Н У Х Т

Позитивно сприймати себе вчилися здобувачі на черговому засіданні Speaking club з носієм мови

30 листопада 2021

Позитивно сприймати себе вчилися здобувачі на черговому засіданні Speaking club з носієм мови

Викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталія Божок разом зі спеціальним гостем Stuart Snuggs провела чергове засідання Speaking club на тему «Self-esteem» для студентів 1 та 2 курсу спеціальностей «Реклама та зв’язки з громадськістю» і «Менеджмент» (англомовний проєкт) Навчально-наукового інституту економіки і управління.

Нині тема позитивного сприйняття себе та самоповаги є дуже актуальною у сучасному суспільстві, особливо серед молоді, тому її важливо порушувати у розмовних клубах, на практичних заняттях, тощо. Психологічно здорова самооцінка допомагає молодим людям бути успішними у навчанні, будувати кар’єру та стосунки з оточуючими.

Під час зустрічі учасники дискутували щодо основних компонентів самооцінювання та факторів, які ефективно впливають на його розвиток, а також покращили знання лексики за тематикою зборів і протестували визначення рівня самооцінки студентів. Результати тесту виявили, що більшість мають середній або вище середнього рівень самооцінки, але студенти визнають, що є ще над чим працювати, маючи на увазі свої слабкі сторони та комплекси.

Крім того, студентам було запропоновано ознайомитись із порівняльною таблицею поведінки людей із високою та низькою самооцінкою та доповнити її прикладами зі свого власного досвіду. Учасники зборів проаналізували своє оточення, поділилися своїми думками та зробили висновки, кожний для себе. Наприкінці зборів здобувачі виконали практичні вправи для покращення свого самооцінювання і кожний із них написав поему у вигляді компліментів власному іміджу.

У результаті зустрічі здобувачі мали можливість як покращити свої знання у сфері психології, так і розвинути свої комунікативні навички англійської мови з носієм мови. 

Опублікований: 30-11-2021
Читайте також:
Побільше би таких зустрічей: здобувачі освіти оцінили «NUFT Career Chance 2023»

Одним із найдієвіших способів надання допомоги випускникам у пошуку роботи, а роботодавцям – у якісному підборі кадрів є проведення Ярмарку вакансій. Тож відділ працевлаштування випускників двічі на рік проводить в університеті масштабний кар’єрний івент, до участі у якому запрошує провідних роботодавців України. Попри всі труднощі воєнного стану в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Побільше би таких зустрічей: здобувачі освіти оцінили «NUFT Career Chance 2023» 03 листопада 2023

Викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування – у пошуку найкращих вступників

20 березня старший викладач кафедри іноземних мов професійного спрямування Людмила Юрчук зустрілася з випускниками ЗОШ №1 м. Вишгород Київської обл. Директор школи Олег Тимченко більше 15 років очолює цей заклад, і дружелюбно зустрів нашого викладача. Під час зустрічі Людмила Юрчук розповіла школярам, що НУХТ – один із найстаріших  вищих навчальн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування – у пошуку найкращих вступників 21 березня 2018

Зірки запалюються на факультеті біотехнології та екологічного контролю

От, нарешті, відбувся дебют першокурсника факультету біотехнології та екологічного контролю, де зовсім юні студенти проявили самоорганізацію, свої таланти, вміння працювати в команді та побороли страх сцени. Яскраве дійство занурило всіх у часи супротиву між відомими мафіозними кланами. А причиною ворожнечі стала дрібничка – не поділили бар. З тако...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зірки запалюються на факультеті біотехнології та екологічного контролю 18 квітня 2019

Зимова казка у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ

На завершення зимових свят та з нагоди Дня відкритих дверей у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбулася вистава-феєрія «Зимова казка». В актовій залі зібралися студенти і викладачі, майбутні вступники з батьками, а також  маленькі діти воїнів-учасників АТО. Студенти привітали малят солодкими подарунками та провели фотосесію з учасника...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зимова казка у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ 25 січня 2017