість подискутувати

Фахівчині Львівського фахового коледжу харчової та переробної промисловості НУХТ – голова циклової комісії соціально-гуманітарних дисциплін, к.і.н. Ірина Каранда та викладачка, к.і.н. Оксана Шеремета взяли участь у науковому онлайн-семінарі «В’ячеслав Липинський і Дмитро Дорошенко: історики українського державотворення», присвяченому 140-річчю від ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові семінари – відповіді на питання й можливість подискутувати 27 квітня 2022