Н У Х Т

Позитивно сприймати себе вчилися здобувачі на черговому засіданні Speaking club з носієм мови

30 листопада 2021

Позитивно сприймати себе вчилися здобувачі на черговому засіданні Speaking club з носієм мови

Викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталія Божок разом зі спеціальним гостем Stuart Snuggs провела чергове засідання Speaking club на тему «Self-esteem» для студентів 1 та 2 курсу спеціальностей «Реклама та зв’язки з громадськістю» і «Менеджмент» (англомовний проєкт) Навчально-наукового інституту економіки і управління.

Нині тема позитивного сприйняття себе та самоповаги є дуже актуальною у сучасному суспільстві, особливо серед молоді, тому її важливо порушувати у розмовних клубах, на практичних заняттях, тощо. Психологічно здорова самооцінка допомагає молодим людям бути успішними у навчанні, будувати кар’єру та стосунки з оточуючими.

Під час зустрічі учасники дискутували щодо основних компонентів самооцінювання та факторів, які ефективно впливають на його розвиток, а також покращили знання лексики за тематикою зборів і протестували визначення рівня самооцінки студентів. Результати тесту виявили, що більшість мають середній або вище середнього рівень самооцінки, але студенти визнають, що є ще над чим працювати, маючи на увазі свої слабкі сторони та комплекси.

Крім того, студентам було запропоновано ознайомитись із порівняльною таблицею поведінки людей із високою та низькою самооцінкою та доповнити її прикладами зі свого власного досвіду. Учасники зборів проаналізували своє оточення, поділилися своїми думками та зробили висновки, кожний для себе. Наприкінці зборів здобувачі виконали практичні вправи для покращення свого самооцінювання і кожний із них написав поему у вигляді компліментів власному іміджу.

У результаті зустрічі здобувачі мали можливість як покращити свої знання у сфері психології, так і розвинути свої комунікативні навички англійської мови з носієм мови. 

Опублікований: 30-11-2021
Читайте також:
Рекордна кількість наукової молоді взяла участь у роботі секції «Хімічні технології»

Підведені підсумки роботи секції «Хімічні технології» 91-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів НУХТ «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». Цьогоріч було подано рекордну кількість тез – понад 50, представлено п’ять усних і 37 постерних доповідей. Серед учасників роботи се...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Рекордна кількість наукової молоді взяла участь у роботі секції «Хімічні технології» 17 квітня 2025

Кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації урочисто привітала переможців І туру олімпіади з дисципліни «Англійська мова»

Днями кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації урочисто привітала переможців І туру Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Англійська мова». Грамоти та пам’ятні призи від кафедри отримали призери: 1 місце - Дарія Герасименко (група ФІ-2-15а), 2 місце - Ярослав Каленюк (група ФІ-1-12), 3 місце розподілили між собою сту...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації урочисто привітала переможців І туру олімпіади з дисципліни «Англійська мова» 02 квітня 2019

Змістовно й інформативно проходять лабораторні роботи на кафедрі технології оздоровчих продуктів

Асистентка кафедри технології оздоровчих продуктів Тетяна Федоренко провела відкрите лабораторне заняття з дисципліни «Проєктування харчових виробництв» для здобувачів освіти четвертого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій, спеціальності 181 «Харчові технології», професійного спрямування «Технології харчових продуктів оздоровчого...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Змістовно й інформативно проходять лабораторні роботи на кафедрі технології оздоровчих продуктів 29 жовтня 2020

Технології грузинських страв для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу від відомого бренд-шефа

На факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу (ГРТБ) відбувся майстер-клас з технології грузинських страв від улюбленого випускника факультету, бренд-шефа ресторану автентичної кухні «КазаН ДиваН» Володимира Єманова для студентів спеціальностей «Харчові технології» і «Готельно-ресторанна справа». Бренд-шеф розповів про приправи, які ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Технології грузинських страв для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу від відомого бренд-шефа 14 листопада 2019