Н У Х Т

Практичні аспекти аудиту та харчової безпеки на науковому семінарі кафедри експертизи харчових продуктів

22 лютого 2022

Практичні аспекти аудиту та харчової безпеки на науковому семінарі кафедри експертизи харчових продуктів

Із метою підвищення рівня професійної кваліфікації та використання в навчальних дисциплінах практичних аспектів аудиту викладачі кафедри експертизи харчових продуктів на науковий семінар кафедри запросили заступницю начальника відділу внутрішнього аудиту Держпродспоживслужби Анну Христенко. Крім професорсько-викладацького складу до семінару долучилися здобувачі освітнього ступеню «Магістр» освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», а також доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ірина Корецька.

Доповідачка Анна Христенко на високому рівні ознайомила присутніх із останніми змінами у законодавчій базі України щодо аудиту та харчової безпеки, представила практичні аспекти щодо публічності проведених аудитів суб’єктів господарювання, також надала вичерпні відповіді на питання учасників заходу.

Кафедра експертизи харчових продуктів сподівається на подальшу плідну співпрацю з Держпродспоживслужбою, адже випускники освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» можуть бути працівниками цієї служби. 

Опублікований: 22-02-2022
Читайте також:
Тиждень циклової комісії спеціальності «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів»

З 12 по 16 листопада 2018 р. у Сумському коледжі харчової промисловості  НУХТ відбувся тиждень циклової комісії спеціальності «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів».Заходи, що відбулися в рамках тижня, були спрямовані на розвиток майстерності, творчих ідей, креативності та професіоналізму майбутніх фахівців-к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тиждень циклової комісії спеціальності «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів» 19 листопада 2018

Наша команда завершила четвертий модуль Програми професійного розвитку академічних менеджерів

Команда нашого університету продовжує участь у Програмі професійного розвитку академічних менеджерів – наразі завершено Модуль 4, присвячений фінансам, проєктам та управлінню ресурсами у сфері вищої освіти. Учасники ознайомилися з ключовими аспектами фінансової автономії університетів, європейськими трендами та показниками, прикладами стратегій і ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наша команда завершила четвертий модуль Програми професійного розвитку академічних менеджерів 06 серпня 2025

Вступникам: як відслідкувати статус заяви

Триває подання заяв вступниками на бакалавра, процес проходження яких вони можуть відслідковувати у своїх електронних кабінетах через їх статуси. Статуси електронних заяв можуть бути такими: Зареєстровано в ЄДЕБО –заяву подано до обраного вступником закладу освіти. Потребує уточнення вступником – заяву прийнято закладом освіти до розгляду, але д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступникам: як відслідкувати статус заяви 22 липня 2024

Високий рівень викладання демонструють викладачі Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ

У групі Г1а Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості нашого університету відбулося відкрите лабораторне заняття «Будова тканин рослинного та тваринного організму» викладача біології Оксани Стадник. Заняття проводилось із застосуванням мультимедійного обладнання. Студенти, використовуючи мікроскопи, розглянули фіксовані пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Високий рівень викладання демонструють викладачі Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ 31 січня 2017