Н У Х Т

Магістрант-біотехнолог представила НУХТ у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Екологія»

27 march 2019

Магістрант-біотехнолог представила НУХТ у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Екологія»

19-22 березня 2019 року у Полтавському національному технічному університеті імені Юрія Кондратюка відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук за спеціальністю «Екологія» 2018/2019 навчального року. Для участі в ньому надійшли 115 робіт, із яких для участі у ІІ турі були відібрані 86.

До участі в ІІ турі конкурсу була запрошена студентка І курсу магістратури кафедри біотехнології і мікробіології Анна Бондаренко, яка навчається за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія».

Робота в секції «Технічна екологія» розпочалася з привітання ректора університету Володимира Онищенка, який побажав усім учасникам гідно представити свої наукові роботи.

Анна виступила з презентацією роботи «Динаміка складу сульфідогенного мікробного угруповання біоплівки, виділеного зі стічних вод». Під час доповіді були висвітлені актуальність теми та її новизна, а також проблема мікробної корозії, що стала фундаментом досліджень. Також слід відзначити, що членам журі був наданий короткий опис наукової роботи у вигляді буклету та представлений предмет науково-практичної діяльності – дзеркальна біоплівка бактерій на стінках пробірки. Робота викликала шквал дискусій і зацікавила усіх присутніх, а особисто голова комісії відзначив якість підготовки та самої доповіді.

Магістрантка вдячна викладацькому складу кафедри біотехнології і мікробіології за представлену можливість взяти участь у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт за спеціальністю «Екологія», адже даний досвід допоможе їй не тільки при захисті диплому, але і у майбутньому працевлаштуванні.

Published on: 27-03-2019
Read also:
Студенти-біотехнологи на міжнародній арені

Наукова робота студентів є невід’ємною складовою їх навчального процесу. Тому юні дослідники кафедри біотехнології і мікробіології беруть активну участь у наукових заходах, де здобувають необхідні навички проведення самостійного наукового процесу та опановують сучасні методи науково-дослідної роботи. Починаючи з перших курсів, студенти беруть участ...

READ YOURSELF

Студенти-біотехнологи на міжнародній арені 06 september 2019

Наукова студентська перемога на кафедрі експертизи харчових продуктів

Студентка 4 курсу спеціальності «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» Анастасія Божко (науковий керівник – к.т.н. Анастасія Чорна) виборола призове 3 місце на Міжнародному конкурсі наукових робіт «Black Sea Science». Цей конкурс щорічно проводиться на базі Одеської національної академії харчових технологій за підтримки Міністерст...

READ YOURSELF

Наукова студентська перемога на кафедрі експертизи харчових продуктів 14 april 2020

Широке коло актуальних питань щодо якості та безпечності харчових продуктів обговорили науковці в рамках конференції кафедри експертизи харчових продуктів

11-12 листопада на кафедрі експертизи харчових продуктів відбулася у Zoom-форматі з прямою трансляцією на YouTube V Міжнародна науково-практична конференція «Якість і безпека харчових продуктів», яку урочисто відкрив проректор з наукової роботи університету к.т.н., доцент Сергій Токарчук. На конференції виступали висококваліфіковані фахівці з Держ...

READ YOURSELF

Широке коло актуальних питань щодо якості та безпечності харчових продуктів обговорили науковці в рамках конференції кафедри експертизи харчових продуктів 15 november 2021

Обговорюємо академічну доброчесність англійською

Дотриманню академічної доброчесності учасниками освітнього процесу в нашому університеті приділяється велика увага. Кожний навчальний рік починається із низки заходів, спрямованих на визначення рівня поінформованості та заповнення існуючих прогалин, у першу чергу, здобувачів освіти у питаннях академічної доброчесності. Цього року традиційний Тижде...

READ YOURSELF

Обговорюємо академічну доброчесність англійською 18 october 2022