Н У Х Т

Практична підготовка як фактор підвищення конкурентоздатності майбутніх випускників

07 грудня 2023

Практична підготовка як фактор підвищення конкурентоздатності майбутніх випускників

Практична підготовка є невід’ємною складовою освітньо-професійної програми «Харчові технології». Вона відіграє важливу роль у підготовці майбутніх спеціалістів, адже дозволяє здобувачам освіти посилити формування своїх професійних навичок, здобути практичний досвід, зрозуміти потреби ринку праці та краще підготуватися до майбутньої кар’єри на підприємствах харчової галузі.

Однією з потужних баз практики для здобувачів освіти спеціальності 181 «Харчові технології» Волинського фахового коледжу НУХТ є ПрАТ «Теремно Хліб», підприємство, яке протягом 40 років є одним із найбільших постачальників хліба у Волинській області. Сьогодні хлібокомбінат виробляє величезні обсяги продукції. Його асортимент нараховує понад 150 назв хліба, хлібобулочних і кондитерських виробів.

Великі масштаби виробництва забезпечують здобувачам освіти нашого коледжу проходження практики на різних виробничих лініях, дільницях і у цехах. Це дає можливість практикантам показати та закріпити свої вміння та навички контролювати режими технологічних процесів виробництва хлібобулочних і кондитерських виробів, здійснювати контроль якості і безпечності сировини, напівфабрикатів, харчової продукції, виробляти харчову продукцію на основі розуміння сутності перетворень основних компонентів продовольчої сировини протягом технологічного процесу, знаходити відповідні рішення у розробленні нових та удосконаленні існуючих харчових технологій.

Робота практикантів отримує схвальні відгуки від працівників підприємства, багатьом пропонують працевлаштування одразу після завершення навчання. Це свідчить про високий рівень підготовки в коледжі. 

Практика на ПрАТ «Теремно Хліб» не тільки дає можливість здобувачам освіти отримати практичні навички, які допоможуть їм у майбутньому професійному житті, але й адаптуватися до роботи на великому підприємстві та бути конкурентоспроможними працівниками на ринку праці.

Опублікований: 07-12-2023
Читайте також:
День української писемності та мови на кафедрі гуманітарних дисциплін

На кафедрі гуманітарних дисциплін відзначили День української писемності та мови. Це свято було встановлене указом президента України в 1997 році на честь українського літописця преподобного Нестора – послідовника творців слов’янської писемності Кирила і Мефодія. Традиційно в цей день викладачі кафедри та студенти різних факультетів долучилися до ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День української писемності та мови на кафедрі гуманітарних дисциплін 10 листопада 2020

Бонуси грантового конкурсу «Кар'єрний старт»

Студенти ВСП «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ» зробили свій перший крок у професійному напрямку, взявши участь у грантовому конкурсі «Кар'єрний старт». З 2 січня 2025 року вони працевлаштовані в компанію ТОВ «CеDеPе» у м. Львів, де опановують нові практичні навички бухгалтерії, працюючи на платформі для ведення б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бонуси грантового конкурсу «Кар'єрний старт» 15 січня 2025

На зустріч із прекрасним вирушили студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ

Із метою підвищення загальнокультурного розвитку молоді відповідальна за роботу зі студентами Навчально-наукового інституту харчових технологій, доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ольга Чернюшок організувала для кураторської групи ТІ-1-4 спеціальності «Харчові технології» похід до театру, де представляв свою сучасну п’єсу «Вій» Чер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На зустріч із прекрасним вирушили студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ 30 листопада 2018

Реалізація права вступників на обрання місця навчання

22 серпня закінчується термін подання документів для вступу на навчання до закладів вищої освіти. Наступним обов’язковим етапом вступної кампанії є виконання вступниками, рекомендованими до зарахування, вимог для зарахування. Про це (реалізацію права вступників на обрання місця навчання) інформує Приймальна комісія Національного університету харчо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Реалізація права вступників на обрання місця навчання 21 серпня 2020