Н У Х Т

Практичні здобутки майбутніх професіоналів кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування

18 листопада 2022

Практичні здобутки майбутніх професіоналів кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування

З  31 жовтня по 11 листопада 2022 року в онлайн-форматі проводилися Всеукраїнські змагання хакатонів для студентів і випускників закладів вищої освіти України в межах освітньо-кар’єрного проєкту «Ігри заводів» 4.0.

Цього року організатор ігор, HR-агенція «UGEN» запросила до участі та підготовки технічних кейсів провідні підприємства України: компанії Ovostar Union, Jabil Ukraine, Kromberg&Schubert, Kernel.

Свої професійні здібності в проєкті продемонстрували 43 команди з усіх куточків України. Тернистий шлях команд на кожному з етапів конкурсу включав вирішення складних практичних завдань виробництва. На етапах підготовки до змагань учасники ігор мали змогу прослухати цікаві вебінари від провідних фахівців компаній.

Активну участь у змаганнях взяла збірна команда Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого, у складі якої і студенти кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування. 

Свої варіанти вирішення задач команди презентували технічним радам підприємств, де в дискусіях захищали унікальність своїх проєктів, доводили їх переваги та практичну можливість впровадження. До фіналу дійшли найкращі і серед них команди Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого.

За результатами фінального етапу, проєкт команди «НУХТ (ННІТІ») у складі студентів Олега Розумного (група МП-1-1М), Юрія Якимчука (група ОХ-1-2), Євгенія Константинова (група ОХ-1-2), Вікторії Ватилик (група ЕЛ-1-7М) та Тетяни Якимчук (група ПМ-2-1) (консультант – завідувач кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування, професор Микола Якимчук) зайняли перше місце по вирішенню практичних задач для компанії «Kromberg&Schubert».

Вітаємо студентів ННІТІ ім. акад. І. С. Гулого із заслуженою перемогою, яка є результатом високого професійного рівня підготовки майбутніх фахівців. Зичимо всім подальших здобутків і перемог!

Опублікований: 18-11-2022
Читайте також:
Хвилююча подія і для випускників, і для викладачів Навчально-наукового інституту економіки і управління

15 березня відбувся випуск магістрів і бакалаврів-заочників у Навчально-науковому інституті економіки і управління. На хвилююче свято прощання у актовій залі університету зібралася уся велика викладацько-студентська родина інституту. Розділити урочисту мить вручення дипломів прийшли батьки, рідні та друзі випускників. У самостійне професійне життя...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Хвилююча подія і для випускників, і для викладачів Навчально-наукового інституту економіки і управління 19 березня 2024

Кращий студент-спортсмен м. Києва навчається на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу НУХТ

За підтримки Міністерства освіти і науки України відбувся фінальний етап конкурсу «Кращий студент Києва», етап Всеукраїнської конкурсної програми «Кращий студент України». Серед найталановитішої і найамбітнішої молоді змогла виділитися студентка факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу нашого університету Анастасія Петренко. Вона с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кращий студент-спортсмен м. Києва навчається на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу НУХТ 07 березня 2018

Технологічні аспекти приготування пінного хмільного напою для наших студентів від пивоварів м. Бровари

Доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Роман Мукоїд разом зі студентами групи ТБ-3-8 у рамках ознайомчої практики відвідав міні-пивоварню «Школа пивоварів ABC» у м. Бровари. Головний технолог пивоварні, аспірант кафедри Олександр Руденко детально розповів про всі технологічні аспекти приготування пінного хмільного напою. Пі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Технологічні аспекти приготування пінного хмільного напою для наших студентів від пивоварів м. Бровари 27 вересня 2019

Інноваційні технології хлібобулочних виробів для ресторанних підприємств презентувала магістрантам науковиця і фахівчиня-практик

16 жовтня 2023 р. для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа» відбувся лекторій «Інноваційні технології хлібобулочних виробів. Використання інгредієнтів INVENTIS TM для виготовлення хлібобулочних виробів у закладах ресторанног...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні технології хлібобулочних виробів для ресторанних підприємств презентувала магістрантам науковиця і фахівчиня-практик 16 жовтня 2023