Н У Х Т

Магістрант-біотехнолог представила НУХТ у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Екологія»

27 march 2019

Магістрант-біотехнолог представила НУХТ у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Екологія»

19-22 березня 2019 року у Полтавському національному технічному університеті імені Юрія Кондратюка відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук за спеціальністю «Екологія» 2018/2019 навчального року. Для участі в ньому надійшли 115 робіт, із яких для участі у ІІ турі були відібрані 86.

До участі в ІІ турі конкурсу була запрошена студентка І курсу магістратури кафедри біотехнології і мікробіології Анна Бондаренко, яка навчається за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія».

Робота в секції «Технічна екологія» розпочалася з привітання ректора університету Володимира Онищенка, який побажав усім учасникам гідно представити свої наукові роботи.

Анна виступила з презентацією роботи «Динаміка складу сульфідогенного мікробного угруповання біоплівки, виділеного зі стічних вод». Під час доповіді були висвітлені актуальність теми та її новизна, а також проблема мікробної корозії, що стала фундаментом досліджень. Також слід відзначити, що членам журі був наданий короткий опис наукової роботи у вигляді буклету та представлений предмет науково-практичної діяльності – дзеркальна біоплівка бактерій на стінках пробірки. Робота викликала шквал дискусій і зацікавила усіх присутніх, а особисто голова комісії відзначив якість підготовки та самої доповіді.

Магістрантка вдячна викладацькому складу кафедри біотехнології і мікробіології за представлену можливість взяти участь у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт за спеціальністю «Екологія», адже даний досвід допоможе їй не тільки при захисті диплому, але і у майбутньому працевлаштуванні.

Published on: 27-03-2019
Read also:
Викладач кафедри теплоенергетики та холодильної техніки – тренер проєкту EUREM

Доцент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Олексій Пилипенко викладає курс про системи холодопостачання на тренінгу EUREM. Тренінг EUREM – «Європейський енергоменеджер (ТПП)» – це визнана у світі кваліфікаційна програма у галузі енергоменеджменту та енергоефективних технологій, орієнтована на енергоменджерів підприємств і компанії, що н...

READ YOURSELF

Викладач кафедри теплоенергетики та холодильної техніки – тренер проєкту EUREM 23 october 2020

Стажування викладачів кафедри готельно-ресторанної справи у кращому готельному підприємстві м. Києва

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи проходять стажування у кращому 4* бізнес-готелі м. Києва – «Президент Готель». «Президент Готель» – це 375 номерів категорій Бізнес, Бізнес покращений, Напівлюкс, Люкс, Апартаменти; 17 конференц-залів для організації різноманітних івентів, заклади харчування: лоббі-бар, ресторан і кафе-кондитерська. К...

READ YOURSELF

Стажування викладачів кафедри готельно-ресторанної справи у кращому готельному підприємстві м. Києва 15 december 2020

Підручник авторського колективу факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка презентовано у рамках проєкту «Книга від вченого»

Колектив авторів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка гордий презентувати підручник «Кулінарна ЕТНОЛОГІЯ» у рамках проєкту «Книга від вченого». Метою проєкту є підтримка талановитих вчених, сприяння їхній самореалізації та стимулювання подальшої творчої наукової діяльності шляхом популяризації професійн...

READ YOURSELF

Підручник авторського колективу факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка презентовано у рамках проєкту «Книга від вченого» 17 february 2023

Готуємо фахівців у співпраці з виробничниками

Кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів тривалий час співпрацює з компанією «Kernel», яка є лідером світового ринку соняшникової олії, найбільшим в Україні виробником та експортером зернових, ключовим постачальник сільськогосподарської продукції з регіону Чорноморського басейну на світові ринки. На част...

READ YOURSELF

Готуємо фахівців у співпраці з виробничниками 19 march 2024