Н У Х Т

EVI DRIVE на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

17 лютого 2021

EVI DRIVE на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Один із викликів сьогодення для вступника на освітній ступінь «Магістр» – це Єдиний вступний іспит (ЄВІ) з іноземної мови. Він був започаткований у 2017 році,  проводиться у формі вступного випробування з англійської (або німецької, або французької, або іспанської) мови та передбачає використання організаційно-технологічних процесів здійснення ЗНО.

Підготовка до ЄВІ – відповідальний період, під час якого можуть виникати різні труднощі. Піклуючись про успішну підготовку здобувачів до іспиту, наставниці академічних груп, доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів запросили завідувачку кафедри іноземних мов професійного спрямування Олену Галинську для проведення зустрічі зі здобувачами на тему «EVI DRIVE». До проведення заходу залучили здобувачів другого, третього та четвертого курсів. До заходу також долучилися викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів.

Олена Галинська розповіла про структуру завдань іспиту, критерії оцінювання, умови проведення. Корисними були поради щодо інтернет-ресурсів і підручників, в яких можна переглянути приклади минулорічних завдань іспиту або знайти різні тренувальні вправи для самостійної підготовки. Також здобувачі дізналися про підготовчі курси, організовані на базі нашого університету з метою підготовки майбутніх вступників до ЄВІ. На завершення зустрічі здобувачам було запропоновано спробувати свої сили та вирішити деякі завдання, які передбачені в зошитах ЄВІ. Розглядаючи приклади завдань та правильні відповіді до них, Олена Галинська наголосила на деяких правилах, яких варто дотримуватися при вирішенні завдань, що дають можливість правильно зрозуміти суть завдання та обрати правильну відповідь.

Колектив кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів і здобувачі щиро вдячні завідувачці кафедри іноземних мов професійного спрямування Олені Галинській за інформативну зустріч. Поради та рекомендації, озвучені під час заняття, стануть у пригоді здобувачам четвертого курсу під час підготовки до іспиту, який вони мають здавати вже цього року. Також сподіваємось, що цей захід спонукає здобувачів молодших курсів задуматися про подальше навчання в магістратурі та важливість вивчення іноземних мов. 

Опублікований: 17-02-2021
Читайте також:
Холодильщиків Мінська (Білорусь) відвідали викладачі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки

20 травня 2019 року делегація Всеукраїнської громадської організації «Спілка холодильщиків України» у складі викладачів кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого, доцентів Валерія Возного і Олексія Пилипенка та асистента Романа Грищенка відвідала м. Мінськ (Республіка Біл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Холодильщиків Мінська (Білорусь) відвідали викладачі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки 23 травня 2019

Ігрова форма заняття на кафедрі технології молока і молочних продуктів

Інноваційні технології навчання сприяють кращому досягненню пізнавальної діяльності здобувачів, виявляють творчу ініціативу та підвищують ефективність роботи шляхом поєднання самостійної та командної роботи, в основі яких лежить ідея розвитку особистості. Тож на кафедрі технології молока і молочних продуктів у навчальний процес дисципліни «Харчові ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ігрова форма заняття на кафедрі технології молока і молочних продуктів 19 грудня 2022

Інтернет речей і квадрокоптер у кваліфікаційних роботах четвертокурсників

На кафедрі автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління відбулися захисти здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» денної форми навчання. Екзаменаційна комісія відзначила високою оцінкою кілька захистів, які виділялися своєю інноваційністю. Цього року здобувачі у своїх кваліфікаційних роботах почали презентувати рішення з використанн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інтернет речей і квадрокоптер у кваліфікаційних роботах четвертокурсників 18 червня 2021

Про якість та безпечність харчових продуктів

Ще одна подія відбулася на кафедрі біотехнології і мікробіології – доцент кафедри Ольга Слободян прочитала відкриту лекцію «Забезпечення якості та безпечності харчових продуктів» з дисципліни «Біобезпека та якість продуктів харчування» для здобувачів-магістрів спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія». Лектор із використанням мультимедійно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про якість та безпечність харчових продуктів 04 листопада 2019