Н У Х Т

Переможний дебют професорсько-викладацького складу НУХТ у районних змаганнях із волейболу

28 march 2019

Переможний дебют професорсько-викладацького складу НУХТ у районних змаганнях із волейболу

27 березня 2019 р. відділ у справах молоді та спорту Голосіївської районної державної адміністрації м. Києва проводив змагання з волейболу в рамках Спартакіади серед збірних команд професорсько-викладацького складу ВНЗ ІІІ-ІV рівня акредитації, розташованих на території Голосіївського району м. Києва.

Нашу збірну представляли викладачі кафедр біотехнології продуктів бродіння, готельно-ресторанної справи, технології хлібопекарських та кондитерських виробів і фізичного виховання.

Команда НУХТ виборола почесне третє місце, була нагороджена кубком, бронзовими медалями та грамотами. Вітаємо!

Published on: 28-03-2019
Read also:
Менеджер американського бренду готелів Holiday Inn прочитала лекцію студентам кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

12 березня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулася зустріч студентів третього курсу з менеджером американського бренду готелів Holiday Inn, які є частиною InterContinental Hotels Group Катериною Вавринович. У рамках заняття з дисципліни «Організація ресторанного господарства» запрошений спеціаліст прочитала лекцію «Особл...

READ YOURSELF

Менеджер американського бренду готелів Holiday Inn прочитала лекцію студентам кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 13 march 2019

Практичне розуміння використання lean-інструментів набувають магістранти

Ритми і виклики сучасного світу виробництва харчових продуктів вимагають глибокого поєднання наукових теоретичних знань і розвинених практичних навиків. Їх набуття на міждисциплінарній освітньо-науковій програмі «Lean-виробництво харчової продукції» забезпечується завдяки співпраці науковців і провідних міжнародних фахівців із багаторічним досвідом...

READ YOURSELF

Практичне розуміння використання lean-інструментів набувають магістранти 17 december 2024

Завершились інтенсивні кар’єрні заходи онлайн-ярмарку вакансій «NUFT Career Chance-2021»!

Осінній Ярмарок вакансій працював 16-19 листопада у форматі онлайн-трансляцій. Завітали на кар’єрну подію 21 міжнародна та вітчизняна компанія, фахові експерти яких провели для здобувачів і випускників цікаві вебінари, тренінги, відео-екскурсії та розіграші. Генеральними спонсорами «NUFT Career Chance-2021» виступили: ПрАТ «АБІНБЕВ ЕФЕС Україна» т...

READ YOURSELF

Завершились інтенсивні кар’єрні заходи онлайн-ярмарку вакансій «NUFT Career Chance-2021»! 22 november 2021

На кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів стартували захисти бакалаврів 2021 року денної форми навчання

8 червня розпочали серію захистів кваліфікаційних бакалаврських робіт здобувачі спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія». Завідувач кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, професор Василь Пасічний очолив Екзаменаційну комісію, до складу якої увійшли доценти Оксана Топчій, Олексан...

READ YOURSELF

На кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів стартували захисти бакалаврів 2021 року денної форми навчання 09 june 2021