Н У Х Т

Практичні навички – запорука успіху технолога

26 february 2019

Практичні навички – запорука успіху технолога

Весняний семестр для студентів 2 курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій на кафедрі технології оздоровчих продуктів розпочався з дисципліни «Загальні технології харчових виробництв. Модуль 9. Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення».

Під час проведення лабораторної роботи викладачі кафедри, асистенти Світлана Камінська та Артем Ущаповський запропонували розробити власні рецептури та на їх основі створити безалкогольні соковмісні напої тонізуючої дії з підвищеним вмістом вітаміну С.

За перший тиждень студенти продемонстрували свої практичні навички майбутнього технолога з виробництва харчових продуктів, адже за допомогою власного креативу та на основі отриманих теоретичних знань були розроблені понад 20 нових рецептур.

Також студенти запропонували креативні назви нових напоїв та разом із викладачами здійснили їх органолептичне оцінювання.

Застосування практичних навичок під час проведення лабораторних робіт дає свої переваги, оскільки студенти мають можливість ознайомитися зі специфікою роботи  технолога, а також мають змогу розширити асортимент продукції оздоровчого призначення в Україні.

 

Published on: 26-02-2019
Read also:
Усе про системи ідентифікації дослідників у цифровому науковому середовищі на вебінарі від Науково-технічної бібліотеки

23 лютого завідувачка відділу інформаційних технологій Інна Путіліна провела тренінг по наповненню та корегуванню профілів дослідників у Google Scholar, ORCID і Publons для науковців кафедри технології зберігання та переробки зерна. Доповідачка розповіла, як правильно та ефективно використовувати цифрові ідентифікатори та профілі дослідників, що д...

READ YOURSELF

Усе про системи ідентифікації дослідників у цифровому науковому середовищі на вебінарі від Науково-технічної бібліотеки 23 february 2022

Ще +7 бакалаврів-виноробів: на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочалися захисти дипломних проектів

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочалися захисти дипломних проектів на здобуття  освітнього ступеню «бакалавр». У перший день на захист були представлені 7 дипломних проектів. Студенти-випускники відповідно до майбутньої кваліфікації, яку отримували за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія», представили ...

READ YOURSELF

Ще +7 бакалаврів-виноробів: на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочалися захисти дипломних проектів 12 june 2019

Нові спортивні здобутки

3-8 травня 2023 року у Чернівцях відбувся чемпіонат України зі спортивного орієнтування, на який приїхали понад 700 спортсменів з майже усієї України – 19 областей. Цей чемпіонат був одним із етапів відбору до юніорської збірної команди України на чемпіонат Європи зі спортивного орієнтування. Організаторами змагань виступили: Міністерство молоді ...

READ YOURSELF

Нові спортивні здобутки 12 may 2023

Наші здобувачі успішно захищають кваліфікаційні роботи навіть з передової!

Історія розповідає про безкінечну боротьбу кожної людини за її права та бажання – бажання свободи, бажання жити, бажання розвиватися та право на ідентичність, унікальність. Це притаманне всім народам без виключення та проявляється найяскравіше у народів із великим духом і волею. Українські землі протягом усієї своєї історії заселяють величні люди ...

READ YOURSELF

Наші здобувачі успішно захищають кваліфікаційні роботи навіть з передової! 27 june 2022