Н У Х Т

Практичні навички – запорука успіху технолога

26 лютого 2019

Практичні навички – запорука успіху технолога

Весняний семестр для студентів 2 курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій на кафедрі технології оздоровчих продуктів розпочався з дисципліни «Загальні технології харчових виробництв. Модуль 9. Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення».

Під час проведення лабораторної роботи викладачі кафедри, асистенти Світлана Камінська та Артем Ущаповський запропонували розробити власні рецептури та на їх основі створити безалкогольні соковмісні напої тонізуючої дії з підвищеним вмістом вітаміну С.

За перший тиждень студенти продемонстрували свої практичні навички майбутнього технолога з виробництва харчових продуктів, адже за допомогою власного креативу та на основі отриманих теоретичних знань були розроблені понад 20 нових рецептур.

Також студенти запропонували креативні назви нових напоїв та разом із викладачами здійснили їх органолептичне оцінювання.

Застосування практичних навичок під час проведення лабораторних робіт дає свої переваги, оскільки студенти мають можливість ознайомитися зі специфікою роботи  технолога, а також мають змогу розширити асортимент продукції оздоровчого призначення в Україні.

 

Опублікований: 26-02-2019
Читайте також:
Запрошуємо на Open Day НУХТ!

До уваги старшокласників, випускників шкіл, гімназій, ліцеїв, коледжів та їх батьків! Національний університет харчових технологій запрошує на День відкритих дверей. Коли – 7 жовтня 2023 року. Де – м. Київ, вул. Володимирська, 68, корпус А або ZOOM Стартуємо – о 10:30 Програма заходу та інформація щодо онлайн-формату за посиланням. 

ЧИТАТИ ДАЛІ

Запрошуємо на Open Day НУХТ! 29 вересня 2023

Науковий Олімп успішно підкорює молодь кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв

Провідні вчені нашого університету створюють вкрай необхідні технології та обладнання на основі мембранних методів розділення для процесів опріснення води, концентрування цукрових та інших сиропів, очищення відходів молочної, м’ясної та жирової промисловості і раціонального використання їх вторинної сировини. Нагадаємо лише імена корифеїв у цій цар...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий Олімп успішно підкорює молодь кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв 23 жовтня 2020

Завершилося стажування аспірантки кафедри технології молока і молочних продуктів у Республіці Польща

З 1 по 31 липня 2022 р. аспірантка кафедри технології молока і молочних продуктів Вікторія Сапіга, яка здобуває освітній ступінь «Доктор філософії» за спеціальністю 181 «Харчові технології» (керівниця – професорка Галина Поліщук), пройшла наукове стажування в Університеті природничих наук в Любліні на запрошення члена комісії харчових наук Польсько...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершилося стажування аспірантки кафедри технології молока і молочних продуктів у Республіці Польща 02 серпня 2022

Збалансоване харчування після донації крові і тур провідним вітчизняним підприємством: віртуальна активність майбутніх експертів

14 червня здобувачі групи ХЕ-1-10, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», разом із наставницею, асистенткою кафедри експертизи харчових продуктів Катериною Золотоверх провели зустріч, присвячену Всесвітньому дню донора крові, який відзначають щороку 14 червня. У реаліях сьогоднішньої...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Збалансоване харчування після донації крові і тур провідним вітчизняним підприємством: віртуальна активність майбутніх експертів 15 червня 2023