Н У Х Т

Практичні навички – запорука успіху технолога

26 лютого 2019

Практичні навички – запорука успіху технолога

Весняний семестр для студентів 2 курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій на кафедрі технології оздоровчих продуктів розпочався з дисципліни «Загальні технології харчових виробництв. Модуль 9. Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення».

Під час проведення лабораторної роботи викладачі кафедри, асистенти Світлана Камінська та Артем Ущаповський запропонували розробити власні рецептури та на їх основі створити безалкогольні соковмісні напої тонізуючої дії з підвищеним вмістом вітаміну С.

За перший тиждень студенти продемонстрували свої практичні навички майбутнього технолога з виробництва харчових продуктів, адже за допомогою власного креативу та на основі отриманих теоретичних знань були розроблені понад 20 нових рецептур.

Також студенти запропонували креативні назви нових напоїв та разом із викладачами здійснили їх органолептичне оцінювання.

Застосування практичних навичок під час проведення лабораторних робіт дає свої переваги, оскільки студенти мають можливість ознайомитися зі специфікою роботи  технолога, а також мають змогу розширити асортимент продукції оздоровчого призначення в Україні.

 

Опублікований: 26-02-2019
Читайте також:
Ще один день турботи від наших студентів для вихованців Свалявського обласного будинку дитини

19 грудня в Україні святкують День святителя і чудотворця Миколая. Він вважається захисником бідних і знедолених. Найбільше його люблять діти, для яких Миколай був і є «почесним охоронцем». Вони свято вірили і вірять в існування доброго захисника і намагаються не гнівити його. І тоді Святий принесе дарунки та солодощі. Так діткам зі Свалявського о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще один день турботи від наших студентів для вихованців Свалявського обласного будинку дитини 22 грудня 2018

На питання «Чого хоче жінка?» шукали відповідь у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ

6 березня у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулися урочистості з нагоди Міжнародного жіночого дня. З вітальним словом до присутніх звернувся директор навчального закладу Юрій Барилюк. У святковому концерті брали участь тільки студенти-юнаки. За сценарієм вони прагнули дати відповідь на питання «Чого хоче жінка?». Кохання, радість...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На питання «Чого хоче жінка?» шукали відповідь у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ 06 березня 2020

Магістри-експерти заочної форми навчання занурюються у світ студентства

20 жовтня здобувачі освітнього ступеня «магістр» освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» заочної форми навчання за ініціативи викладачки кафедри експертизи харчових продуктів Анни Логінової відвідали  Музей НУХТ. Завідувачка Музею Людмила Бойко цікаво та захоплююче розповіла їм історію нашого університету, окресл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістри-експерти заочної форми навчання занурюються у світ студентства 23 жовтня 2023

Позитивні оцінки – підсумок захистів здобувачами курсових робіт

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулися захисти здобувачами 4 курсу денної форми навчання та 2 курсу скороченої курсових робіт із дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства». Захід був організований лекторкою дисципліни, доценткою Вірою Зуйко та проведений у форматі онлайн.  Під час захистів своїх робіт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Позитивні оцінки – підсумок захистів здобувачами курсових робіт 02 червня 2021