Н У Х Т

EVI DRIVE на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

17 лютого 2021

EVI DRIVE на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Один із викликів сьогодення для вступника на освітній ступінь «Магістр» – це Єдиний вступний іспит (ЄВІ) з іноземної мови. Він був започаткований у 2017 році,  проводиться у формі вступного випробування з англійської (або німецької, або французької, або іспанської) мови та передбачає використання організаційно-технологічних процесів здійснення ЗНО.

Підготовка до ЄВІ – відповідальний період, під час якого можуть виникати різні труднощі. Піклуючись про успішну підготовку здобувачів до іспиту, наставниці академічних груп, доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів запросили завідувачку кафедри іноземних мов професійного спрямування Олену Галинську для проведення зустрічі зі здобувачами на тему «EVI DRIVE». До проведення заходу залучили здобувачів другого, третього та четвертого курсів. До заходу також долучилися викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів.

Олена Галинська розповіла про структуру завдань іспиту, критерії оцінювання, умови проведення. Корисними були поради щодо інтернет-ресурсів і підручників, в яких можна переглянути приклади минулорічних завдань іспиту або знайти різні тренувальні вправи для самостійної підготовки. Також здобувачі дізналися про підготовчі курси, організовані на базі нашого університету з метою підготовки майбутніх вступників до ЄВІ. На завершення зустрічі здобувачам було запропоновано спробувати свої сили та вирішити деякі завдання, які передбачені в зошитах ЄВІ. Розглядаючи приклади завдань та правильні відповіді до них, Олена Галинська наголосила на деяких правилах, яких варто дотримуватися при вирішенні завдань, що дають можливість правильно зрозуміти суть завдання та обрати правильну відповідь.

Колектив кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів і здобувачі щиро вдячні завідувачці кафедри іноземних мов професійного спрямування Олені Галинській за інформативну зустріч. Поради та рекомендації, озвучені під час заняття, стануть у пригоді здобувачам четвертого курсу під час підготовки до іспиту, який вони мають здавати вже цього року. Також сподіваємось, що цей захід спонукає здобувачів молодших курсів задуматися про подальше навчання в магістратурі та важливість вивчення іноземних мов. 

Опублікований: 17-02-2021
Читайте також:
Студентська наука – у центрі уваги кафедри технології оздоровчих продуктів

Специфіка принципово нового напряму у харчовій промисловості – технологія харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення – у тому, що в Україні така технологія лише починає формуватися в той час, коли у передових країнах світу за останні 30 років отримано та реалізовано оздоровчої продукції на мільйони доларів США. І в харчовому раці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентська наука – у центрі уваги кафедри технології оздоровчих продуктів 08 грудня 2021

Перший Київський медичний коледж – надійний партнер!

17 листопада наш університет знову відкриє свої двері всім охочим. Саме тому на кафедрі біотехнології і мікробіології (БТМ) спостерігається підвищена профорієнтаційна активність: студенти та викладачі в очікуванні знаменної події відвідують навчальні заклади, випускники яких вже наступного навчального року можуть поповнити ряди студентів НУХТ. Вони...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший Київський медичний коледж – надійний партнер! 15 листопада 2018

Міжнародне співробітництво кафедри експертизи харчових продуктів

Наприкінці травня в місті Ляочен (провінція Шаньдун, Китай) за підтримки Китайського уряду відбулися Міжнародна конференція з обміну талантами (відділ у Ляочен) і Міжнародний лекційний зал Qilu, які відвідала професорка кафедри експертизи харчових продуктів, академік УАН Оксана Шульга. На заході були присутні представники Інституту технічної тепло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародне співробітництво кафедри експертизи харчових продуктів 01 червня 2023

Безпека в міському середовищі у центрі уваги викладачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

3 березня викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції взяли участь у круглому столі «Протидія терористичним актам у міському середовищі містобудівними та архітектурно-планувальними засобами». Організатори заходу – кафедра будівництва та архітектури Київського міжнародного університету спільно з кафедрою дизайну Українського гу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Безпека в міському середовищі у центрі уваги викладачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 06 березня 2023