Н У Х Т

Практичні навички – запорука успіху технолога

26 лютого 2019

Практичні навички – запорука успіху технолога

Весняний семестр для студентів 2 курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій на кафедрі технології оздоровчих продуктів розпочався з дисципліни «Загальні технології харчових виробництв. Модуль 9. Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення».

Під час проведення лабораторної роботи викладачі кафедри, асистенти Світлана Камінська та Артем Ущаповський запропонували розробити власні рецептури та на їх основі створити безалкогольні соковмісні напої тонізуючої дії з підвищеним вмістом вітаміну С.

За перший тиждень студенти продемонстрували свої практичні навички майбутнього технолога з виробництва харчових продуктів, адже за допомогою власного креативу та на основі отриманих теоретичних знань були розроблені понад 20 нових рецептур.

Також студенти запропонували креативні назви нових напоїв та разом із викладачами здійснили їх органолептичне оцінювання.

Застосування практичних навичок під час проведення лабораторних робіт дає свої переваги, оскільки студенти мають можливість ознайомитися зі специфікою роботи  технолога, а також мають змогу розширити асортимент продукції оздоровчого призначення в Україні.

 

Опублікований: 26-02-2019
Читайте також:
Високими здобутками продовжують тішити магістранти кафедри маркетингу

Кафедра маркетингу постійно працює над підвищенням рівня викладання дисциплін, що приносить відповідні результати. Доказом цього свідчать численні перемоги, які виборюють здобувачі, на всеукраїнських і міжнародних конкурсах та олімпіадах. Поточний навчальний рік не був виключенням, і сьогодні ми також раді вітати переможців – випускників кафедри ма...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Високими здобутками продовжують тішити магістранти кафедри маркетингу 15 червня 2021

Наукові дискусії на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Уже протягом 89 років, навесні науковці нашого університету та гості відзначають День науки й збираються для представлення нових наукових здобутків на Міжнародній науковій конференції «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті».  На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів також працювала секці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові дискусії на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 06 квітня 2023

Четвертокурсниця виборола перемогу у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Туризм»

28-29 березня 2019 року у Харківському національному економічному університеті ім. С. Кузнеця відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 242 «Туризм», де були представлені 27 наукових робіт студентів із різних вишів України. Студентка 4 курсу спеціальності «Туризм» Марія Вощана з дослідженням «Чат-боти як...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Четвертокурсниця виборола перемогу у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Туризм» 02 квітня 2019

Наукові пошуки здобувачів кафедри економіки праці та менеджменту

16 квітня 2021 року на кафедрі економіки праці та менеджменту відбулося засідання секцій «Сучасні методи управління підприємством», «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» та «Управління персоналом та економіка праці» 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, у яких узяли участь здобувачі вищої освіти спеціа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові пошуки здобувачів кафедри економіки праці та менеджменту 19 квітня 2021